добър ендокринолог - Варна

• 480 788
  • 995
  •   1
Отговори
# 990
  • Варна
Даваше ги във Венкор Патанов. Но тази лаборатория дали още работи, не знам.

# 991
  • Варна
Здравейте! Някой може ли да ми каже актуален тел. номер на д-р Златанова? Ма сайта има само посочен адрес
Сега виждам коментара. На този телефон се свързвам, но предимно с СМС при необходимост комуникирам с нея.
0883453214

# 992
  • Пеликания
Вече и със съобщения е трудно, поне при мен. Вече ми е неудобно да й пиша всяка седмица за час и да нямам отговор, а трябваше да бъда на контролен преглед при нея.

# 993
От името на пациентите, и от свое име, моля - в случай, че колегата чете тук, да намери начин да поеме пациентите си, в т.ч и за контролни прегледи, и да отговаря адекватно на задаваните от тях въпроси, касаещи назначената терапия! Благодаря!

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 20:01 от Дренка

# 994
Просто се насочете към друг специалист. Недопустимо е да записваш по няколко човека за един и същи час, да  се чака часове наред, да си запишеш час за след няколко месеца, да се държиш неуважително и грубо с пациентите си...

# 995
Да, пациентите са ходещи щитовидни или задстомашни жлези, които обикалят от специалист на специалист, а ние ги прихващаме, назначаваме им там някаква терапия, замазваме им очите с “новите” препарати, а после - да ходят да се спасяват както намерят за добре. Затова хора, самопровъзгласили се за лечители (щото излекували себе си) се настаняват в пространството, свободно от компетентни и отговорни специалисти, а пациентите вече са минали почти изцяло на алтернативи, без въобще да имат идея кое какво и как работи з тях.

Общи условия

Активация на акаунт