Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, знам че има тема за ЕЛ но въпреки това искам да попитам - - - доволни ли сте от серума за лице и заслужава ли си парите.... Все не се решавам да си взема (20 мл за 96 лв, сигурно ще чакам някакво Коледно намаление), ще се радвам да прочета и други мнения!

# 106
  • София
Кой серум, Advanced night repair? Ако е този, аз лично съм доволна, но не очаквайте чудеса.

# 107
  • София
Да, този е!

# 108
  • София
Хубав е, ползвам го от над 10 години, бях си купила и околоочния вариант, също добър, но не ми понесе. Проблемът не е в продукта, а в свръхалергичните ми очи.

# 109
  • София
Lollaa, ето тази маска ли е “ Нощна маска Ланейж”?

# 110
Да, тя е. Ползвала съм само синият вариант иначе има и няккави с аромати, но не са ми били интересни.
Маската им са устни също е топ!

# 111
Аз близо 5год ..ползвах всичко на EL..приятна козметика, ухае мекичко ми е после лицето, Но нищо положително не видях. Твърдо ги загърбих.

п.с. по съчия начин и супер скъпарската Абел Роял ползвах една година ..почти на кантар еднакви са ми Wink

# 112
Може ли информация за Filorga - продуктите им на серии ли са, т.е. има ли крем/серум за 40+ г., или каквото си харесам и избера?

# 113
  • Седмото небе
Има специална отделна тема за Филорга във форума. Може да я потърсите и там момичетата ще ви дадат много подробна информация.

# 114
Аз съм очарована от продуктите на Decleor, много хубава козметика на база етерични масла. Купих си Коледен календар на марката, защото искам да изпробвам цялата гама продукти - до момента лош продукт няма. Набелязала съм си един антидот серум, околоочно и нощен балсам, които със сигурност ще ги купя.

# 115
А можете ли да ми препоръчате крем за петна. По челото са по-малко и по-тъмни. Тях ми ги третират с лазер, но по бузите са големи и светли още, не зная дали има ефикаскен крем за тях..

# 116
Reddish Brown, * SUPERGIRL * - Благодаря!

# 117
А можете ли да ми препоръчате крем за петна. По челото са по-малко и по-тъмни. Тях ми ги третират с лазер, но по бузите са големи и светли още, не зная дали има ефикаскен крем за тях..
Киселини.

# 118
Ако можеш да намериш този флуид - невероятен е. Аз втора поредна година правя по 5 пилинга с пероксид при една дерматоложка. Пилингът, който правя, е на същата фирма и съответно лекарката ми препоръча да ползвам флуида като поддържаща терапия. Професионална козметика е, няма как да е зле.

# 119
Ако можеш да намериш този флуид - невероятен е. Аз втора поредна година правя по 5 пилинга с пероксид при една дерматоложка. Пилингът, който правя, е на същата фирма и съответно лекарката ми препоръча да ползвам флуида като поддържаща терапия. Професионална козметика е, няма как да е зле.

Намерих го. 75€ 😅
А знаеш ли дали има ефект без процедурата преди това.
Аз си мислех за един пилинг пероксид.. но сега май тези лицеви процедури не се правят.

Общи условия

Активация на акаунт