🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 26 502
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания
Това го повторихме 100 пъти вече. 😃 Няма как, или е тя, или е някоя неизвестна. Други не останаха.

Чукча - не читатель, Чукча - писатель.

# 151
Охх, като видя Бабка Яка в казана и се заливам от смях 😂😂😂

Ще ми е много интересно да видя изражението на Владо, когато тази Лоизу си свали маската 😁

# 152
Това с конкурса за красота вече го споменах според мен как е. Сегашният и приятел е Борислав Борисов, който е репортер и постянно ходи да прави интервюта в разни конкурси за красота "Мис Силикон", "Мис Плеймейт", "Мис България"и така. Та най-вероятно тя е била на някое интервю с него или пък са направили репортаж и са ги наградили. От там идва наградата от конкурс за красота. Може да е "Най-добър репортаж", но е награда от такъв конкурс. А може и като малка Християна да е имала някакво участие някъде в Кипър в училище примерно и наградата да е от там.

# 153
Според мен уликата с конкурса за красота е подвеждаща, за да мислим, че е някоя миска или модел . Най- вероятно е някоя титла от училищен конкурс. За мен не е убедителна в ролята на прелъстителка и фатална жена

# 154
Откъдето и да го погледнете, уликите и гласът съвпадат изцяло с профила на Християна Лоизу и най-вероятно тя е Хищницата. Още от първото предаване я подозирам, но се разколебах заради мнение, че е била в публиката на 26 септември.

# 155
  • Далечният изток
Това с конкурса за красота вече го споменах според мен как е. Сегашният и приятел е Борислав Борисов, който е репортер и постянно ходи да прави интервюта в разни конкурси за красота "Мис Силикон", "Мис Плеймейт", "Мис България"и така. Та най-вероятно тя е била на някое интервю с него или пък са направили репортаж и са ги наградили. От там идва наградата от конкурс за красота. Може да е "Най-добър репортаж", но е награда от такъв конкурс. А може и като малка Християна да е имала някакво участие някъде в Кипър в училище примерно и наградата да е от там.

"Даже има награда от конкурс за красота"..... изобщо не виждам как кореспондира с твоите разсъждения за гаджето й......

# 156
  • Велико Търново
На такива конкурси какви ли не "титли" има. Наградата може да е и за най-красива зрителка в публиката Joy

# 157
Изобщо улиците са...
Може да се е явила на кастинг само.
Или да е сънувала, че е с корона на мис.

# 158
В първите улики наблегнаха обаче на красотата, нещо от рода, че за нея е много важна, което явно е подвеждащо. Хич не ми се връзва и пеенето й, но миналата година до последно не вярвах и за Жана Б. Наистина не остана кой да е освен Християна.

# 159
  • Варна
Благодаря за темата!

На мен ми прави впечатление, че Яката реагира с потвърждение на думите на Яна Маринова, че е Боби. Или поне аз така го разбрах, но който и да е, това е победителят!!!!!!

Кристиан го знам, гледала съм Софията, но не мислех, че биха поканили някой от там. Той се държа симпатично снощи, в сериала ми беше също много симпатичен  но го гледах в предаването на Мегз...... е такава излагация му беше държанието към една от участничките. Не можех да повярвам, че е такъв. Не, че съм го величаяла, но играеше готин човек.

# 160
Аз пък точно за Жана се сетих като запя за пръв път Розата. Явно нейният глас ми се е запечатал в главата от X Factor и Капките и ми беше трудно да я сбъркам.

# 161
Май за първи път във всички предавания има такъв консенсус. 150 от 178 гласа тук са за победа на Баба Яга, това са си 85%.

# 162
Още един глас за Баба Яга Hug

# 163
Как НЕ мога да повярвам, че е Лоизу... Признавам, че някои от уликите водят към нея - родена на 19.01.1990 - до тук са три 1, четвъртата дали пък е 1-вото и‘ място в Х Фактор... Не знам дали се обсъди, но попаднах, че преподава в музикална школа в София -  https://highlight-singing.com/za-akademiyata/ - като скролнете надолу – Екип. За такъв вид преподаване обаче не ти е необходима показлка... А нали предметните улики бяха лично техни предмети... Други пък изобщо не се връзват с нейния образ, от началото, че е, цитирам: „много прелъстителна“, „винаги е била изкусител“ и „всички си мислят, че е израснала като принцеса“ и тн.

Нямам идеи за кого да търся, но ми направи впечтление как овърта и двата пъти, когато я питат за поп фолк, в началото: Пееш ли в жанра на Азис? – Харесвам този жанр. И последния път - Имаш ли издадени поп фолк песни? – Не мога да отговоря. Дали нарочно ни подвеждат, за да си остане и това като вариант, или наиситина е свързана с този жанр... ThinkingThinking
Но на размери го докарва (при Камен с по-високи токчета е Невена, в маските - Хищницата) 😊

# 164
Като игнорирам наградата от конкурса за красота,и това,че винаги е била изкусител  (да видим какво ще се окаже накрая),също ме озадачава това  "обиколила е много магазини,но все не намирала подходящата сватбена рокля".Поведението на Християна,поне това,което са ни представяли в медиите,е на скромно момиче,а ни я представят като някоя "вършачка"Simple Smile Иначе-спор няма-тя ще е.

Общи условия

Активация на акаунт