добър ендокринолог - Варна

• 481 798
  • 996
  •   5
Отговори
# 945
  • Варна
Преди няколко години Ненков премахна ЩЖ на мъжа ми.
Не сме доволни!
Да не говорим за бруталното отношение на Ненков към него.

Мина операцията и във времето Ненков го следеше. Обаче, така се случи, че Ненков отсъстваше някакъв период, в който успяхме да запазим час за консултация при проф. Пандев и мъжът ми отиде вместо при Ненков, който по това време го нямаше.

Когато Ненков разбра, че мъжът ми е бил при Пандев му вдигнал голям скандал пред сестри, специализанти и го е изгонил с думите "Дано не ти се налага един ден пак да опреш до мен, защото няма да те погледна"

# 946
  • Варна
Интресно... преди 3г Пандев ме изпрати при Ненков с думите, че съм прост случай и той ще се "справи".. преди месец Пандев ми прави втора операция, не е споменавал повече Ненков. Много интересно наистина.

# 947
Velina_p, д-р Кабакчиева и д-р Градева.

От проф. Ненков съм на същото мнение като missNoir. Не бих препоръчала никога. Според мен ендокринолози диагностици имаме малко във Варна, а такива които правят биопсия и операция трябва да се търсят в София или Пловдив.

# 948
  • 🌊
Аз се чудя между Тошева и Радев в Нова, за Градева много положителни мнения, но като локация ми е неудобнa. Ще видя какъв е графика на всички, защото определено ще търся нов ендокринолог. Но опита ми досега е доста тъжен.

За Димитрова мнението ми е противоречиво. Да, не ме хвърли веднага на метрофмин и си вкарах инсулина в някакви норми, но почувствах тотално неглижиране на другите ми проблеми с хормоните. Знаейки, че искам да забременея не се показа никакво желание да разгледат подробно хормоните и да станат оптимални, с TSH, който рязко се вдигна на 3, никакви допълнителни въпроси или терапия.

След това отидох при Кабакчиева с надежда за положителна промяна, то даже беше по-зле.

За Златанова, явно съвсем са загрубели нещата, защото мои познати, които се хвърляха като Матросов на абразурата за нея сега са се преместили. Но цялата ѝ система за график не е нормална - по 5 човека за определен час, часове чакане, липса на внимание за въпросния график... и накрая "ами вземете си ден отпуска" от нейни фенки за мен е несериозно. Платформи бол, Бъчварова даже си има собствена система, не знам на какво се дължи липсата на желание да се оправи този хаос, но явно е започнало да отказва хората.

# 949
Някой има ли мнение за д-р Ради Атанасов?

# 950
Здравейте!
Как се запазва час за Златанова?
Някой има ли отзиви за проф.Христозов?
Аз изненадващо на контролни изследвания се оказах с повишени ТАТ (над 1000),  МАТ и FT3 , а TSH е на нула…До сега всичко е било в норма и сега съм ужасена и не знам какво се случва…

# 951
  • Варна
Здравейте!
Аз изненадващо на контролни изследвания се оказах с повишени ТАТ (над 1000),  МАТ и FT3 , а TSH е на нула…До сега всичко е било в норма и сега съм ужасена и не знам какво се случва…

На Ваше място бих повторила изследванията.

# 952
  • Варна
Здравейте!

Задължително изследвайте TRAb (TRAK) и направете ехография.

# 953
  • Пеликания
При Златанова в търпение се запазва час. По принцип по Вайбър, и ако не отговори до ден, два наново да се пише. Много трудно стана записването при нея и мисля да посетя друг ендокринолог.

# 954
  • Варна
Освен това се чака с часове и записват по 2-3 в един и същи час …

# 955
При Златанова в търпение се запазва час. По принцип по Вайбър, и ако не отговори до ден, два наново да се пише. Много трудно стана записването при нея и мисля да посетя друг ендокринолог.
Няма номер на сайта ѝ. Ако може да споделите номер за контакт.

Задължително изследвайте TRAb (TRAK) и направете ехография.
Благодаря са съвета!
Покачени са ми и чернодробните ензими също за първи път, може ли да има връзка с щитовидната жлеза?

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 20:07 от Sunny+

# 956
Моля да посочите сайта на лекарката!

# 957
  • Букурещ
Здравейте!

Вие сериозно ли вярвате на лабораториите във Варна?  Две години поред цитонамазка копи-пейст получих без нито една дума променена.
Или в една известна лаборатория където не са си калибрирали машините и ИР не се хваща? Или в друга лаборатория при даден материал за хистология ви дават абсолютна глупост резултат поради некомпетентност?!?
Ами вярвайте им! (към всички се отнася) Едни пари на боклука!

# 958
  • Варна
Сякаш имаме избор 😃 не мога да пътувам до София да си правя изследвания. Аз лично ползвам една и съща лаборатория и си следя там промените в показателите

# 959
  • Букурещ
Сякаш имаме избор 😃 не мога да пътувам до София да си правя изследвания. Аз лично ползвам една и съща лаборатория и си следя там промените в показателите

А за София да Ви разкажа ли там за Cibalab и Кандиларов? Не искате да знаете там какво правят.
Ползвайки една и съща лаборатория със сигурност знаете, че машините са им добре калибрирани и можете да имате доверие. Понеже аз - не! И да, имате избор- да не си давате парите на вятъра, защото нищо оттова, което Ви показват като резултати не отговаря на истината! Лабораториите са единствено лапачи на пари, собствениците им милионери, на които не им пука за ....."хората"!

Общи условия

Активация на акаунт