Какъв крем за лице използвате? – 19

• 76 659
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен!
Колебанията ми са между тези 2 крема:

Има ли някой, който да сподели мнение?

# 136
Горещо препоръчвам Кларанс

# 137
  • Седмото небе
Аз много харесвам Clarins-имам го и ще ползвам занапред. С консистенция на млечна емулсия е той. А другия съм пробвала само на ръката, не бих го описала точно като гел, но със сигурност е лек и няма да лепне. Но имам хубав спомен за него и лично аз бих поръчала на сляпо. Серумите от серията Perfectionist са страхотни за моята кожа.
Ако имаш възможност- най-добре и двата. Различни са и всеки си позитивите.

# 138
Върти ми се из главата да взема и двата... Плюс Филорга Оксиджен глоу, за допълване на асортимента 🤣 все пак излиза 28лв....

# 139
Здравейте. До момента използнах само мицерарна вода и хидратиращи кремове.  След няколко дни нанършвам 35г и ми се иска да започна нещо с хиалуронова киселина. Иска ми се да е цяла серия..т.е.продукт за почистване, околоочен, серум и крем от една марка. Кожана ми е нормална, на места с леко разширени пори. Очаквам вашите препоръки. Благодаря!
Забравих да добавя, че ми се върти в главата   La roche posay или Euserin.... Но ще съм доволна и на други препоръки

# 140
Кой е по-добрият анти ейдж продукт
Galenic Ophycee или  Avène PhysioLift.
Става въпрос за дневните елмусии и околоочните кремове. Казаха ми, че били на един производител, но не намерих тестери да ги пробвам. Какво ви е мнението

# 141
Galenic Ophycee или  Avène PhysioLift.
Става въпрос за дневните елмусии и околоочните кремове. Казаха ми, че били на един производител, но не намерих тестери да ги пробвам. Какво ви е мнението

Здравейте, с каква кожа сте? Авен Физиолифт е по-добрият според мен, първо като ефект, също така е с помпа и е по-хигиенично.

# 142
Galenic Ophycee или  Avène PhysioLift.

Здравейте, с каква кожа сте? Авен Физиолифт е по-добрият според мен, първо като ефект, също така е с помпа и е по-хигиенично.
Смесена мисля ми е кожата въпреки, че се мени според сезона. И аз клонях към авен, но поръчах на Calenic комплект за 60 лв., цената ме съблазни иначе е около 100 лв. Другият път ще е авен

# 143
  • Седмото небе
Аз бих избрала Авен от двата, ама то вие вече сте поръчали... Както е казала и другата съфорумка, заради опаковката, а и ефикасността + съставките. Тъй че никое мнение вече няма значение. Като сте си избрали защо питате?

# 144
Ами попитах преди да е поръчан и като видях другите продукти как изчезват, като наличност с намаление 40% и не дочака отговорите за които благодаря.
И нали знаете преди да се купи нещо винаги се пита първо в бг мама

# 145
Здравейте. До момента използнах само мицерарна вода и хидратиращи кремове.  След няколко дни нанършвам 35г и ми се иска да започна нещо с хиалуронова киселина. Иска ми се да е цяла серия..т.е.продукт за почистване, околоочен, серум и крем от една марка. Кожана ми е нормална, на места с леко разширени пори. Очаквам вашите препоръки. Благодаря!
Забравих да добавя, че ми се върти в главата   La roche posay или Euserin.... Но ще съм доволна и на други препоръки
Може би аз не разбирам въпроса правилно, но хидратиращите кремове съдържат основно хиалуронова киселина.
Аз бих взела Apivita Bee Radiant серията, например и пак тяхна измиваща пяна, както и някоя и друга от маските им на дозички. Клей маска или друг почистващ и ексфолиращ също. Само мицеларна вода не почиства добре според мен.
За посочените от теб не мога да дам мнение.

# 146
  • Стара Загора
Може ли да ми препоръчате крем за лице за зряла кожа (60г.), за нормална кожа, в диапазон 30-40лв., препоръчително да се предлага в комплект с нещо друго (може и непълноразмерен продукт) и несесер, подходящо за подарък?

# 147
Скоро купих тези 2 маски:
https://www.galenic.bg/collections/masques-de-beaut%C3%A9/%D1%82 … D1%81%D0%BA%D0%B0
https://www.galenic.bg/collections/masques-de-beaut%C3%A9/%D0%BE … D1%81%D0%BA%D0%B0

Редовната им цена е 60лв за брой, като аз ги взех на 30лв за брой. Ритуал са от 3 маски една след друга - загряваща, охлаждаща и хидратираща. Целта им е да  почистят и хидратират кожата.
Бях питала за мнение, но май никой не ги е пробвал и затова се включвам с такова.
Средно леко са ароматизирани и усещането им е много приятно върху кожата. След двете маски кожата е озарена и почистена, освежена.
Определено не мисля, че цената от 60лв за 1 маска е оправдана, по-скоро е глезотия. Ако имате по-сериозни кожни проблеми, не вярвам това да помогне. Към момента съм ги пробвала 3 пъти, кожата ми е в доста добро състояние и виждам лека разлика.

# 148
Скоро купих тези 2 маски:
https://www.galenic.bg/collections/masques-de-beaut%C3%A9/%D1%82 … D1%81%D0%BA%D0%B0
https://www.galenic.bg/collections/masques-de-beaut%C3%A9/%D0%BE … D1%81%D0%BA%D0%B0

Редовната им цена е 60лв за брой, като аз ги взех на 30лв за брой. Ритуал са от 3 маски една след друга - загряваща, охлаждаща и хидратираща. Целта им е да  почистят и хидратират кожата.
Бях питала за мнение, но май никой не ги е пробвал и затова се включвам с такова.
Средно леко са ароматизирани и усещането им е много приятно върху кожата. След двете маски кожата е озарена и почистена, освежена.
Определено не мисля, че цената от 60лв за 1 маска е оправдана, по-скоро е глезотия. Ако имате по-сериозни кожни проблеми, не вярвам това да помогне. Към момента съм ги пробвала 3 пъти, кожата ми е в доста добро състояние и виждам лека разлика.

Пробвала съм и трите от тестер. Купих си само хидратиращата, защото са скъпи, а и имам детокс маски в запас.

# 149
Хидратиращата не я купих, защото ползвам нощната на Ланейж и имам доста от нея.

Общи условия

Активация на акаунт