Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 268
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Благодарности за преводачките и тази вечер! Flowers Rose Flowers Rose
Динамична серия беше и имаше от всичко с мярка. Не знам на какво се смях повече - на пияния Серкан или на коментарите тук преди душ - сцената. Joy Hug
Обааачеее, аз като радар, който веднага засича гаднярите и не съм се съмнявала и за миг в Ефе и Селин, сега ще взема да защитя Селин - ами лесно ли е и пиян робот да те изхвърли от къщата си? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
1. Уви, заради тъпата им цензура и въображението ми цензурираха даже... ФАК! Ноо аз ако бях Серкан и Еда стоеше пред мен по тениска и тея хубави баджаци, не знам... Затова казвам, че май нищо не е станало, колкото и да ми си иска Frowning1
2. Над 7,50-8 казвам, но тайно се надявам на 10. Май няма да си легна докато не излязат пустите рийтинги!
И все пак лека нощ от мен и благодаря за прекрасната компания Hug Kissing Heart
Момичета, май изтриха фрага, който бяха качили преди да свърши епизода, а беше натрупал много гледания Frowning1 Усетиха се, че сгафиха и сега фрага има под 100 хиляди гледания даже Rage

Защо да е гаф? Аз не го смятам за гаф...
Сега само си губят гледаемостта...
Глупаво е да се трие..
И аз така мисля, но знам ли, качиха го още преди първите реклами след последната сцена да е свършила, даже много офлт феновете в коментарите се чудиха какво се случва.

# 362
1. Най много целувка. Но се надявам под душа да е имало всичко... ама ако имаше секс не трябваше ли Еда да се събуди в леглото до Серкан...SobSobSob
Иначе Еда има навика да хваща лицето на Серкан с две ръце, когато се целуват и се надявам поне целувка да е имало Thinking
Много са лоши. Защо трябва да ни затрудняват. И да ни оставят да гадаем. Дано да има някаква ретроспекция, както със завесите - толкова много го промотираха този момент - а дадоха 2 секунди Disappointed Relieved

2. За рейтинга се надявам поне около 8 като ДЕК.

Абе какъв е този търг Thinking - Еда, Селин, Пъръл и разни други жени ще разхождат луксозни тоалети? Жени ще наддават за роклите, и някоя от тях ще излезе за награда с някой от мъжете на масата (Серкан, Енгин, Ефе и Ферит?)
Или мъжете ще наддават за благотворителни каузи/тоалети, а жените, вместо заплащане ще вечерят с мъжете ли? Някой да обясни какво е това наддаване? Вечеря с Брат Пит? Как работят тези светски мероприятия?

# 363
  • In the light side of the Moon!
Момичета, май изтриха фрага, който бяха качили преди да свърши епизода, а беше натрупал много гледания Frowning1 Усетиха се, че сгафиха и сега фрага има под 100 хиляди гледания даже Rage
сгафиха да..и аз го забелязах
нищо, ще навакше....то рейтинга утре е по-важен от гледанията в тубето

# 364
  • София
Ето ви и моето предложение за под душа - Еда е изплакнала око. Изкъпала си е роботчето. Първо елечето му свали. После ризката, панталона - ама това не ни го показаха. По боксерки го е оставила, че иначе няма да издържи и тя, горката, ако му свали и тях. 😅 Но се е нагледала на баклава сто про! 🤣

# 365
Да отговоря на Бърборанка Simple Smile
1. Джуниър младши
2. 9,95

# 366
Благодарности за преводачките и тази вечер! Flowers Rose Flowers Rose
Динамична серия беше и имаше от всичко с мярка. Не знам на какво се смях повече - на пияния Серкан или на коментарите тук преди душ - сцената. Joy Hug
Обааачеее, аз като радар, който веднага засича гаднярите и не съм се съмнявала и за миг в Ефе и Селин, сега ще взема да защитя Селин - ами лесно ли е и пиян робот да те изхвърли от къщата си? Stuck Out Tongue Winking Eye

Пияните и децата винаги казват истината .

# 367
1. Джуниър младши
2. 9,95

Дано Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye (бебек Серкан Gift Heart)

А дали озлобената и изхвърлена Селин би могла да се съюзи с Ефе и бабата за да отмъсти на Серкан....

# 368
1. Джуниър младши
2. 9,95

Дано Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye (бебек Серкан Gift Heart)

А дали озлобената и изхвърлена Селин би могла да се съюзи с Ефе и бабата за да отмъсти на Серкан....

...за  отрицателно време...

# 369
Значи, така съм и набрала на Айшето от няколко серии насам относно това което прави с главния ни герой на темата. Не спирам да се питам през колко кръга на ада ще го кара да минава, не се ли настрада нашето момче, кога най-сетне ще го направи щастлив.

