добър ендокринолог - Варна

• 482 106
  • 1 004
  •   2
Отговори
# 930
  • Варна
Есента Златанова преглеждаше в кабинет в близост до Св. Марина. Проблемът е не просто, че записват през 15 минути, а че записват по 3ма в един и същи час...

# 931
  • Варна
И аз съм в търсене на лекар. Преди време бях висяла така 3-4 часа пред кабинета на една гинеколожка, но след този случай не си го и помислям да си го причинявам.  Ако е заплетен казус, пред кабинета на светило, и дни бих чакала, но за ежегоден преглед - не  бих, защото според мен това е неуважение към пациента. Случва се да се закъснее,  разбира се, хора сме, но е да е обичайна практика и то с часове не го разбирам. Имам един възел, който си го нося от години. Ходех при д-р Райков, бог да го прости, но сега не знам при кого да отида. И си се офлянквам....

# 932
  • ВАРНА
Без да съм сигурна, но дъщерята на д-р Райков не пое ли пациентите му?

# 933
  • In transit
Да, поне тези, които не са си намерили други лекари.

# 934
  • Варна
Вие къде ходите?

# 935
  • ВАРНА
Да, поне тези, които не са си намерили други лекари.
А някой с отзив за нея? Обмислям да направя едно посещение.
Аз се преглеждам от година при д-р Цветелина Първева.

# 936
  • София
Имате ли отзиви за д-р Севдалина Василева от градска болница?
Тя ми препоръчва операция на възел на щитовидната,но преди да се реша искам да чуя мнения и от други лекари.При кой да отида според вас?

# 937
Даяна1111, скоро и аз бях пред същата дилема. Лекар ендокринолог при който за първи път ходя ми каза, че трябва да направя биопсия. Отидох при д-р Градева за второ мнение. Останах много доволна от прегледа и разговора с нея. След прегледа посетих и Клиниката на д-р Куцаров. Неговото мнение и на д-р Градева съвпаднаха. От 2001 години посещавам ендокринолози и съм сменила доста за Варна, към момента смятам да остана пациентка при д-р Градева.
Нямам никакви впечатления от д-р Василева, дори не съм чувала за нея.

# 938
  • In transit
Ако въпросът е към мен, д-р Градева.
За д-р Райкова знам, че също е добра, но не съм я посещавала.

# 939
Аз лично вече не знам къде преглежда Златанова. Преди беше мъка записването, пък после макар и с час висиш пред кабинета 3-4 часа. Разбирам хората, които стоят вътре 30-40 Мин, но тогава да не се записват такива през 15 Мин. И в крайна сметка аз висях по 3 часа, за да вляза точно за 7 Мин. След това почнах да ходя при друг лекар, но и нея не препоръчвам.
В крайна сметка пак си търся лекар...

На мен ми отговориха на мейла, че няма свободни часове.

# 940
  • Варна
Въпросът ми беше към всички в групата. Част от лекарите и аз не съм ги чувала.

# 941
  • Варна
Последната половин година съм доволна от доц Бояджиева и др Бъчварова. За биопсия не знам къде в момента се прави във Варна, преди 5г съм правила при Райков, тази есен ходих до Пловдив.

# 942
Това което разбрах за биопсия за Варна са няколко места - д-р Райкова (дъщерята на д-р Райков), в УМБАЛ Св Марина и д-р Куцаров.
Лекари ендокринолози от Варна ме посъветваха да избера София или Пловдив за биопсия и евентуална операция. Ако някой се интересува мога и имената да напиша, но чак др седмица.

# 943
  • Варна
Това което разбрах за биопсия за Варна са няколко места - д-р Райкова (дъщерята на д-р Райков), в УМБАЛ Св Марина и д-р Куцаров.
Лекари ендокринолози от Варна ме посъветваха да избера София или Пловдив за биопсия и евентуална операция. Ако някой се интересува мога и имената да напиша, но чак др седмица.
Здравейте!
Кои са тези лекари  ендокринолози?

# 944
  • Варна

Подкрепям - препоръчвам Нончев в Пловдив за биопсия. в Св. Марина вероятно ще трябва да се лежи, а процедурата е 5 мин. За операция във Варна вариант е проф. Ненков, зависи от случая, но той ги прави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт