Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Еееее,за минутки да ви изпусне човек и после трябва да си взема отпуск, за да ви прочете...Това е супер де....
1.Май много искате да знаете- Серкан....
Мисля, че нищо по така не се е случило,за съжаление !
2. Колкото и да е,ей така да ходим утре...

# 376
  • Кърджали
Опитвам се да преведа сцената когато Еда отива по Серкан, ама не мога да си отлепя очите. А иначе хич не харесвам пияни мъже.... Дори моя като се напие ме дразни... А тук ми  се разтичат очите...В мен ли е грешката...Или в мъжа...

# 377
Специално искам да благодаря на Али и Алекс, че са винаги тук и помагат да разберем всичко около любимия ни сериал. Чудех се с какво и как да ви благодаря. Иии... Ами нищо няма да казвам. Ще покажа. (Момичетата със слаби сърца да ме прощават. И аз си бърша лигите още. 😏😅)

Та-да-да-дам!

п. п. Която още не си е сменила аватара, оразмерила съм специално снимката за целта. Налбантова? 🤔😅😘
Олеее малее, Барборанке 😍😍😍😍😍Сърцето ми няма да издържи❤❤❤
Алекс, Али, благодаря ви за преводите, страхотни сте💐💐💐

# 378
  • София
Палавница с розови очила - този ник е за друг сайт, не за мамата. 😅 Обаче няколко момичета в темата ми влияете много добре, признавам ви го. Отпускам се и си пиша каквото ми е на душата. Наистина се чувствам между свои и това е страхотно! ❤

Имахме силен епизод и силен финал. Очаквам висок рейтинг утре. А другата седмица - още по-висок. В противен случай наистина ще обявя комшотата за продажници. Абсурд е да не оценят нашата приказка!

# 379

Пише, че е нова с Керем...

# 380
Само да вметна - Серкан наистина е без пръстен
(клипът с пръстена където пее песен, който постнаха днес е бил от снимките на 19 епизод - и на заден план дори се мярва Селин - от финалната сцена Sleepy)
Остава да видим как Серкан ще свали пръстена. Явно наистина официално късат в 20 епизод, за да ги съберат в 30-ти:

И този благотворителен търг - който не е ясно как функционира, ще им е първото официално събитие на което няма да са сгодени. Ето защо вечерята със Серкан  е отворена покана за всяка дама Scream

# 381
  • Кърджали

Само ти почукай на вратата ми

Селин: Вземи, изпий това
Серкан: Еда идва, нали?Нали я повиках, ще дойде…И аз направих това..Ъъъъ…Нашият шофьор те чака долу.Ще те закара у вас.
Селин: Серкан, но аз не искам да те оставям тук сам.
Серкан: Не искаш да ме оставяш сам.Но аз няма да съм сам.Еда ще дойде.Аз ще бъда с Еда.Има неща, които трябва да говоря с нея.А ти..ти..ти ще си тръгнеш със шофьора. Шофьора е долу..долу
На вратата се чука… Серкан вади най-чаровните усмивки докато отваря и я гледа пред себе си
Серкан: Ти..Ти почукай..Само ти почукай на вратата ми… Еда Йълдъз.Еда Йълдъз…
Еда: Какво да те правя в това ти състояние? Да извадя камера и да те снимам ли?
Серкан: Колко хубаво се усмихваш така ти! Искаш ли да влезеш?Заповядай, ела!
Еда: Добре, аз ще затворя
Серкан: Ела, ела..
Еда: Добре ли си?
Серкан:  Ммм /да/
И Селин няма да е Селин ако не се появи
Селин: Добре дошла, Еда!
Серкан: Селин
Еда: Ти още тук ли си?
Серкан се опитва да измърмори нещо
Селин:  Още известно време
Еда: Серкан, аз посред нощите притеснена за теб идвам, но Селин е тук.Ти, аз, Селин…Какво ще правим? Какво ще си говорим?
Селин: И аз казах същото, но…
Серкан:  Такова..Аааа…Шофьора..Шофьора те чака долу, Селин! Ще се видим..А аз и ти най-накрая оставаме насаме.

Ако наистина е без пръстен, явно Еда ще поиска от него да го свали. Той на нея не отказва нищо, дори и да е нещо, което би го наранило... А и просто не виждам какво друго би го накарало.... По-вуроятно е ръката да му отрежат, ама не и пръстена да свали доброволно.

