. Оказа се 4е за този месец през които сам ги пиела процеса е получил и "тласък" и от там TSH<100. Но доктор Сарджева ме успокой ими каза 4е поне имаме ве4е сигурна диагноза и 4е това не го среща за парви път. Много бях разстроена като разбрах ужас!!! Ами бременните които попаднат на тази партида????, за тях ве4е 6те е пове4е от ужасно, но за съжеление ни6то неможе да се направи.......... както винаги

. Izpisa mi L - thyroxin 100 gami (koito si praweh na doza 75 gami) i gi pih okolo 14 dni sled koeto pak bqh na izsledwaniq i pregled pri neq. Togawa TSH-to mi be6e po-nisko, no wse o6te ne v normi 41.02, no sravnenie s predhodnite pokazani (TSH>100) smqtam 4e e mn po dobre. Na 15.01 pak sam na izsledwaniq da widim kakwo e polozhenieto. No vse o6te nemoga da proumeq kak moje da se falshificirat lekarstwa za 3-4 lv
. Sa6to goworih s edna aptekarka kogato si kupih lekarstwata i tq mi spodeli i 4e tq znae 4e ima tatiwa fal6ivi lekarstva. Taka 4e ako mojete wnimawayte kogato zapo4nete nowa opakowka s hap4eta. Uspeh na wsi4ki. Препоръчани теми