Много мина, мъничко остана, ще ставам ЯНУАРСКА мама

• 17 624
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
  • ville de Quebec
Здравейте и от мен мамита Laughing

Елеонора, честито! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот, пълен с деца!

Да дам отчет и аз - с килата съм 4 отгоре, как ги трупнах направо незнам, буквално за 1-2 дни Shocked Shocked 1,5кг отгоре... А коластра си имам, незнам колко, но имам.... Laughing Коремът ми определено личи и не може да се сбърка бременна ли съм, не съм ли. Е, и при мен зависи от дрехите, но си ми личи все пак...

# 76
DaVinci, да не става дума за новата Токуда. Не знам къде се намира, потърси в нета, но тя трябва да е...

# 77
Благодаря, Цветелинка
Намерих разни неща из нета, ама все разни цитати от вестници, нищо конкретно.
Направо вече се чудя, а времето лети......

# 78
Благодаря момичета за пожеланията  Hug
Тони, няма да съм Петрова, реших да си сменя фамилията и ще съм Карачорова  Simple Smile Малко странно ми звучи още, ама сигурно ще свикна  Wink

# 79
Върнах се от прегледа. Присъединявам се към отбора на девойките!!! stork-girl Док каза, че не вижда мъжки полови органи. В началото бях малко разочарована, защото се бях настройла за мъж. Аз по принцип нямам претенции, но знам мъжете колко много се радват на момченце. Говорих с една съседка и тя ме успокой, те имат 2 момичета и 1 момче и каза да се радвам, че ще имам момиченце. А друга съседка днес е родила 2ро момче, а тя много искаше момиче. Иначе бебо много е пораснал, всички органи са му добре развити. Описах каква болка съм получила и се оказа, че не било контракция, което ме успокой. Нормално било да имаме контракции от време на време, но не трябва да са болезнени!

А в магазина в който бях нищо не купих. Само разгледах, нов е и исках да знам какво предлагат като цяло.

# 80
  • ville de Quebec
Честито момиченце, Галя!

Вече го говорихме, ама аз пак да кажа, че всички мъже искат момчета, ама повече са привързани към момиченцата. Най-важно е да са живи и здрави, друго по-важно няма!

# 81
  • София
Честита девойка, Галина!  Simple Smile  Hug  stork-girl
Най-важното е, че е добре и всичко са й видели наред! Добре дошла в отбора на панделките и финтифлюшките!  reverance

# 82
¬естита девойка, Галя!   bouquet Не знам с вашият татко как е, но нашият пък само девойка си мечтаеше и беше много щастлив. Мит е май че мъжете искат момчета само, моят баща също момиче е искал, строго индивидуално е.
Елеонора, честито и на теб за сватбата! Пожелавам много здраве и щастие и детски смях на вашето семейство!  smile3525
Някой от вас случайно да е ползвал скоро или да ползва от тези кремовете за изкуствен тен (ох, изхвръкна ми от ума точно как точно им се казваше.) Мислех да си купя на Johnson & Johnson ама не знам до колко са безопастни по време на бременност.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 20:58 от brumbolina

# 83
  • Willebroek, Belgium
добре дошла в отбора на девойките Гале Hugмалката много да те радва  bouquet

# 84
Moмичета,защо не ми се отваря линка за снимките?Паролата ли сте сменили?
Искам да ви видя. Laughing
На мен коремището вече ми е голямо,обаче зависи какво ще облека,днес чаках като ненормална в 1на аптека 40мин.да минат всички пенсии #2gunfire

# 85
  • София; Дружбето
Хайде Гале и ти с нас  в розовия отбор Simple Smile 
Елеонора на теб дълъг и щастлив семеен живот ти желая изпълнен с много малки палавници Wink

# 86
  • Willebroek, Belgium
Ива 81 не е сменена паролата Hugявно проблема е в теб.пробвай пак  bouquet

# 87
Здравейте мамчета.ГАЛЕ,добре дошла в дамския клуб.
Пак да споделя,че днес пак купих още едни термо чорапки за беба baby_neutral и един сладък термометър за баня и стая(комбиниран).Днес си правих снимки на "шкембето"-огромно е-ще ги кача в нашите котеми.Още нямам коластра Crossing Arms

# 88
  • София
mimi_81, възможно е, ако някой е вътре в снимките в момента нещо да качва, теб да не те пусне! Изчакай малко и пробвай пак.

# 89
НИМ , за не бързам-даже ощ не съм си ги свалила от телефона в компютъра-седнала съм и съм вдигнала краката-рахаттттт  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт