Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 217
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Хюлия Авшар може да е бабата. Дали е вярно, не зная, но го прочетох. Да се появява тази баба, че да тръгваме в друга посока.                                      
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 18:48 от st_ina

# 451
Спрямо сериалите на Фокс, тази седмица сме четвърти (засега). Горе - долу - бива

Относно рейтинга от снощи ще оставя Керем да каже какво мисля Simple Smile
Скрит текст:
И за настроение Gift Heart

# 452
Здравейте и от мен мили романтични момичета. Много се радвам ,че попаднах на тази тема и този филм. Тук намирих едни емоционално интелигенгни лудо влюбени момичета на 20 и 30  че и по 2. Вие вече сте част от деня и живота ми.
За мен най-интересният епизод беше 11.Всяка една сцена с Еда и Серкан от него ми е любима.
Благодаря на Алекс и Али за преводите. На Бърборанката за розовите очила. На всички ,които споделяте цитати от книги и любими песни.
Много е хубаво ,че ви има.
За доброто настроение в темата. HeartHeartHeartHeartHeart
Мисля,че рейтитъг на първия ни конкурен нещо е объркан в АВ 4 АВС 5 тотал 8. Дори да не е средно аритметично пак не се получава.

# 453
Здравейте!

Хюлия Авшар да играе баба Мардин? По скоро би трябвало да изиграе майката на Еда, но както и да е.
Епизода ми хареса. Благодаря за преводите на Алекс и Али!
Относно рейтингите, може да не са високи но са добри, аз по принцип не им обръщам внимание. Всяка история си има начало и край, но както е казал Мечо Пух, колкото повече, толкова повече.

Хубав ден!

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 12:44 от Slawena

# 454
От Неслихан

# 455
# 456
Какво означава ГГ?
А защо Леля и Ердем си правят фалшив годеж, някой да ме светне? Те пък каква полза и изгода имат от това?

# 457
  • Кърджали
Да му се бе види... Изтрих си преведените сцени.
А и от телефона съм ги изтрила.
На Ердвм му хрумна да лъже че е сгоден. Да ревнува Фифи

# 458
Главни герои. Аз бях като теб в началото, нямах идея какво е ММ, ГГ, но ги научих 😂😂 Мм е моят мъж 😂

Не искам тази да е баба на Еда, още от Рп не я харесвам, а и тези сини очи не се връзват на Еда на профила. Лично мнение де. Аз дебна профила на SCK в инстаграм и ако започнат да следват още една личност, вероятно ще в бабушкерата 😂
Славена... Казал Мечо Пух и умрял от свръх доза, беше модерно да казваме като по-малки 😂 аз мога да ги гледам до безкрай. Като "Дързост и красота", но от къде тоз късмет😒

# 459
Хюлия Авшар може да е бабата. Дали е вярно, не зная, но го прочетох. Гледала съм я в птичката и бе добра в ролята на злодей. Да се появява тази баба, че да тръгваме в друга посока.
Скрит текст:

И аз попаднах на тази информация. Вчера актрисата е била на снимките на епизод № 20. И се предполага,че ще е бабата или нов персонаж Simple Smile

# 460
Хюлия Авшар я знамот Кьосем Султан. Много я харесвах.
Йешилчай е другата ми любима актриса, знам я от онзи сериял, където се казваше Ясемин и преспа с първия срещнат, щото хвана годеника си в изневяра и забременя. Не знам как се казва сериала.

Неслихан я знам от БТВ - Истанбулска невеста. Но едва тук ми стана много много много любима актриса..

И друга любима актриса - Ханде! Heart

# 461
Здравейте сладурани,
Алекс, Hug много благодаря за преведените сцени. Златна си Heart
Мery18, Flowers Hibiscus това изказване Ефе го направи по искане на Серкан - за да изчисти името на Артлайф. Нали при инцидента медиите гръмнаха, че проблемът е с Артлайф, макар да е на холдинга. Публикуването му в европейските медии също беше ход на Серкан - това беше да го наречем урок, че отмъщение не ми звучи добре в комбинация със Серкан. Селин няма капацитет да измисли подобно нещо. Серкан от самото начало казва, че в света на бизнеса няма място за чувства и го доказва, когато някой започне да му прави сечено. Първо беше Каан, сега Ефе. Серкан е добър бизнесмен и много умело действа в такива ситуации. Искрено се надявам, че това ще го запазят така до края сценаристите и няма да го направят някоя безмозъчна марионетка. И без това достатъчно му съсипаха образа - от силния уверен мъж в началото сега какво остана - едно неуверено момче. Разбирам че има травми от детството, подкрепям го и много от действията му успявам да ги оправдая пред себе си, но нямаше нужда да съсипват образа. Също и Енгин. Обожавам силните женски образи, много съм ЗА да се показват такива, идеите на сериала са добри, но можеше и да не правят всички мъже на мухльовци поне в сериала. Ясно е, че идеални хора няма, но нека запазят баланса. Наличието на силни жени не изисква непременно до тях да стоят мекотели. Поне според мен.
Flowers Cherry Blossom И за да не съм толкова негативна в коментара си ще завърша с това колко много ми харесаха две паралелни сцени: Flowers Cherry Blossom 1. Разговора на Енгин и Серкан и на Еда и момичетата в началото по темата за продължаването на Еда. Тези двамата са създадени да бъдат заедно. Айше много хубаво ги прави тези сцени, до тук всички такива паралели са ми любими и Flowers Cherry Blossom 2.  на Серкан, гледащ снимката от годежа и мислите му как иска единствено той да докосва и целува Еда, и тя мислеща същото - как иска само той да я гледа и целува (Алекс я преведе). Евала и правя на Айше, много е добра в тези нежни рамантични сцени. Може да ти омекнат коленете без дори ГГ да са на едно място.
Animal Dog2Animal Horse Много ми харесва и как Айше вмъква животните в комуникацията между Еда и Серкан. Така РоБо, който не може да каже на глас директно какво чувства го казва завоалирано - чрез Сириус, чрез разказа за коня. Само трябва Еда да разбере че не говори за животинките, а се опитва да и покаже чувствата си. И ако в следващия епизод Еда не спре да скача като джинка и да не дава възможност на хората да се изкажат ще започна да се ядосвам. Време е за развитие на сюжета, твърде много серии са разделени вече нашите сладури.
Засега толкова от мен, че пак се отплеснах. Flowers Hibiscus

# 462
  • Кърджали
Хюлия Авшар... Не ми е любимка, ни кат певица ни кат актриса, но е добра. Крайно време е тази баб да се появи. Щом разкриха че е тя човека зад Ефе, значи ще я чакаме

Да, това с европейските медии бее ход на Серкан. Както обобщи Енгин - в Турция Ефе е почти никой,  не може да му навреди, но излезе ли тази новина в Европа, където Ефе е име.. Серкан е безмилостен, когато трябва да отмъщава ( Каан му беше приятел от детството, но това не му попречи да го съсипе когато нещата станаха на ножь може би ако Каан не му беше крал дизайна  и Серкан нямаше да го докара до фалит)

# 463
  • Плевен / София
Какво означава ГГ?
А защо Леля и Ердем си правят фалшив годеж, някой да ме светне? Те пък каква полза и изгода имат от това?
ГГ- главни герои

# 464
  • София
Здравейте, момичета! 🌻
Започвам от рейтинга, че пръстите ме сърбят - неприемливо е, надоумявам как не сме с 3 пункта нагоре. 6-7 минумум заслужавахме за този епизод. Беше наистина добър в сравнение с последните. Не че предишните (след раздялата) не ми харесваха. Но нали сме си говорили как тупкаха топката и нищо кой знае какво не се случваше. Някак си действието си стоеше на едно място, нямахме развитие. В този епизод имаше толкова много динамика. Видяхме Айдан в действие. Променената Айдан, която много харесвам. Разказа на Еда за Алп. Най-после и ние разбрахме какво се е случило с брата. Толкова се чудехме. Видяхме Серкан, решен да признае всичко на Еда, осъзнал, че не може и не иска да я загуби. Беше сладък пиян робот, избягахме от клишето. Нашето момче не ни разочарова. Вярно пияните си казват истината. Душата ми напълни, като каза на Селин “искам Еда” и я натири с шофЕра. Евала! Еда малко прекали с отбягването на Серкан (казвам го, само защото ми стана жал за Серкан), но мен лично не ме подразни. И Еда, и Серкан са ми много любими образи. Най-любимите в сериала. Така че и двамата ги обичам, и за двамата страдам, и двамата ги оправдавам - неведнъж съм го казвала. Мери, +1 за целия ти коментар. Много ми харесва определението ти за Селин - тъпа и упорита. Право в целта е! Не обичам да хейтвам и да бъда негативна, но мнението ти за Мело се припокрива едно към едно с моето. До този епизод какво сме видяли от нея - наивност до глупост; мечти, мечти, мечти без никаква доза реализъм; единственото, за което мисли, е нейният висок, тъмнокос Ромео, който я очаква някъде там; как пък така се привърза към Селин, че все я защитава, че дори и Ферит напада?! За първи път Мело ми хареса с идеята за фалшивия обожател. Но явно този образ така за го измислили - аз лично познавам такива хора. Те не са лоши, но понякога правят лоши неща, без да осъзнават. От глупост и прекалена наивност. Не знам дали мога да съм приятелка с такъв човек, прекалено ми лети в облаците. Да се върна към епизода - беше страхотен. Имахме динамика в действието, имахме развитие, аз лично не спрях да се смея и усмихвам. Може да не сме гледали 80% Еда и Серкан, както сме свикнали досега, но пак ми хареса и не усетих да са имали малко сцени. Честно казано, надявам се рейтингът да се вдигне още повече със следващия епизод, когато тайната вече ще се разкрие пред всички. И, ако бабата се появява в 21 еп., когато Ефе си тръгва - ами очакват ни все интересни епизоди. Разочарова съм от турския зрител. Но му давам още един шанс да се поправи - нека се възползва другата събота още, че иначе аз взимам секирата от Еда и... не искате да знаете! 😈 Хюлия Авшар е доста млада за баба мисля. По-скоро лелята на Ферит? Като споменах Ферит, искам да си изгледам серията с превод, преди да коментирам неговата изцепка. Аз го харесвам. Съжалявах го, че се беше влюбил в Селин и тя го размотаваше. Зарадвах се, като я оостави пред олтара, защото тя си го заслужи. Въпреки че съм съгласна с вас - беше някак си прекалено. Можеше да си поговори с нея и да се разделят без такъв скандал. Ама филм да става. Изиграха го все едно е толкова влюбен бил, че си е мислел, че всичко може да понесе, но като седна на сватбената маса и видя Серкан, си спомни целия разговор, получи паник атака и дим да го няма. Wink И пак да се върна на рейтинга - радвам се, че се е повишил, но не ми е достатъчно, за да спя спокойно. Искам да си върнем високите резултати в сряда и да сме първи. 😤

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 11:48 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт