Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Ланкър, планините Овнерог
Шака флуида на Ла Рош е първият, който не ми люти и се размазва много лесно (даже ми идва с една идея прекалено течен). Не пресушава и не мазнее.

# 526
И аз съм с две ръце за шака флуида на Ла Рош.

# 527
На него ме притеснява, че втората му съставка е алкохол денат. който е силно изсушаващ по принцип и другото, че го няма в БГ - във всички сайтове пише, че е изчерпан...

# 528
Аз от бг аптека го поръчах преди месец. Не ми  изсушава лицето.

# 529
На него ме притеснява, че втората му съставка е алкохол денат. който е силно изсушаващ по принцип и другото, че го няма в БГ - във всички сайтове пише, че е изчерпан...
Гледайте Dr.Dray в ютуб.Обяснява страхотно и професионално. Напишете името ѝ в комибинация с shaka fluid. Подробно обяснява,защо алкохола в него всъщност не е лоша съставка. Аз съм с изключително суха кожа,но не съм забелязала никакво допълнително изсушаване.

# 530
До преди месец го имаше. Явно в момента се е изчерпал. Предполагам, че ще заредят пак.

# 531
Шака флуида на Ла Рош е първият, който не ми люти и се размазва много лесно (даже ми идва с една идея прекалено течен). Не пресушава и не мазнее.
+1
Слагам го и под очите, тъй като и в тази зона съм склонна към пигментация и изобщо не люти.

# 532

Благодаря ви на всички за мненията.

Гита, може ли да споделиш  от коя аптека, защото онлайн като търся и навсякъде го дава изчерпан.

# 533
Това е дрогериен двойник на Шака Флуида на ЛРП, може и него да погледнете:

# 534

Благодаря ви на всички за мненията.

Гита, може ли да споделиш  от коя аптека, защото онлайн като търся и навсякъде го дава изчерпан.
С удоволствие, но и там гледам, че има само фактор 30 в момента. От аптека Гален беше. Дано заредят, че тъкмо си харесах най-накрая слънцезащита.

# 535
Тоэи флуид на гарниер и аэ го полэвах миналото лято, но ми иэсушава. Наистина е флуид, не маэнее въобще. Харесвам гел-крема от серията на гарниер, който полэвам от блиэо 5 години, той е эа нормална кожа. Придава на грима глоу, не эапушва пори и эащитата му е по-добра от някои скъпи кремове. Също текстурата му е перфектна, проюеняна е няколко пъти эа последните години и имам чувството, че всеки път я подобряват.

# 536
Здравейте
Препоръчайте крем за стягане на кожата.В зоната над скулите стои отпусната.
От продуктите на Ordinary има ли подходящи?

# 537
Здравейте. Купих си крем за лице на Микса 6%. Харесва ми, но май кожата ми има нужда от още хидратация. Кой от другите кремове на марката ще ми препоръчате? Кожата ми е суха и понякога ми се появяват пъпки. Искам да хидратира добре, но да не е мазен. ☺️☺️

# 538
Може да пробваш Микса 10%

# 539
Попива ли добре?

Общи условия

Активация на акаунт