🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 26 519
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Кристиан - в "Здравей, България".

Антипатичен ми е. Помислил се е за актьор, а диалектчето не е оправил.

"Пейо Филипов с любимата му Калина - за първи път заедно в "На кафе".

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 09:25 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 166

Иначе- нали и при заснемането на уликите казваха, че не участва самия маскиран, а дубльор?
Защо в единия случай да може, а за представянето да не може на същия принцип? Важното е на сцената за изпълнението да е истинският участник.
Моля?! Това не може да е вярно.

# 167
Човекът имал около 8-9 "кучитъ" и нямало "кучи" в София,което да не е хранил!Ашколсун! И аз съм от провинцията и тук говорим на "мйеку",ама по телевизията си все пак.Още повече се занимавал с актьорство.Хайде,бе!Че и песен ще издаде скоро!Майкууу:satisfied:

# 168
Скрит текст:
Като игнорирам наградата от конкурса за красота,и това,че винаги е била изкусител  (да видим какво ще се окаже накрая),също ме озадачава това  "обиколила е много магазини,но все не намирала подходящата сватбена рокля"
.Поведението на Християна,поне това,което са ни представяли в медиите,е на скромно момиче,а ни я представят като някоя "вършачка"Simple Smile Иначе-спор няма-тя ще е.

Аз и в предна тема писах, направи ми впечатление, когато изпя "Дината" в Х-фактор, тя самата каза, че това не е нейна песен, че я плаши, притеснена изглеждаше, помня как Заки я убеждаваше да се отпусне на сцената, да се весели, Маги също след изпълнението в някакво предаване говори за тая песен, че изобщо не е била "нейна", но тя я изпълни блестящо. Изглежда, освен добра певица, е и добра актриса, умее да влиза в роля.
Хайде пак да сложа "Дината", накрая при коментарите от журито пак става въпрос, че тая песен я е притеснила, но изпълнението наистина е блестящо, с балета стана цял спектакъл, но и нейното сценично поведение беше на ниво. По нищо не личеше, че песента не е "нейна".

Признавам си, че ми се иска Християна да е под маската на Хищницата, ама.......ще видим. Simple Smile

# 169
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Маса народ мислят, че Кипър и Гърция са много богати и всеки тъне в лукс (отделно мита за мързела), така че принцесата вероятно е от това.
А конкурса за красота е в училище със сигурност, я е била мини мис Ларнака, я в училищните тържества е била нещо си, защото там има останали от английското време едни училищни паради, балове и подобни неща.

Няма ли агент и в Ларнака, да ни информира? Или поне съседка на леля Янкаот Търново 😄

# 170
От последното изпълнение вече мога да кажа, че Хищницата пее. До сега не ми звучеше като на пеещ човек. Но не мога да съм на 100% сигурна , че е Лоизу, просто ми изглежда друго тяло.
Аз май за никой др освен Невена и Десислава не съм сигурна.

# 171
  • Варна
Аз пък да се похваля, че една бабетка ме следва в инстаграм. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
  • Испания
Аз пък да се похваля, че една бабетка ме следва в инстаграм. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не си единствена.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 16:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 173
  • Варна
Смайли, но вие се познавате лично.

Аз така или иначе го харесвам, без значение дали е той, или не.

# 174
Аз не го познавам лично, но когато го последвах в ИГ, ми върна рикуест и той.✌

# 175
  • Варна
Много е готин. Дори и да не е той бабетка, му желая много успехи, заслужава ги. В Капките беше супер.

# 176
Гласувах за БАБА ЯГА.
Ето и моите предположения:
1. БАБА ЯГА- Боби ТУРБОТО
2. Булката- Невена Цонева
3. Макаронът- Десислава
4. Хищницата-  поп певицата Ева Георгиева.
В тяло и ръст пасва на хищницата.  Доколкото имам информация тя освен певица е актъор  и модел. В един от клиповете на хищницата беше с ангелски крила. Ева е модел от АНГЕЛИТЕ на Мегз-клип с част от ревуто https://www.youtube.com/watchv=cXsNijrNu_4
Доколко помня имаше улика с някаква маска. Ева е участвала в музикъл Кабаре.
Също Ева георгиева не е омъжена и е под 30.
 В едно интервъ беше споменала че детсвтото често прекарва на село- отам навръзвам уликите с буболечки и гущери.
Числото 1663 го навързвам с рожденната и година  1993-не бяха ли на обратно изписани в уликите?
Ето повече инфо за Ева Георгиева
https://kozloduy-bg.info/107026/eva-mnogo-se-smeya-i-tova-e-tajnata-na-uspeha-mi/

# 177
Аз преди доста време споменах че Християна е Хищницата, но никой не ми повярва.

# 178
То и на мен не ми се вярваше да е тя, уж го раздаваше скромно и свенливо момиче, но пък може би точно това е причината да ѝ дадат този образ. Ще видим.

Кристиан сега пък соло песен ли щял да прави? Нали каза, че вече имал “няколко песни с жИна ми”. 😃 Не ми остана време да гледам нито него, нито Пейо днес, но ще ми е интересно.

# 179
То и на мен не ми се вярваше да е тя, уж го раздаваше скромно и свенливо момиче, но пък може би точно това е причината да ѝ дадат този образ. Ще видим.

Кристиан сега пък соло песен ли щял да прави? Нали каза, че вече имал “няколко песни с жИна ми”. 😃 Не ми остана време да гледам нито него, нито Пейо днес, но ще ми е интересно.
Много си изпуснала-всяка десета дума от него беше"кучи".Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт