Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Искам да попитам, отчита ли се в рейтинга за това кой гледа сериала ни? Защото нали казахте, че само тамошните турци влизат в числата..

Въпрос 1 - Любовни игри, закачки, флирт, обарвания, целувки... дайте да не пиша подробно, че ще Ви се завие свят и на Вас, какво може да е въображението ми Grinning

Въпрос 2 - Аз мисля, че ще е 8-10 !!!!!!

# 346
Бърборанке:
1. Нищо
2. 9

# 347
  • Бургас
Алекс, Али, благодаря ви много!

# 348
  • София
Момичета, mi_si е писала, но ако някой не е разбрал, в момента повтарят по FOX епизод 19! Ако някой е пропуснал епизода и иска да го гледа, да знае!

# 349
  • In the light side of the Moon!
Моомичета не бойте се, след първоначалния шок Еда ще прости, тя също толкова много си обича роботчето, само малко ще си поиграе с него. Скъса ми определено сърцето сцената пред къщата на Еда и признанието му колко много я обича. Разрева ме.
Редактирам се за да благодаря за превода на Алекс и Али:heart_exl:

много хубав момент наистина. Хвръкнаха ми пеперудите. Тия 3 реплики ги разбрах обаче хаха
Ей огън хвърчи от тия двамцата, направо ни изгарят...

Ако някой мерне линк към днешния им лайф някъде, моля джитнете го насам, че аз гледах да не опусна епизода. Но защо така по никое време се включиха, дали не са знаели, че няма да има озет?

Али и Алекс, много благодаря момичета!

# 350
  • Кърджали
Първо превода на откъса от книгата. Понеже явно Серкан още ще ни я чете.

Дори вероятността да си с някой друг ме убива. Да те докосва така както аз те докосвах.Да те гледа така както аз те гледах.Да се усмихваш на друг с усмивката с която озаряваше деня ми.Знам че е егоистично, но искам да си само моя.Гледай само мен, усмихвай се на мен,докосвай мен, бъди моя
[/size]

От гласа на Керем бих слушала книги и на японски.

Меги, те ли на са знаели че няма да има озет. Скъсаха се да го пишат и повтарят...
Кофти номер ми изигра Керем...Аз преди серията през две минути гледах телефона дали няма да пусне лайф

# 351
Момичета, май изтриха фрага, който бяха качили преди да свърши епизода, а беше натрупал много гледания Frowning1 Усетиха се, че сгафиха и сега фрага има под 100 хиляди гледания даже Rage

# 352
  • Плевен / София

Дори вероятността да си с някой друг ме убива. Да те докосва така както аз те докосвах.Да те гледа така както аз те гледах.Да се усмихваш на друг с усмивката с която озаряваше деня ми.Знам че е егоистично, но искам да си само моя.Гледай само мен, усмихвай се на мен,докосвай мен, бъди моя
[/size]

Меги, те ли на са знаели че няма да има озет. Скъсаха се да го пишат и повтарят...
Кофти номер ми изигра Керем...Аз преди серията през две минути гледах телефона дали няма да пусне лайф
И аз.....

# 353
Ей лудетини няма да заспя сега от вълнение. Пак се разжужахте, а чакам и Алекс. Егати братството.Heart Eyes

# 354
Момичета, провеждам следната анкета, за да се разнообразим. 😎 Имам два въпроса към вас и искам да чуя отговорите ви. Особено на първия и особено отговора на Налбантова. 😂

Въпрос 1: Какво точно се случи под душа според вас?

Въпрос 2: Дайте предположение за рейтинга утре. Аз залагам на 7.84 в тотала и сме 100 про първи. 🤩
1. Под душа само се ''душиха '' , нарочно Еда я даоха ,че спи на дивана , а явно Керем е бил на леглото . Ама аз като една добра СЦ мога да измисля мнооого други неща , пък после да е легнала на дивана Stuck Out Tongue Winking Eye
2. 8% от мен , но колкото повече , толкова повече Grinning

# 355
  • София
Аз да питам - той сега ли се сети за тази вероятност? Като й каза “бити” какво си мислеше? Че тя ще се замонаши ли? 🤣Опасен Серкан значи. Даже искаше тя да замине за Италия и да не я вижда повече. Някой италианец да залюби. Сега се сети, че дори не иска да си я представя с друг. Миличкият! Ама това е то любовта. Тук не говорим за ревност. А за обич. Когато дори мисълта, че очите на любимия ти човек гледат друг вместо теб, те убива. ❤

[/size]

# 356
Лелеее, момичета, нямате настигане. И аз мисля, че до понеделник ще сме изписали темата. Хубава серия беше. Много ми хареса пияния Серкан - Шофьора те чака долу, ти си отиваш, Еда идва. За малко да ми изхвръкне сърцето и на мен като дадоха кокошката до него. Що за нагло същество е това, продължавам да се чудя аз. Много ми хареса Серкан пред дома на Еда, каза всичко, което чувства, чак малко и се ядосах в този епизод на феята. Той толкова се опитва да и каже истината, а тя се прави на ... Какво да кажа - харесвам си го роботчето.
Алекс, Али, благодаря за преводите.
Момичета, на всички благодаря за прекрасната компания. Налбантова на теб специално - много ми хареса гифчето с кокоша.
Бърборанке за анкетата  - 1. най-много някоя целувка, ако беше нещо повече щяха да я събудат в леглото му.
2. Надявам се да е поне 7, за соц. мрежи сме си първи, не се съмнявам
връщам се да чета сега, че докато напиша 5 реда има още 15 нови отговора
Обичам ви, момичета!

# 357
  • In the light side of the Moon!

[/size]

Наистина много красиво......
хахах и аз бих го слушала на всякакви езици.....

Еми знам ли ги бе, така разконцентрираха народа, нали fucking рейтинг трсим

Бърборанке,
1: Нищо
2: 6.3

# 358
Момичета, май изтриха фрага, който бяха качили преди да свърши епизода, а беше натрупал много гледания Frowning1 Усетиха се, че сгафиха и сега фрага има под 100 хиляди гледания даже Rage

Защо да е гаф? Аз не го смятам за гаф...
Сега само си губят гледаемостта...
Глупаво е да се трие..

# 359
  • Кърджали
Надявам се рейтинга да е отличен. Заслужиха си го
Под душа не вярвам да е станало нещо. Серкан дори и пиян няма да прекрачи границата преди да си я върне изцяло. И Еда спа на дивана, не на леглото му...

Общи условия

Активация на акаунт