добър ендокринолог - Варна

• 486 978
  • 1 014
  •   2
Отговори
# 165
За първи път чувам за този доцент.

По Здравна Каса при специалистите във Варна не го намирам.
Ендокринолог ли е? Първото име знаеш ли или евентуално в кой център, болница работи?

# 166
Доц.Бохчелян работи в унив. б-ца "Света Марина" вав Варна. Освен добри отзиви за нея ,нищо друго не зная.

# 167
доц. Хрипсиме Артюн Бохчелян Хачмерян наистина работи в МБАЛ "Св. Марина" тя е лекар
вътрешни болести и ендокринология и болести на обмяната.
Телефона на регистратурата на Св. Марина е 302-851 от 1,2,3 до 60
отделението :1361, ст сестра 1206

Успех  Peace

# 168
 Рея, благодаря ти.Пробвах на тези тел.номера, но не успях да я открия.Знаеш ли дали има някъде частен прием?

# 169
Сега ли звъня?

# 170
Звънях долу горе по обяд.Разбира се, следобяд лекарите ги няма.

# 171
Писах ти ЛС  Peace

# 172
Благодаря ти!Утре продължавам.Дано да има резултат , пък и смисъл.

# 173
  • ВАРНА
Аз съм минала през д-р Деведжиева, д-р Върбанова и д-р Райков, но и от тримата не съм доволна. Може би е, защото отивам с направление, но пък при Райков си платих за ехографа и ми откри възел. Сега съм на елтирокс от 50 гами, но като прочетох за фалшивата партида, ме обхвана страх.

Абсурдно е д-р Райков да се е отнесъл небрежно, защото си била с направление. Ехографията мисля, че не се поема от ЗК.

# 174
Здравейте,

Още минуси от мен за Деведжиева. Никакво отношение.

# 175
д-р сарджева е добра.
и аз съм от недоволните од доц.христозов.

# 176
Здравейте,

Искам да направя допълнителна  консултация с ендокринолог, в момента съм при д-р Каменова (не съм много доволна). С  Хашимото съм и съм бременна в 8ми месец.

Насочиха ме към доц. Христозов, но след прочетеното тук се двоумя между д-р Бохчелян и д-р Сарджева. Д-р Бохчелян работи ли по здравна каса?

# 177
# 178
  • Варна
Здравейте! Аз миналата седмица бях при Деведжиева - еми не останах очарована. Беше усмихната и шеговита, но не обясняваше добре каквото я попитам и направо гледаше да ме изпрати по-бързо. Пусни ми изследване на два хормона и едно анти тяло, само TSH ми е над нормата - 4,51, антитялото в норма и категорично отхвърли Хашимото, за преглед с ехограф въобще и не спомена. Назначи ми Л-тироксин 50 за три месеца и наесен отново на контрола. Ноооо аз все още не съм ги започнала и ще търся второ мнение, начетох се на какво ли не.

Та въпроса ми е някой знае ли колко е цената на преглед при Сарджева, заедно с ехограф?!?

# 179
0887865197, 601204
Д-р Сарджева

Alokazia
обади се и попитай за по прясна информация. Знам , че по НЗОК ако идеш ехографа е 20лв, а прегледа безплатен, но това е инфо от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт