много благодаря за преведените сцени. Златна си 
това изказване Ефе го направи по искане на Серкан - за да изчисти името на Артлайф. Нали при инцидента медиите гръмнаха, че проблемът е с Артлайф, макар да е на холдинга. Публикуването му в европейските медии също беше ход на Серкан - това беше да го наречем урок, че отмъщение не ми звучи добре в комбинация със Серкан. Селин няма капацитет да измисли подобно нещо. Серкан от самото начало казва, че в света на бизнеса няма място за чувства и го доказва, когато някой започне да му прави сечено. Първо беше Каан, сега Ефе. Серкан е добър бизнесмен и много умело действа в такива ситуации. Искрено се надявам, че това ще го запазят така до края сценаристите и няма да го направят някоя безмозъчна марионетка. И без това достатъчно му съсипаха образа - от силния уверен мъж в началото сега какво остана - едно неуверено момче. Разбирам че има травми от детството, подкрепям го и много от действията му успявам да ги оправдая пред себе си, но нямаше нужда да съсипват образа. Също и Енгин. Обожавам силните женски образи, много съм ЗА да се показват такива, идеите на сериала са добри, но можеше и да не правят всички мъже на мухльовци поне в сериала. Ясно е, че идеални хора няма, но нека запазят баланса. Наличието на силни жени не изисква непременно до тях да стоят мекотели. Поне според мен.
И за да не съм толкова негативна в коментара си ще завърша с това колко много ми харесаха две паралелни сцени:
1. Разговора на Енгин и Серкан и на Еда и момичетата в началото по темата за продължаването на Еда. Тези двамата са създадени да бъдат заедно. Айше много хубаво ги прави тези сцени, до тук всички такива паралели са ми любими и
2. на Серкан, гледащ снимката от годежа и мислите му как иска единствено той да докосва и целува Еда, и тя мислеща същото - как иска само той да я гледа и целува (Алекс я преведе). Евала и правя на Айше, много е добра в тези нежни рамантични сцени. Може да ти омекнат коленете без дори ГГ да са на едно място. 
Много ми харесва и как Айше вмъква животните в комуникацията между Еда и Серкан. Така РоБо, който не може да каже на глас директно какво чувства го казва завоалирано - чрез Сириус, чрез разказа за коня. Само трябва Еда да разбере че не говори за животинките, а се опитва да и покаже чувствата си. И ако в следващия епизод Еда не спре да скача като джинка и да не дава възможност на хората да се изкажат ще започна да се ядосвам. Време е за развитие на сюжета, твърде много серии са разделени вече нашите сладури.
И пак да се върна на рейтинга - радвам се, че се е повишил, но не ми е достатъчно, за да спя спокойно. Искам да си върнем високите резултати в сряда и да сме първи. 😤 Препоръчани теми