Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са преживяванията на членовете на форума, свързани с бременността?
Какви са мненията на членовете относно употребата на кортикостероиди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
Новата тема във форума е посветена на положителни новини и се пълни само с хубави съобщения. Членовете изразяват благодарност към Доби и Галина за грижата им за свежи теми. Въпреки това, дискусиите във форума варират от преживявания по време на бременност и притеснения до споделяне на лични радости и преживявания.
-
Какви са преживяванията на членовете на форума, свързани с бременността?
Членовете на форума споделят различни преживявания, свързани с бременността. Някои от тях изразяват притеснения относно увеличаването на размера на краката след раждане, докато други споделят лични истории за болнични престои и притеснения от контракции. Освен това има и споделяне на щастливи моменти като усещането на бебето от таткото или избора на дрехи за изписване.
-
Какви са мненията на членовете относно употребата на кортикостероиди по време на бременност?
Членовете изразяват загриженост относно употребата на кортикостероиди по време на бременност. Един член споделя, че използва крем с кортикостероиди и се притеснява за потенциалните отрицателни последици за бебето. Други членове предлагат успокоение, като споделят, че употребата на кортикостероиди в малки количества и след първия триместър не трябва да представлява риск.
-
Какви са преживяванията на членовете, свързани с болнични престои и притеснения по време на бременност?
-
Какви са мненията на членовете относно появата на коластра по време на бременност?
Заставам зад мнението ти с две ръце и също съветвам всички мами да се информират по-добре, преди да приемат флуор, както сега като бременни, така и после като се родят бебчовците - педиатрите изписват по някое време да се дава флуор на бебчо, логиката е същата...
. Таткото е много щастлив и целува подаващото се дупе цяла вечер. Бебка вече доста подува корема, а като се разритка и целия подскача
. Но не ме притесняват, защото като гледам всичко е от огромния ми корем.
. Много ми е "забавно"
.
ЕЛИ как мина сватбеното пътешествие?Много са хубави снимките.А в Обредния дом мъжа ти ли те настъпи-гледам,че се радва нещо там
Като мога ще се вклкюча пак.
. Имаше една такава тема във форума, но не помня как се казваше точно, там го бях посметнала. Ще пробвам и тука да напиша, поне основните неща на колко ни излязоха на нас.