# 370
Ой, момичета, дочетох ви! На рекламите се включвах да чета Али и Алекс и коментарите ви! Направо за успокоителни си бях тази вечер - жълтото стоножесто перушинесто недооскубано пиле ще е под душа - не не може, трябва Еда да е... Слава на Айшето - изпоти ни, ама не ни разочарова. За т'ва недоразумение започващо със "с" - отдавна я признах, че разваля всичко и винаги е навреме в най-неподходящия момент, ама мислех, че нещата й се получават без да иска, пък тя съвсем целенасочено си търси белята. Направо още ми неприятно от нейното неадекватно, надменно и префърцунено присъствие. Пияният Серки как хубаво не загуби присъствие на духа и слаб ангел и целенасочено си повтаряше мантрата за Еда и "с" да си ходи със шофьора! Grinning Joy Пускам си го пак! Фраг още не съм гледала! Али и Алекс - безценни сте ни!!! Flowers Rose

# 371
  • София
Специално искам да благодаря на Али и Алекс, че са винаги тук и помагат да разберем всичко около любимия ни сериал. Чудех се с какво и как да ви благодаря. Иии... Ами нищо няма да казвам. Ще покажа. (Момичетата със слаби сърца да ме прощават. И аз си бърша лигите още. 😏😅)

Та-да-да-дам!

п. п. Която още не си е сменила аватара, оразмерила съм специално снимката за целта. Налбантова? 🤔😅😘

# 372
  • София
И за да не кажете, че съм пристрастна и слагам снимка тази вечер само на прелестната Еда Йълдъз, ето една на харизматичния Серкан Болат! Започна, макар и с голямо закъснение да осъзнава грешките, които допусна спрямо Еда и няма лесно да си я върне! Отличния бизнесмен се оказа напълно неподготвен за голяма любов и ще трябва да изтърпи сега всички последици! Това "вече не ти вярвам" казано от Еда ще се промени след дълга и упорита борба за нейното доверие отново!

P.S. Да попитам момичетата, които са по-наясно с такъв тип грешки от страна на телевизионните канали! Такава тяхна грешка, да пуснат трейлъра и след това да го премахнат, защото са сгрешили, не е ли в техен ущърб? Няма реклами, но все пак свалянията в youtube също носят някакъв приход!?

# 373
Момичета, провеждам следната анкета, за да се разнообразим. 😎 Имам два въпроса към вас и искам да чуя отговорите ви. Особено на първия и особено отговора на Налбантова. 😂

Въпрос 1: Какво точно се случи под душа според вас?
Въпрос 2: Дайте предположение за рейтинга утре. Аз залагам на 7.84 в тотала и сме 100 про първи. 🤩
Идвам, приятелко розова 😂
Длъжница съм и за първи път съм доволна, че е така 😂 По-късно, когато се успокоят нещата тук, ще черпя всяка една и ще се опитам по-сериозно мнение да напиша за серията 😂
На първото скромно въпросче : Не се случи това, което искахме ние, а ти, Бърборанке, като говори за 365дни и вече ти е било пред очите нещо като (ЧЕРВЕНА ТОЧКА) Еда залепена за стъклото или стената, ръце и здраво тяло зад нея, бла бла, ама иначе нищо не стана 😒 Най-много след като му изплакна косата да му е измила и краката и това е, а ние като шарани зеехме и чакахме да видим дали ще му измери разстоянието от брадичката до пъпа и какво става зад тази пара 😒
За второто въпросче: Като знаем онези комшии какви са темерути(сори, но бая си е така), 7,43. Любимите ми числа са просто, не че не искам да им дам 99.9%, а онова 0.01% е за мъжете, които не дават дистанционното на жените си. Ще потърпим до утре и се надявам, че ще се почерпим за успеха 😂
Така скоро не съм се напрягала, бях като квачка - от дивана на стола, от стола на дивана, приказвах си сама, псувах си. Тренирах двигателни и умствени умения 😂😂😂
Ps:Бърборанкеееее докато напиша и ти пак си писала и виждам, че правилно съм те разгадала 😂 Нахално ли ще е да те помоля да си смениш името на "Палавница с розови очила" 😂😂😂😂

# 374
Благодаря на Алекс и Али за превода!❤❤❤

Епизодът беше повече от невероятен, няма да се спи тази вечер или, ако се спи ще се сънуват хубави неща.😜
За сцената под душа, да бяха показали още, беше много кратка, стига са ни оставяли да гадаем.
Рейтингът утре да е повече от превъзходен, да не е по-малко от 6.

Лека вечер!🥰❤

Общи условия

Активация на акаунт