добър ендокринолог - Варна

• 482 224
  • 1 004
  •   2
Отговори
# 915
Ясно! Аз така или иначе не посещавам по ЗК, затова не би ми било от полза.
Но и от много време не съм чувала за диспансер. Преди 20-тина години бях при Протопопова диспансеризирана, след това ми казваха лекарите, че имат много пациенти и не приемат нови за диспансер.

Д-р Ангелова следи ли и ft3 и оптимални стойности на щитовидни хормини или гледа само tsh? Ако разбира се ходите за щитовиден проблем при нея.

# 916
Дайте мнение за Д-р Нели Ключкова ендокринолог във Варна. Дали си струва да се отива за преглед при нея? Внимателна ли е?, обяснява ли на пациента  на нормален език или просто мълчи и сумти.

# 917
Нямам мнение за д-р Ключкова, но ако искате да идете на преглед при специалист който обръща внимание на пациента и е добър диагностик препоръчвам д-р Градева в ДКЦ 5 в гр. Варна. Млад и кадърен лекар. Спокойна и обяснява.

# 918
Здравейте,
Имам питанка. За проблеми с ЩЖ и ИР, след дълго търсене и изчитане на мноооого коментари, съм се спряла на д-р Елена Маринова или д-р Градева. Ако имате отзиви само за тези две докторки, ще съм благодарна. На този етап не търся друг лекар. Хубав ден на всички.

# 919
Не препоръчвам д-р Маринова. За другата докторка -не съм я посещавала.

# 920
Здравейте, имате ли по-скорошни мнения за д-р Златанова? Гледа ли оптимални щитовидни и надбъбречни хормони или като всички доктори?

# 921
  • Варна
Да, но първо много трудно се записва час, после дори с час се чака няколко часа минимум.

# 922
Здравейте! Моля, препоръчайте ми ендокринолог, който се занимава с лечение на остеопороза. Зная, че всеки би трябвало да я наясно, но съжаление в действително не е така.

# 923
Да, но първо много трудно се записва час, после дори с час се чака няколко часа минимум.

Записването на час не е ли през мейла? Или няма шанс да чакам от там да ми запишат?

# 924
  • In transit
Здравейте! Моля, препоръчайте ми ендокринолог, който се занимава с лечение на остеопороза. Зная, че всеки би трябвало да я наясно, но съжаление в действително не е така.
Остеопорозата е към ревматолозите, не към ендокринозолите.

# 925
Остеопорозата е към всички специалисти, предвид комплексния подход, освен ако не разчитате на тясната рамка на ЗОК. Да, ендокринологът ще Ви назначи медикаментозното лечение, но също така трябва да е наясно с това, че първо или паралелно организмът трябва да се насити с калций и вит д (какъв калций, какъв витамин д), да обясни за рехабилитацията и всичко що е систематичен подход.

# 926
Благодаря за отговорите! Комплексният подход е на теория, на практика има утвърден протокол за лечение ( най-често Пролия) и това е!

# 927
По протокол, Пролия върви в комплекс. Зависи от практиката. За съжаление.

# 928
Здравейте,тъй като не виждам обратна връзка за записване на час при д-р Златанова, дали някой има мнение за д-р Градева отново по същия повод--гледа ли оптимални щитовидни и надбъбречни хормони или като всички доктори?

# 929
Аз лично вече не знам къде преглежда Златанова. Преди беше мъка записването, пък после макар и с час висиш пред кабинета 3-4 часа. Разбирам хората, които стоят вътре 30-40 Мин, но тогава да не се записват такива през 15 Мин. И в крайна сметка аз висях по 3 часа, за да вляза точно за 7 Мин. След това почнах да ходя при друг лекар, но и нея не препоръчвам.
В крайна сметка пак си търся лекар...

Общи условия

Активация на акаунт