Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 758
  • 736
  •   2
Отговори
# 120
Намерих го. 75€ 😅
А знаеш ли дали има ефект без процедурата преди това.
Аз си мислех за един пилинг пероксид.. но сега май тези лицеви процедури не се правят.

Аз го взех за 50 евро, но явно ми е направила отстъпка, защото правя доста процедури при нея.. Предполагам, че ще има някакъв ефект и без пилинга, естествено няма да е оптимален.
А защо да не се правят тези процедури? Знам, че може да се прави целогодишно този специано, който правя аз. Много съм доволна. Моята кожа е мургава и сколнна към пигментация и от 25 годишна съм пробвала всякави пилинги, каквито се сещаш. Правила съм и лазерен, но сякаш от пероксидния виждам много по-голям ефект. Имах едно петно на бузата, изчезна изцяло, а лазерният не успя да го премахне.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 09:57 от bubanka

# 121
  • Седмото небе
Момичета, да ви споделя една много изгодна оферта... Не е крем за лице, а нощна маска, но е страхотен продукт. Много хубаво охлажда, освежава, напомпва и е супер-мега икономична. За лятото, ако се държи в хладилника за 15 Мин е върха! Аз измазах една вече и бях очарована!
https://www.parfimo.bg/lancome-energie-de-vie-nuit-maska-za-lits … eni-75-ml-tester/

# 122
Привет, пропуснала съм, че има нова тема Grinning
Какво мислите за тази маска
https://www.notino.bg/lancome/hydra-zen-antistresova-maska-za-li … dratirassh-efekt/

# 123
Какво да очаквам от BIOTHERM SKIN OXYGEN RESTORING OVERNIGHT
Нощният крем? Заслужава ли си парите и добре ли е за кожа, склонна към запушване на порите?

# 124
  • Седмото небе
Плътен гел-крем, който добре напоява и хидратира. Ако имате възможност е най-добре да се пробва. Аз съм фен на марката, но понякога съставите им са ужасяващи. Прегледай и съдържанието на този. А за парите дали си заслужава според мен би могло да се прецени само след по-дълга употреба.

# 125
Здравейте,на 28 години съм,бихте ли ми препоръчали добър нощен крем за лице и като цяло,добра грижа за кожа на  моята възраст?

# 126
Здравейте,на 28 години съм,бихте ли ми препоръчали добър нощен крем за лице и като цяло,добра грижа за кожа на  моята възраст?

Здравейте, кажете с каква кожа сте? Няма как да ви препоръчаме крем само по възрастов показател.

# 127

Здравейте, кажете с каква кожа сте? Няма как да ви препоръчаме крем само по възрастов показател.

Кожата ми е по-скоро смесена,като преобладава доста  голямо омазняване

# 128
И аз се оглеждам за някакъв комплект крем и околоочен. Заглеждам тези на Uriage. Имате ли отзиви за тях?

# 129
  • варна
Здравейте момичета,
Търся си сухо масло за лице , което да блърва кожата.Имах една мостра на златен еликсир на Диего Дала Палма( извинявам се, ако греша името)  От него кожата грейваще, но никъде не го намирам.Гледах му състава, не пише да има силикони, а така красиво заглаждаше!Та , ако някой има някаква идея, моля да сподели. Кожата ми е мазна, но въпреки това фон дьо тена на ЕЛ Дабъл уеър стои разкошно!Пробвах с Нукс, Биоойл и Мустела- не става.

# 130
Здравейте момичета,
Търся си сухо масло за лице , което да блърва кожата.Имах една мостра на златен еликсир на Диего Дала Палма( извинявам се, ако греша името)  От него кожата грейваще, но никъде не го намирам.Гледах му състава, не пише да има силикони, а така красиво заглаждаше!Та , ако някой има някаква идея, моля да сподели. Кожата ми е мазна, но въпреки това фон дьо тена на ЕЛ Дабъл уеър стои разкошно!Пробвах с Нукс, Биоойл и Мустела- не става.

това ли е?
https://www.douglas.cz/p/diego-dalla-palma-gold-infusion-youth-potion-987730

може да си го поръчаш от амазон
https://www.amazon.it/GOLD-INFUSION-MAXI-SIZE-50/dp/B08P7Q3JKH/r … 4AG8H0F81SFNQV5DF

# 131
  • варна
Благодаря Ви!
Не съм поръчвала от Амазон
Дали няма да го намеря тук, или някой да ми препоръча нещо подобно.

# 132
Здравейте момичета,
Търся си сухо масло за лице , което да блърва кожата.Имах една мостра на златен еликсир на Диего Дала Палма( извинявам се, ако греша името)  От него кожата грейваще, но никъде не го намирам.Гледах му състава, не пише да има силикони, а така красиво заглаждаше!Та , ако някой има някаква идея, моля да сподели. Кожата ми е мазна, но въпреки това фон дьо тена на ЕЛ Дабъл уеър стои разкошно!Пробвах с Нукс, Биоойл и Мустела- не става.
Подходяща база за грим не върши ли работа? Там има голямо разнообразие и възможност за избор. Дабъл уеър определено не е подходящ за суха кожа и ми се струва нормално да стои разкошно на малко по-мазна, защото като цяло е никак не лош ФДТ.
Има ли ценови диапазон? Метеоритите на Герлен блърват много хубаво, чак ме изненадаха. Бялата база на Кларанс - също, но като да е по-подходяща за по-суха кожа, каквато е моята. Озаряващата база наЕЛ също е хубава, но се обривам от нея по някаква причина, ако съм ползвала в няколко последователни дни.

# 133
  • варна
Light Beam,
Имала съм или имам в момента всички изброени от теб бази плюс немалко други.Силиконовите ми отежняват, а от хидратиращите лъщя. Изключение е хидратираща на EL, но и на мен от нея ми избива по някоя пъпчица. Този златен еликсир няма равен! Дали на мен така ми се е сторил, защото ползвах мострата само веднъж? Бях я грабнала по погрешка в бързината при едно пътуване и чак в хотела установих, че това е олио.Изтръпнах, защото моята мазна кожа не търпи масла, но се оказа страхотно попадение.Омазах и краката ( да не става зян)-ами мазноч! Но ефект- фантазия.
Сега ще търся , и в краен случай от Амазон, както Пинко ми препоръча.Продавала се е и във Фри шопа на Морска гара, но вече я няма.
Ще чета как да поръчам от Амазон , защото скоро не ми се очертава път в чужбина.
Ако някой има друга идея, да казва.

# 134
Здравейте. До момента използнах само мицерарна вода и хидратиращи кремове.  След няколко дни нанършвам 35г и ми се иска да започна нещо с хиалуронова киселина. Иска ми се да е цяла серия..т.е.продукт за почистване, околоочен, серум и крем от една марка. Кожана ми е нормална, на места с леко разширени пори. Очаквам вашите препоръки. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт