Много мина, мъничко остана, ще ставам ЯНУАРСКА мама

• 17 558
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз съм ЗА йогата, ако се провежда в неделя съм на линия, бройте ме!!!
Аз с първата бременност се мазах с Олиото на Джонсън вднъж, не съм се обринала, ама  не съм и възхитена. Сега пак си купих пак този Percitalfa, като съотношение качество/цена ме устройва.

# 241
Аз съм ЗА йогата, ако се провежда в неделя съм на линия, бройте ме!!!
Аз с първата бременност се мазах с Олиото на Джонсън вднъж, не съм се обринала, ама  не съм и възхитена. Сега пак си купих пак този Percitalfa, като съотношение качество/цена ме устройва.

Аз досега съм ползвала Percutalfa(преди опитам  Джонсън) и бях доволна от него.Обаче от аптеката,където го купих,ми казаха,че ставал за първата половина на бременност.Нататък трябвало да се ползва нещо по-силно  като например МУСТЕЛА.
  Това са думите от аптеката.Изобщо не знам до каква степен отговарят на истината!

# 242
  • София
 newsm78
Може и така да е, ама Мустелата доста скъпичка ми идва...по 36лв на всеки 2 седмици  Crazy

# 243
Здравейте и от мен и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички!

По въпроса за мазането: до скоро използвах крема на Чико против стрии (много ми го хвалеха), но явно зависи и от типа кожа, защото на мен ми се появиха на задника  Sad
Сега реших да не харча толкова пари и си купих крема против стрии на Дева, по-гъст е => по трудно се разнася по кожата, но честно казано ефекта сякаш е по-добър. Поне не усещам такова опъване на кожата.

Иначе за целулита нищо не използвам в момента. После ще му мисля  Simple Smile

# 244
И аз сега използвам Percutalfa. Отидох да си купя Vichy, но точно им беше свършил и ми предложиха от този. Имаше го на промоция 2 опаковки по 200ml за около 40 лв., но аз взех 1 защото не знаех дали ще ми хареса, но съм доволна.

За йогата и аз съм навита, но следващата неделя не знам дали съм тук, но ако остана в София идвам.

# 245
  • София
Здравейте и честит празник на всички!  smile3525

Аз докладвам - днес възнамеряваме с мъжо да се разходим до ХипоЛанд с още едно приятелско бременно семейство! Много съм навита да отида да разгледам, вчера чух реклама по радиото, че вече работят. Ако пък много избързваме и все още заварим строителна площадка, поне ще знам, че съм се разходила, защото от стоене у дома вече подивявам.  Tired

След това почваме ремонтчето  pironi и вероятно няма да имам възможност да пиша и да чета поне 1 седмица.  ooooh! За училището - ще се опитам да дойда поне в четвъртък, защото темата ми е интересна, но не мога да обещая от сега. Много ми е изнервено заради ремонта. Като си представя колко прибиране, опаковане, чистене, разместване и пак разстановка на нещата ме чака и ми се реве! А като си представя, че ще "изтърбушвам" гардероба със служебните ми дрехи и как само ще си гледам панталоните и ризите и ще викам - наистина ли ми е ставало това?!?  newsm78  ooooh! Освен това в четвъртък щъ-не щъ трябва да ходя на гости на свекитата (РД на свекъра, на което той има навик да събира всичката рода  Tired ) и като знам пак колко акъл ще ми изчетат и колко полезни съвети ще ми дадат... Уф, дано оцелея тая седмица!  Sick

# 246
  • Willebroek, Belgium
здравейте мили мам4ета Hug
Free Soul много си права за стриите и за еласти4ността на кожата.ето при мен няма спасение #Cussing outмажа се с какви ли не кремове ве4е и пак ми се нацепиха гърдите и дупето.маи ще трябва да свикна с мисълта 4е оправия няма.направо като се погледна в огледалото и се плаша ве4е от това което бях преди и това което съм сега,но пък важното е беб4етата да са ни живи и здрави4ки.  bouquet

# 247
  • София/Варна
_Ним_, вчера бях в Хиполенда - мен ми хареса, че имам голяма разнообразие на дрешки. Като им дойде реда, оттам ще купувам, че всичко ти е на едно място, а и цените са прилични. От количките не съм много доволна - само по-евтини модели продават, а ние търсим нещо по-здраво и удобно.

# 248
  • София; Дружбето
Дайте адреса на т'ва чудо Хиполенд. може и аз да се метна фо там

# 249
  • София
KayRenn, супер! Значи работи! Да не ни мине котка път, отиваме следобеда на огледо-шопинг-терапия!  smile3508 Можеш ли да обясниш на Цвета къде точно е Хиполенда, защото ние сме живяли в Слатина много близо до мястото, ама не знам имената на улиците, а с обясненията съм трагична работа.  Whistling

Между другото забравих да ви се оплача, че вчера паднах!  Shocked Слава богу нищо ми няма, коремчето не го ударих, но много се стреснах! Както си вървях и просто на една от крачките ми коляното ми се подви и се озовах на земята в поза все едно се покланям на 1 коляно. Нито лошо стъпих, нито се спънах, просто... дето викаше баба ми навремето, а аз се чудех какво има предвид  newsm78 - краката не ме слушат. Искам да стъпя, но те се подгъват!  ooooh! Така че бъдете внимателни, момичета! Може и да не го усещаме, ама ставите си се разхлабват сериозно вече!

ПП - допълвам се! Цвета, ето къде би трябвало да е Хиполенд: http://www.skycitycenter.com/

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 13:18 от _Ним_

# 250
Момичета,
 по въпроса с целулита, токущо видях по Pro7 - нарезваш картофи на шайбички нареждаш ги и по местата и се увиваш с целуфан седиш 40мин. #Crazy #Crazy #Crazy
е те това е по немската го дадоха не знам за пръв път чувам за картофи  newsm78

# 251
  • София; Дружбето
Ааааааааааа за Ская ли става ло дума, това го знам къде е:)

# 252
Здравейте момичета,
Тази седмица се занимавам с ходене на зъболекар Sad и зъболекарката ми даде следния съвет:да започна да пия флуор. Препаратът се наричал Zimafluor или нещо подобно и се пиел след 4-я месец. Пиенето му допринасяло за по-голяма здравина на млечните зъбки при бебо. Вие може да ги знаете тези неща, но за мен беше нова информация.
Поздрави на всички и приятни почивни дни.

# 253
DaVinci , има много противоречива информация за ползата от допълнителния прием на флуор. Има и много изписани теми във форума - пусни търсачка и в Гугл и ще прочетеш какво ли не.
Аз не съм пила по време на първата си бременност, нито давах и няма да давам на детето. Твърде много противоположни мнения и информация четох и не ми се рискува.
Информирай се още и си прецени.

# 254
  • София
ООО, аз вече се записах за йогата точно в това студио, с нетърпение чакам да дойде 01.10. За сега уж групата в неделя е сигурна. Свиркайте кой още ще идва, ще се радвам да се запознаем.

Ним, посетихте ли Хиполенд-а? Хареса ли ти? Мен ме кефи, още повече, че тук, в квартала, няма голям магазин за бебешки и детски неща. И понеже мола ми е почти под прозорците, доста често го навестявам Money

Общи условия

Активация на акаунт