Много мина, мъничко остана, ще ставам ЯНУАРСКА мама

• 17 630
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!!!
Добре дошла в клуба, Гале!!!! Simple Smile Въпреки, че при мен има 20% несигурност, но като се завърти мушморока ще кажа дали трябва да сменяме щъркела!!!!  Laughing
На младоженците - много щастие и слънчеви дни заедно!!!!!  smile3525
Аз нямам коластра, с килцата съм +6 ... все повече ми се хапва и незнам до януари как ще е!!!!
Аз бях при моята лекарка днес и тя ме успокои напълно, няма опастност и от пътуване, така че сигурно ще мога да отида във Варна  newsm44 Бебка се опитахме да видим дали случайно не е момче, но се беше завъртяло милото с гръб и с главата надолу  smile3521 вчера цял ден танцува, днес, явно изтощена, спи  smile3507

# 91
Благодаря, Цветелинка
Намерих разни неща из нета, ама все разни цитати от вестници, нищо конкретно.
Направо вече се чудя, а времето лети......

Болница Токуда се намира от дясната страна на София Ленд. Все още обаче женската консултация там не работи. От октомври уж. Аз също раждах при Диков първото си дете и сега пак при него ще бъда - явно ще е в японската болница. Предполагам, че до януари всичко ще си работи ОК.

А сайт още нямат, което и мен ме учудва.

П.П. Честито на младоженката! Желая ви щастливи семейни дни!  Simple Smile

Честита девойка и на Галя.   babydust7 Да кажа, че бащите са горди със синовете си, но слабост са дъщерите им.  Wink

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 19:52 от Free Soul

# 92
Благодаря, Цветелинка
Намерих разни неща из нета, ама все разни цитати от вестници, нищо конкретно.
Направо вече се чудя, а времето лети......

Болница Токуда се намира от дясната страна на София Ленд. Все още обаче женската консултация там не работи. От октомври уж. Аз също раждах при Диков първото си дете и сега пак при него ще бъда - явно ще е в японската болница. Предполагам, че до януари всичко ще си работи ОК.

А сайт още нямат, което и мен ме учудва.

П.П. Честито на младоженката! Желая ви щастливи семейни дни!  Simple Smile

Честита девойка и на Галя.   babydust7 Да кажа, че бащите са горди със синовете си, но слабост са дъщерите им.  Wink

Free Soul, да се надяваме, че женската консултация ще заработи до октомври. Малко ме притеснява, че ще правя сефте на болницата.
Сега идвам от зъболекар, прегледа ме и каза, че само с упойка ми препоръчва. Какво ще кажете момичета, да давам ли да ме упояват или да стискам? Утре ще звънна на док да го питам. 

# 93
Айде,качих си "шкембето" в албума и в моите покупки сложих днешните придобивки.
Беба много ме рита в момента и ме разсмива  hahaha Гледате ли Биг Брадър 3???Като излезна бременната участничка мойта кукла са разбунтува-видя и друго бебе  baby_neutral

# 94
  • София; Дружбето
Мойта ме зарита когато излезе Пеньо  #Crazy

# 95
Мойта ме зарита когато излезе Пеньо  #Crazy

newsm78 newsm78 newsm78 Сигурно се е стреснала?Не знаеш какво виждаш-мъж или жена?Определено прилича на жена  Rolling Eyes Мен ме дразни мъжа с Библията-не му е там мястото.Вие какво щ кажете? Whistling А кака ви Вилолета е образ голям  hahaha

# 96
  • Willebroek, Belgium
кака Виолета е голяма фенка hahahaама как ми хареса като се изцепи 4е харесвала вишни щото и се свивала ш......дата. hahaha
а Пеньо ми харесва ама и аз го помислих за жена Crazy
абе въобще вси4ки са някакви ненормалници. #Crazyоба4е този от Варна е голям образ.той ще е първия излязъл.срам за варна Sick

# 97
И ние ги гледахме. Големи образи са избрали. Определено ще е интересно. Кака Виолета - леля Виолетка ли е? Направо ме разби, за годините си е страшна купонджийка. А Пепи май няма да изпълни мисията си!? newsm78 Мисля, че го усетиха.

