Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, интересно ми е вие какви кремове с защитен фактор ползвате по това време на годината? Редовен противобръчков с фактор или направо слънцезащитен с висок фактор?

# 286
Аз ползвам Ембриолис като крем, който горещо го препоръчвам като основа, дълбоко хидратиращ е и за защита, A-Derma Protect, невидим флуид с фактор 50+.🌸

# 287
  • Sofia
Вибриращи четки като на форео, почти идентични има в амазон на някакви китайски марки за по 15-30 евро и са супер рецензирани. Момичетата, които ги имат, пишат, че са мн доволни.
Приятелка тъкмо си поръча такава и ще каже как е, имаше около 4000+ положителни ревюта. Но аз и не виждам какво може да отличи оригинал от китайско изпълнение..както и да е.

# 288
Имам четка Trisa Visage, която ми подариха преди няколко години. Много си я харесвам и ползвам редовно. Харесва ми как почиства, но не съм ползвала други подобни четки.

Ползвам Аvene Cleanance SPF50+, който е подходящ за моя тип кожа - мазна и склонна към акне. Матира и добре хидратира. Засега съм доволна и мисля да продължа с него.

# 289
  • Седмото небе
Аз вчера реших да изпробвам Шака флуида на Ла Рош, който бях приготвила като вариант за топлото време, върху няколко пестеливи капки от Хиалу В5 серума им.

Чудесна комбинация се получи. Сляха се чудесно двата продукта и попиха, нямаше никакво лъщене или свличане. И въпреки, че нямаше и намек за слънце, и си бях вкъщи сложих отгоре малко фдт+пудра. Като основа също много добре се получи. И направо се чудя дали изобщо да си отварям Екрана на Кларанс. Тая година за разнообразие може и да го пропусна, ще замине може би при мама или леля за лятото.
Свърших тия дни няколко продукта за лице, като ги щракна ще ги покажа и тук. Подготвила съм за започване и две-три нови неща. От стоенето вкъщи поне за едно нещо има полза-активно мажа и разчиствам запасите. Особено от маски за лице.
За почистване имам тези “уреди”:

Най-удобен ми е мъничкия силиконов пад. Взех го за около 5 лв, за 2 бр в кутийка от Лили. Този от ДМ е единичен и ми е много голям, почти колко бузата ми и в ръката не стои добре. Оранжевия уред е на Титания, на същия принцип като Форео и подобните му. На голямата четка сивата страна с косми съхне много бавно. Другата част е нещо средно като удобство между падчето и уреда. Планирала съм покупка и споменатата четка на Триза.
А от слънцезащитните са ми в полезрението две оцветени на Авен, но искам да си намеря мостра заради цвета. Също така един изсветляващ spf50 на Биодерма и този Korff. Последния е интересна комбинация от висок фактор, флуидна, а не крем текстура, мат ефект и действие срещу петна

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 15:42 от * SUPERGIRL *

# 290
  • Ланкър, планините Овнерог
Тъкмо идвам с чуденка за слънцезащита. Екранът на Кларинс е на промо в Нотино и му се чудя. Не съм доволна от Авен(анти ейдж), Виши (анти ейдж) и А-Дерма( за суха кожа) - всички 50+ фактор. Сега не знам дали от маските, но ми идва тежко и излизат пъпки около устата. А и лютят около очите. Този екран с какво е по-различен, самостоятелно ли го слагате(без друг крем отдолу)? Писна ми да купувам и зарязвам неща.
Иначе ползвам серума и крема В5 на Ла Рош, но и тях нещо не харесвам - лицето ми лъщи. Не мазно, а все едно намазано със силикон.

# 291
Аз Авен н харесвам, защото няма защита срещу инфрачервени във формулата, а даже един т продуктите им беше само срещу УВА или УВБ, не знам точно кое от двете, но беше само едното. Ползвам гарниер 50ти фактор през лятото (ззащитава срещу А, Б и инфрачервени), през зимата 15ти от грима или като тичам през деня слагам Биотерм 50ти.

# 292
  • Седмото небе
Екрана на Кларанс ми е дългогодишен любимец, но както казах тази година може и да го пропусна. Ползвах го винаги със серум отдолу. Смених няколко различни на марката. Сега също ги имам, но може би като свърши Ла рош ще пробвам с тях под Шака флуида. Ако не си избера друг вариант като пуснат -20% в Арлен на Корф ще взема този в кафявата тубичка.

# 293
  • Ланкър, планините Овнерог
Т.е. само серум и без крем, така ли? Комедонен ли е, че на дърти години и това вече гледам? Не мога да не ползвам висока защита, защото ползвам третиноин.

# 294
Тъкмо идвам с чуденка за слънцезащита. Екранът на Кларинс е на промо в Нотино и му се чудя. Не съм доволна от Авен(анти ейдж), Виши (анти ейдж) и А-Дерма( за суха кожа) - всички 50+ фактор. Сега не знам дали от маските, но ми идва тежко и излизат пъпки около устата. А и лютят около очите. Този екран с какво е по-различен, самостоятелно ли го слагате(без друг крем отдолу)? Писна ми да купувам и зарязвам неща.
Иначе ползвам серума и крема В5 на Ла Рош, но и тях нещо не харесвам - лицето ми лъщи. Не мазно, а все едно намазано със силикон.
Аз ползвам  https://www.notino.bg/lancaster/sun-perfect-dneven-krem-protiv-brchki-spf-50/ и съм много доволна.

# 295
  • Седмото небе
Аз лично да-така го ползвах. Серум и екрана отгоре, после евентуално база за грим и фдт. Но тогава преди и в началото на бремеността бях с много мазна кожа. Сега е по-скоро чувствителна и реактивна, клоняща към сухота. И ще видя дали няма сега след раждането да се промени. Затова ще пробвам варианти.
Но пък моя близка, която е с много тънка, бяла и суха кожа ползва серум, крем, въпросния екран, база, фдт и пудра. И в течение на целия ден, а много такива сме изкарвали заедно, лицето и изглежда чудесно.

# 296
  • София
Май въртя 2-3 варианта: дневен на Арома с 30 SPF; дневен без фактор, отгоре ФДТ с 30 SPF; засега само за проба Аvene b protect spf 50, но предвид алергията ми - до две седмици най-късно ще мина основно на слънцезащита, а грижата ще я оставя на нощния крем.

# 297
И аз съм много доволна от шака флуида на Ла Рош. Успя да замени дългогодишния ми любимец екрана на Кларинс.

Някой ползвал ли е glow up water essence на uriage? В описанието казват,че може да замести серума. От към състав май е добре. Струва ми се доста интересен продукт, но няма много мнения за него все още.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 20:07 от elia1

# 298
Да, аз го ползвах лятото и есента. Приятен е, хидратира и кожата ми се чувства комфортно с него. На морето си го слагах и вечер преди лягане и без крем - доволна съм.

# 299
Да, аз го ползвах лятото и есента. Приятен е, хидратира и кожата ми се чувства комфортно с него. На морето си го слагах и вечер преди лягане и без крем - доволна съм.

Взех го преди малко и нямах търпение да го пробвам,но моята суха кожа грам не го усети дори,а такъв мерак му имах от доста време.Направо го пускам в размените.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 19:06 от elia1

Общи условия

Активация на акаунт