добър ендокринолог - Варна

• 479 049
  • 987
  •   1
Отговори
# 690
Работи, но часовете са поне с месец напред, тъй като са в определени дни. Ако е нещо спешно, може платен прием.

# 691
Благодаря! Обаждах се вече, но записват за средата на септември...

# 692
Аз през май си запазих за юли 😁, но си знам и ги предвиждам

# 693
Здрвейте,
предстои ми ходене на ендокринолог, записала съм час при д-р Герджикова и ще ходя за първи път, някой има ли мнение за нея като специалист?  Simple Smile благодаря предварително

# 694
  • NE
С двете ми бременности ме следеше. Обръщаше ми нужното внимание и не ме насилваше с тежки терапии. Доволна съм. При нея неудобно е, че работи до обяд.

# 695
Къде работи Д-г Герджикова ?Дайте малко информация ?

# 696
  • Варна
Аз също реших да отида при Герджикова, но днес цял ден звъня на тези телефони и никой не ми вдига:
052 605 896, 0888522800
Иначе би трябвало да преглежда в Хелиос, в двора на Окръжна болница.

# 697
Здравейте,
Някой дали може да ми даде информация, проф. Христозов работи ли със здравната каса?

# 698
elzbieta, проф.Христозов не работи със здравна каса. Преглежда в ендокринологияна на Св.Марина. Записваш си първо час при него и отиваш на преглед и директно на него му плащаш. Преди вземаше по 50лв. Последните няколко години не съм ходила при него на преглед.

# 699
Благодаря, sparki7!
Аз бях чула, че професорът работи в Св.Марина, но не предполагах, че там може да има приеми извън касата.

# 700
И аз търся читав ендокринолог. Всичките съм ги обиколила.

# 701
Проф.Христозов завежда отделението по Ендокринология - Св.Марина Варна. Той е шефа и определя кога и как да преглежда.
През 2009г съм ходила на частен преглед при него, тогава беше още Доцент и преглеждаше в Медицински Център Сириус - Варна, ако искаш звънни и попитай и там дали преглежда.

# 702
Проф.Христозов завежда отделението по Ендокринология - Св.Марина Варна. Той е шефа и определя кога и как да преглежда.
През 2009г съм ходила на частен преглед при него, тогава беше още Доцент и преглеждаше в Медицински Център Сириус - Варна, ако искаш звънни и попитай и там дали преглежда.
Клиника "Сириус" вече не съществува,която беше на П.Парчевич 2
Проф.Христозов преглежда и в МЦ Дария, на ул.Панагюрище , прегледа е 70.00 лв....

# 703
Искам да попитам за добър детски ендокринолог. Предстои ни първи преглед. И някой може ли да сподели впечатление за проф Валентина Цанева?

# 704
  • Пеликания
Здравейте!
Имате ли мнение за Д-р Артин Магардичян? Четох доста добри отзиви за него.

Общи условия

Активация на акаунт