# 382
  • София
Не искам Серкан да сваля пръстена. 😒 Приемам да го свали само, ако Еда направи нещо, с което да го засегне толкова много, че той наистина да си каже “бити”. Ама не ми се вярва Еда да направи подобно нещо някога. Затова не виждам причина да го сваля. Той трябва да й покаже, че не се е отказал от нея. А със свалянето не й ли казва точно обратното?!

Редактирам се - права си, Алекс. Ако го е свалил, причината може да е само една - Еда да го е поискала. Да му е казала: “Искам всички да разберат, че не сме сгодени вече, че сме разделени.” Ужас. Представям си каква мъка ще бъде тази сцена! Ама нищо де. После ще следват хубави. Simple Smile Ах, като прочетох как Серкан е изпъдил Селин, си казвам “доживях”. Най-сетне й показа вратата на тази напаст. Не вярвах, че някога ще го напиша, защото съм доста толерантна и наистина търся доброто у хората, но тази особа вече ми лази по нервите и не се сдържам да се държа възпитано по отношение на нея. То всичко си има граници. Само нейната наглост явно не. 🤬 Интересно ми е обаче дали първо ще съберат нашите и тогава ще се появи бабането, или обратното - тя идва, за да вгорчи живота на Алптекин и Серкан, което ги сближава с Еда и тя ще е до него, в следствие на което ще се съберат. Вече съм обнадеждена за повече епизоди. Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 23:13 от Бърборанка с розови очила

# 383
  • София
За всички момичета, които харесват Ханде Ерчел, нова реклама с днешна дата за Nocturne , на тези линкове:

https://www.youtube.com/watch?v=beKb6ycoebU

https://twitter.com/zaynbursin/status/1330194606684839939

Прекрасна е!

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 23:18 от nrgmama

# 384
Е то с такива благодарности, как да не ти доставя удоволствие това, което правиш Heart Eyes Няма за какво, обожавам сериалчето ни, темичката ни и съм много щастлива, че мога да ви помогна, чрез преводите си. Поздрави и на ,,колежката" Алекс, радвам се, че имам към кого да се обърна, ако нещо не разбера и съответно съм винаги на разположение и аз да помогна Hug Айде и аз с ново аватарче, досега си играх, сърцето ми се разтопи Heart Eyes Сега заради пияният господин и напрежението, под което ме постави, ми свърши Бейлисът Joy Ама си заслужаваше, де

# 385
Тук му е пръстена

В нози епизод пък беше по едно време на лявата му ръка, явно в бързината стават грешки, на коя ръка го слага, изобщо слага ли го

# 386
  • Бургас
Кой каза, че е свален фрага?

# 387
  • София
Момичета, провеждам следната анкета, за да се разнообразим. 😎 Имам два въпроса към вас и искам да чуя отговорите ви. Особено на първия и особено отговора на Налбантова. 😂

Въпрос 1: Какво точно се случи под душа според вас?

Въпрос 2: Дайте предположение за рейтинга утре. Аз залагам на 7.84 в тотала и сме 100 про първи. 🤩

Въпрос 1: Отговорът е както ти казваш, просто Еда се е нагледала на баклава (при това турска с малко американски привкус)!
Въпрос 2: Надявам се на рейтинг около 8, за да бъде наистина силен аргумент и стимул за екипа на сериала, че си заслужава да работят все така усилено и усърдно, за да продължи да бъде излъчван сериала по телевизия FOX!

Tonnybs, беше свален трейлърът от страницата на FOX преди около 20 минути (https://www.youtube.com/watch?v=dhGItKFpVbw&app=desktop), сега отново са го качили, но над милион сваряния липсват! В момента имат около 16 хиляди! На другия линк на youtube (https://www.youtube.com/watch?v=hvF4Z7QAkaY) имат около 112 хиляди до момента!

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 23:22 от nrgmama

# 388
  • Кърджали
По принцип фраговете в канала на сериала в ютуб навъртат многото гледания, там са милионите.. До сутринта ще са стигнали и подминали милиона

# 389
Кой каза, че е свален фрага?
Първият фраг, който бяха качили, най-вероятно по грешка, още преди края на едните реклами, беше стигнал почти милион. После се усетиха и го свалиха. Сега е с едва 112 хиляди гледания, но предполагам, че ще си ги върнат.
Отдолу някой в коментарите е писал, че за първи път се случва да качат фрагман преди края и феновете не били свикнали Joy

Общи условия

Активация на акаунт