Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Аз съм написала, че според мен Герлен е недействаща козметика. И мисля, че имам право да си пиша това, което мисля. Може би за някой, който е на път да се изръси с 200 лева за крем мнението ми ще бъде полезно. Но, ако някой има проблем с написаното или няма нужда от допълнително мнение, може просто да пропусне написаното от мен. Така, както аз пропускам много от написаното, което не ми върши работа.
А що се отнася до почистването на лицето, наскоро замених олиото на Диор с ето този почистващ балсам пак на Диор:

Има и скраб за лице, който не е лош, но не е и нещо кой знае какво.
И все пак, олиото на Диор също е много, много добро за измиване на грим. Препоръчвам и двата продукта, ако някой си търси нещо ново. Изобщо, аз съм пристрастена към балсамите за почистване на лице. Щадящи, не пресушават и дълбоко почистват при мен.
Може ли да кажеш как ползваш балсам за почистване? Само при сваляне на грим ли или от всякакви замърсявания? С уред ли го нанасяш или с ръце? Бях загледала един лилав на клиник, с добра оценка е, но в момента не ползвам фдт и се зачудих дали няма да е излишен ..

# 271
Аз сутрин ставам с ужасно
мазна кожа(моята е такава по принцип) и не си представям да не в измия с нещо.Освен да опитам вода и после флорална вода с тампонче да
мина.

# 272
ДХ3, може би да пробваш сутрин да измиеш с някаква лека и нежна пяна за лице, някакъв щадящ измиващ продукт, колкото да се отмие себума и после обтриване с тампонче с лосион/тоник или розова/флорална вода.
Аз съм с нормална кожа склонна към засушаване зимата и сутрин основно ползвам пяна за измиване на лицето.

# 273
Аз мия с такава пяна, но като чета, че не се препоръчва се зачудих дали да не опитам.

# 274
Аз мисля, че колкото повече се мие лицето, толкова повече се стимулира отделянето на себум. Това е защитна реакция на кожата. Така че, може би ако пробвате постепенно да спрете сутрешното измиване, ще се намали и производството на себум.

# 275
Пробвала съм какво ли не през годините, но кожата ми е просто мазна.Още от дете Simple Smile
Но не пречи да се опита.Със сигурност като млада не съм измивала , то нямаше с какво по онези години, но не помня да е имало голяма разлика.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 09:24 от ДХ3

# 276
Привет. Нова съм в темата и започнах да чета от началото. Кожата ми е нормална към смесена, склонна към акне. От кои пяна или гел за измиване сте доволни? И подходящ тоник си търся. Досега не съм ползвала. Благодаря.

# 277
Аз съм написала, че според мен Герлен е недействаща козметика. И мисля, че имам право да си пиша това, което мисля. Може би за някой, който е на път да се изръси с 200 лева за крем мнението ми ще бъде полезно. Но, ако някой има проблем с написаното или няма нужда от допълнително мнение, може просто да пропусне написаното от мен. Така, както аз пропускам много от написаното, което не ми върши работа.
А що се отнася до почистването на лицето, наскоро замених олиото на Диор с ето този почистващ балсам пак на Диор:

Има и скраб за лице, който не е лош, но не е и нещо кой знае какво.
И все пак, олиото на Диор също е много, много добро за измиване на грим. Препоръчвам и двата продукта, ако някой си търси нещо ново. Изобщо, аз съм пристрастена към балсамите за почистване на лице. Щадящи, не пресушават и дълбоко почистват при мен.
Може ли да кажеш как ползваш балсам за почистване? Само при сваляне на грим ли или от всякакви замърсявания? С уред ли го нанасяш или с ръце? Бях загледала един лилав на клиник, с добра оценка е, но в момента не ползвам фдт и се зачудих дали няма да е излишен ..
Моят начин за почистване е следният:  на сухо лице нанасям балсама и разнасям с леко търкане навсякъде. Изобщо не ползвам тези скъпи уреди, които всички използват. Имам едно силиконово нещо за 2 евро, което много добре ми почиства лицето. Направо блести след него! Нещо подобно на това;

# 278
  • Sofia
Ясно. Благодаря за насоките. Аз се бях загледала в четките Форео, но ми се виждат много 200 лв за силикон, който вибрира Joy

# 279
  • София
Имам едно силиконово нещо за 2 евро, което много добре ми почиства лицето. Направо блести след него! Нещо подобно на това;
Скрит текст:
А откъде е закупен този уред?

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 20:52 от bubanka

# 280
Това не е уред, има го в ДМ

# 281
Аз сутрин ставам с ужасно
мазна кожа(моята е такава по принцип) и не си представям да не в измия с нещо.Освен да опитам вода и после флорална вода с тампонче да
мина.

ДХ3, аз пролет и лято съм така.Още сутрин кожата ми е супер мазна, а вечер да не говорим. Тогава и сутрин мия с гелче, но слагам много малко ,разпенвам в ръце и объривам и изплаквам ама с много вода, а после пръскам с флорална вода лавандула - тя ми свива порите и лицето става сухичко и гладко.
Лятото лице мия и след рабоно време с гелче и флорална вода, а вечер само наплисквам обилно с вода и си мажа кремче. Мисля, че е добре да се наплисква често лицето само с вода, но лятото с тия слънцезащити и др кремчета няма как да стане.

# 282
Колко струва балсама на Диор ?

# 283
Ясно. Благодаря за насоките. Аз се бях загледала в четките Форео, но ми се виждат много 200 лв за силикон, който вибрира Joy
Когато влогърите се изсипаха да хвалят форео беше обяснимо, че форео ще придобие популярност. Но, на влогърите четките форео са им подарък с цел да ги рекламират. Не виждам причина да използвам такава скъпа четка,  след като мога да си купя за 2 евро. Силно препоръчвам.
Някой попита колко струва балсамът на Диор. Не знам в България на каква цена може да се намери, аз го купих за 80-90 евро, но не съм много сигурна, защото купувах и други неща.

# 284
Вибриращи четки като на форео, почти идентични има в амазон на някакви китайски марки за по 15-30 евро и са супер рецензирани. Момичетата, които ги имат, пишат, че са мн доволни.

Общи условия

Активация на акаунт