# 98
  • Willebroek, Belgium
то ве4е и аз се обърках кака-леля-баба.написах това което ми дойде първо Joy hahaha

# 99
¬естита девойка, Галя!   bouquet
Някой от вас случайно да е ползвал скоро или да ползва от тези кремовете за изкуствен тен (ох, изхвръкна ми от ума точно как точно им се казваше.) Мислех да си купя на Johnson & Johnson ама не знам до колко са безопастни по време на бременност.
   Аз съм ползвала този крем за тяло.Не бих казала,че потъмнявах много,само дето ми се появяваха някакви жълти петна по кожата(от него или от бременността,така и не разбрах).Дали е вреден за бременни,не мисля.Неща,които са доказано вредни,обикновено имат изписано някъде предупреждение за това.
  Моето мнение е,без да го налагам разбира се,няма смисъл от този крем!Но постъпвай,както ти си прецениш.Разпитай,мoжe би, и за други фирми освен Johnson.

# 100
А ползвали ли сте phyto шампоан против косопад?Не пише,дали е вреден newsm78

# 101
И от мен честито на Елеонора!   bouquet Желая ви дълъг съвместен живот, много любов и да се радвате на здрави и хубави дечица!  Hug

Честито и на Галина за хубавата госпожица!   bouquet Според мен татакото ще бъде възхитен!  Hug

Ива, точно този шампоан не съм го ползвала, но те нали са на билкова основа, мисля, че не би имало никаква опасност за бебче

На мен също коремът ми вече много личи, иначе, обаче на талия почти нищо не съм сложила, освен коремчето. Искам да кажа, че нямам паласки и други такива, от които страшно много се притеснявах. Обаче на бедра и дупе съм сложила и то доста, те май онези 9кг. които съм качила там съм ги сложила Embarassed

Лек ден, радвайте се на чудесното време!  Hug

# 102
Здравейте и от мен!Да поздравя Галина за госпожицата Laughing
Да кажа на Ива81 , че и аз не съм ползвала точно такъв шампоан, но мисля, че не трябва да е проблем за нея и бебето. Щом боята за коса издържаме и никой не е доказал, че има отношение към бебето...не се притеснявай.
Очакваме резюме на днешната тема от училището, че поне на мен ми е страшно интересно.

# 103
А ползвали ли сте phyto шампоан против косопад?Не пише,дали е вреден newsm78
  Aз пък ползвам точно този шампоан!Мисля,че даже съм го писала на някоя от момичета.Сигурна съм,че не е вреден за бременни!PHYTO-значи билка.Цялата тази серия е на билкова основа и е много добра!Ползвала съм много неща от нея.Преди няколко месеца,като отидох в една аптека и се оплаках от проблема"КОСОПАД при бременност" там веднага ми предложиха именно този шампоан.КОСОПАДА МИ СПРЯ!А беше нещо страшно в началото на моята бременност!
    Така че,аз лично ти го препоръчвам този шампоан.Няма за какво да се притесняваш изобщо!

# 104
Добро утро (или май стана вече ден).Сега ставам  smile3524 ,а още ми се спи.
И аз съм чувала за този шампоан,че е много ефикасен.   bath
Напоследък много ми се яде eat - много наблягам на сладкото smile3510 smile3510.Не ми се мисли до Януари на какво ще заприличам.И аз май на корем качвам ,ама се сдобих с паластки още преди да забременя.Интересното е ,че не ми се появяват стрии на корема,а на ханша и гърдите.Не мога да преценя ама сигурно бая задник съм вързала  щом се нацъфках там.А гърдите вече ми тежат и се изнервям-станаха ми 117 см. bombsДали ще растат още,а? newsm78 На вас пораснаха ли ви много?На мен с 20 см.Незнам фолк певиците кво се натискат толкова за  голям бюст.
 Какво мислите за бременната жена  preggo в Биг Брадър?Вие бихте ли отишли там?Аз НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт