Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 820
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Тоэи флуид на гарниер и аэ го полэвах миналото лято, но ми иэсушава. Наистина е флуид, не маэнее въобще. Харесвам гел-крема от серията на гарниер, който полэвам от блиэо 5 години, той е эа нормална кожа. Придава на грима глоу, не эапушва пори и эащитата му е по-добра от някои скъпи кремове. Също текстурата му е перфектна, проюеняна е няколко пъти эа последните години и имам чувството, че всеки път я подобряват.
Може ли да покажете снимка на крема?

# 541
Тоэи флуид на гарниер и аэ го полэвах миналото лято, но ми иэсушава. Наистина е флуид, не маэнее въобще. Харесвам гел-крема от серията на гарниер, който полэвам от блиэо 5 години, той е эа нормална кожа. Придава на грима глоу, не эапушва пори и эащитата му е по-добра от някои скъпи кремове. Също текстурата му е перфектна, проюеняна е няколко пъти эа последните години и имам чувството, че всеки път я подобряват.
Може ли да покажете снимка на крема?

https://www.dm.de/garnier-ambre-solaire-sonnencreme-gesichts-gel … =10204112C4751PPC

Ето този е. Мисля, че го има и в анти ейдж вариант, който също е супер, но специално гел-крема е перфектен за под грим. Стои много смуут, хидратирано някак. Пък флуида е само за мазна кожа според мен. Гримът ми стои супер сухо отгоре, без грим пак е едно никакво с толкова воднист крем.

# 542
  • Седмото небе
Към крема на Микса може да включите серум. Вместо да купувате още един крем. На друга марка или ето това пак тяхно нещо:

За мен е нещо средно обаче между серум, флуид и лек течен крем-гел. Бюджетен е, икономичен и в удобна опаковка по мое мнение.

# 543
Здравейте споделям за серума на jorgobe с нициамид (тази дума дори не мога да я напиша) от кутията на кибрит ползвам го вече четвърти ден сутрин и вечер като първа стъпка и много ми хареса, кожата се заглажда и т.к моята е мазна някак си забелязвам че намаля омазняването и то най вече сутринта като се събудя преди беше една мазнотия а сега е доста добре незнам въобразявам ли си, другите продукти крема на Avant и масления серум не ми допадат изобщо а доколкото разбрах са по скъпите продукти.

# 544
Привет! Имам питане. Маските на Апивита отмивате ли ги след 10 ми, както е в упътването или ги оставяте върху кожата?

# 545
  • на брега
Привет! Имам питане. Маските на Апивита отмивате ли ги след 10 ми, както е в упътването или ги оставяте върху кожата?
Отмивам след 10 - 15 минути само маската със зелена глина.
С морската лавандула и с гроздето по половин час и повече оставам.
Ползвах и маски за околоочен контур, и тях не отмивам след 10 минути.
Кожата на лицето ми е доволна, а дали е правилно не знам. Wink

# 546
  • при Arctic Monkeys
След като изоставих Филорга за дълго време,отново се връщам  на тях с ncef reverse. Ще видим как ще ми се отрази. След ползване на какво ли не в среден клас- Ести , Теоксан, Талго и пр. щуротии,не виждам особена разлика в състоянието на кожата и това си е.

# 547
  • Пловдив
Аз отмивам оранжевата маска на Апивита след 10-15 минути.

# 548
Момичета, имате ли мнение за тази слънцезащитна? Лъсва ли кожата от нея?

# 549
За слънцезащитата на Виши не мога да кажа нищо. Не съм пробвала. По принцип имам някакъв персонален проблем с продуктите на марката и си самозабраних да купувам.
Любимата ми слънцезащита си остава Екранът на Кларанс. Вземам  всевъзможни други за проба, но не съм намерила успешен заместител. В момента ползвам защитата на Герлен. Хубава е за суха кожа през зимата, но не съм сигурна дали през лятото няма да лъщи. Получих си поръчката от Дъглас с Екрана - втора опаковка подарък. До есента няма да се дерзая Joy Друго, което съм пробвала последно, но не препоръчвам, е тонираната слънцезащита на Korres.Не дразни, защитава, но е тежка, плътна като силно покривен ФДТ и ме дразни много.
Вит. С също съм пробвала различни. Любими до момента - буустърите на Клиник. Само вечер, като алтернатива на ретинола. Тези, които могат да понесат ретинол всяка вечер, обикновено ползват вит. С сутрин. Аз лично редувам. Прахчетата на Клиник са с по-осезаем ефект и харесвам най-много реално. При мен вит. С предизвиква лющене повече и от ретинола. Това е другата причина да ползвам вечер. Но пък и има видим ефект за равномерен тен.
Любимо измиващо - пяната с лавандула на Апивита.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 20:12 от Light Beam

# 550
'драсти. Един чичо на 30+ да се намърда при вас с много важен въпрос - какво мислите за смяна на ретинол и витамин ц серумите на Dr Dennis Gross с тези на Paulas choice?

# 551
В крайна сметка поръчах тази слънцезащита.

Исках да е спрей за да ми е по-удобно подновяването през деня.
Витамин Ц ползвам на ТО Ascorbyl Glucoside Solution 12% и пак на ТО ретинол емулсията. Доволна съм. Кожата е мека, гладка. Бръчки нямам та не мога да кажа как се отразяват.

# 552
'драсти. Един чичо на 30+ да се намърда при вас с много важен въпрос - какво мислите за смяна на ретинол и витамин ц серумите на Dr Dennis Gross с тези на Paulas choice?
Без да съм ги ползвала, от към състав, бустъра на Paula's choice ми изглежда по-добре.

# 553
Здравейте, някой поръчвал ли е от ЕМАГ козметика. Искам да поръчам серума на Estée Lauder,  Advanced night repair, ако може мнения.

# 554
Без да съм ги ползвала, от към състав, бустъра на Paula's choice ми изглежда по-добре.

От няколко месеца ме посъветва едно гадженце да сменя - хем е по-евтино, хем било по-добре, обаче аз имах запаси от д-р Денис когато имаше код за черен петък... и вече нааай-накрая му се вижда края, та се чудя кое да поръчам. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт