добър ендокринолог - Варна

• 490 851
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Много благодаря! Чака ли се много пред кабинета при положение, че има уговорен час?

# 391
Много благодаря! Чака ли се много пред кабинета при положение, че има уговорен час?
Ами малко се чака да , защото лекарката отделя по доста време за всеки пациент. Моят час беше за 11 , прие ме някъде към 11:20 .

# 392
  • Варна
Такова чакане не е проблем. Важното е да не е 2 часа след уговорения час, че и такива случаи съм имала пред лекарски кабинети  ooooh!.

# 393
Здравейте!
Днес бях при д-р Томова в Надежда. Не съм доволна. Не съм доволна първо от това, че ме видя дебела (аз съм си, спор няма) и от там се оказаха всичките ми оплаквания според нея. Не ме изслуша, не ми даде възможност да кажа всичко, защото често ме прекъсваше да ми обяснява. Общо взето беше предубедена. На оплакването ми за засилено окосмяване по брадичката отговорът беше да ходя на лазерна епилация - за нас само това било най-доброто. В чужбина имали и еди си какъв крем и не знам си какво си, ама ние тука в България само това имаме като най-добър вариант за обезкосмяване. Казах, че получавам аритмия - ами то всички имаме и т.н., проблеми с цикъла - те не били свързани нещата, съвпадение било ... все в този дух. 8 години пия Л-тироксин заради Хипотиреоидит на Хашимото, последните години пролактина ми е над нормата. Направи ехограф, видяха се възелчета по щитовидната жлеза. Казах и, че на предния ги е нямало - ами няма нищо. Вярвам, че действително не са опасни или проблемни, но не това ме тревожи. Даде ми лист какви изследвания да направя и пак да ида. Направление обаче - не. Нямало ... Като звънях в кабинета на д-р Сарджева за час поне си направиха труда да ме предупредят, че няма да имат направления за изследванията. Тук ме постави директно пред свършен факт, дори не си направи труда да обясни без да я попитам. В крайна сметка обеща да ми остави лист от новото тримесечие. Не ми взе и такса - тя не взимала ... Много благородно, но като цяло не съм никак доволна. Преди години, светла и памет на д-р Деведжиева, при първият преглед също не ми повярва особено, но ме изслуша и изследванията си показаха. Преди година ходих при д-р Ключкова - също не ми повярва и смяташе, че съм лекувана грешно преди да види изследванията, но също ме изслуша. Това не се случи днес обаче! Голяма работа, че изследванията ще докажат твърденията и оплакванията ми. Ще са най-рано края на април и ще е свързано с още три ходения - един път за направления за изследвания, втори път за самите изследвания, защото пролактина трябва да се изследва в еди кои си дни и още едно да се видя, съвсем без желание с д-р Томова. Не си направи труда да ми опипа жлезата. Ехографа беше накрая, буквално за да не сме капо.

# 394
Булка Марулка , ох това не ми хареса , което каза . В сряда си записах час при нея с надежда да ми обърне повече внимание от останалите , при които до сега съм ходила . И аз бях пациентка на д-р Деведжиева , но ...

# 395
Булка Марулка , ох това не ми хареса , което каза . В сряда си записах час при нея с надежда да ми обърне повече внимание от останалите , при които до сега съм ходила . И аз бях пациентка на д-р Деведжиева , но ...

Замислям се, че момичетата са ходили платено, а аз отидох с направление. Може това да е бил проблема. Може да съм единичен случай, кой знае...

# 396
Айде сега ще й плащам , и аз ще съм с направление . Ами ако не ми обърне внимание ще търся друг , какво да правя .

# 397
  • UK

Замислям се, че момичетата са ходили платено, а аз отидох с направление. Може това да е бил проблема. Може да съм единичен случай, кой знае...

И аз ходих преди 2 седмици при нея, също  с направление , същата процедура, дори си "измолих" ехографа Crazy
Обаче на майка ми, именно тя и откри проблема ... та незнам  Rolling Eyes

# 398
  • UK
Айде сега ще й плащам , и аз ще съм с направление . Ами ако не ми обърне внимание ще търся друг , какво да правя .
Има хубави отзиви за д-р Райков преглежда и по НЗОК в МЦ "Плюс" зад Общината (голямата, улицата е Раковска).

# 399
Момичета,
Аз си бях съвсем платено при Томова (просто Алахвердян не беше свободна) и останах с абсолютно същото чувство като булка марулка - тя си разказва някакви неща, но какво и говори пациента, и какво го тревожи ... С две думи - не повторих ! Crossing Arms

# 400
Ужас , май няма да ходя при нея . Дайте идея за някой друг моля ви . При Сарджева се чакало много до колкото знам , Райков е единия вариант , но искам да имам и други варианти сякаш .

# 401
Ужас , май няма да ходя при нея . Дайте идея за някой друг моля ви . При Сарджева се чакало много до колкото знам , Райков е единия вариант , но искам да имам и други варианти сякаш .

Elizabett,

преди две години, а и за първи път в живота си, отидох при Кличкова (Ключкова, даже вече съм забравила). Изслуша ме, пусна ми изследвания и беше права за всичко което ми каза ( а именно че не ми е ендокринен проблема) - така че съм доволна.

След това ми се наложи консулт с ендокринолог, и отидох при Алахвердян, в МЦ Сити- брегалница - изслуша ме, и ми предписа терапия за ИРИ - доволна съм : )

Но пак казвам, аз нямам проблем със ЩЗ или други отявление силно изразени проблеми - по-скоро ми е трябвала обща консултация Simple Smile

Успех

# 402
Доволни ли сте от д-р Ключкова или доктор Лозанова? Ако някой е ходил, моля да сподели мнение Praynig

# 403
Аз съм доволна от Ключкова, при първия преглед ме изслуша, погледна ми изследванията, и понеже нямах най - важните, пусна ми ги по здравна каса. Втория преглед беше вчера отидох  разпита ме за промени, пусна ми новите изследвания. Не ти губи времето, ходила съм при друг доктор за същото нещо 40 минути понеже имала да пиши. На мен много ми допада.

# 404
Здравейте, мами! Моята мама има проблем с щитовидната жлеза. Преди години се лекува и беше добре но сега се получи рецидив. Хормоните й са с ужасяващи стойности. Двама лекари й казаха (не ендокринолози) че трябва да прави лечение с кортизон, което ще я докара до Остеопороза (на чиято граница тя така или иначе е). Изчетох цялата тема, но не успях да разбера кой от специалистите има опит, знания и успешни лечения на щитовидна жлеза? Моля за съвет. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт