🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 669
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да. В уликите нищо не се връзва, гласът не съвпада грам и едва ли е толкова пъргав като Баба Яга.
Не е (толкова пъргав), гледах го тази седмица в Народния. Танцуваха кан-кан, нищо общо.

# 91
Символът на Сатирата май от самото начало на театъра е малкото кукерче. И да, всички, преминали оттам, могат да се нарекат кукери. А че прогонват лошото - със смях, сигурно няма и съмнение.
Аз не смятам, че е задължително уликата с кукера непременно да е свързана с роля или с някакво участие. Просто затвърждава, че е актьор - прави това, което режисьорите му кажат, понякога своенравен и луд, и със сигурност е от трупата на Сатиричния. Хич не е малко, мисля.
Това на логото кукер ли е? Интересно, винаги съм смятала, че е клоун, най-малкото му се вижда лицето. Прилича ми точно на клоуните от 19-ти век в западните сатирични театри.

Че е актьор е ясно. Не мога да си представя някой друг да влиза така в роля, просто си личи, че е професионалист.

Сега погледнах, Боби не е част от трупата на Сатиричния, или поне не са го добавили в списъка им. Просто има участия там. Това нищо не значи, де, просто е интересно.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 14:00 от Lilly_85

# 92
Символът на Сатирата май от самото начало на театъра е малкото кукерче. И да, всички, преминали оттам, могат да се нарекат кукери. А че прогонват лошото - със смях, сигурно няма и съмнение.
Аз не смятам, че е задължително уликата с кукера непременно да е свързана с роля или с някакво участие. Просто затвърждава, че е актьор - прави това, което режисьорите му кажат, понякога своенравен и луд, и със сигурност е от трупата на Сатиричния. Хич не е малко, мисля.
Това на логото кукер ли е? Интересно, винаги съм смятала, че е клоун, най-малкото му се вижда лицето. Прилича ми точно на клоуните от 19-ти век в западните сатирични театри.

Че е актьор е ясно. Не мога да си представя някой друг да влиза така в роля, просто си личи, че е професионалист.

Сега погледнах, Боби не е част от трупата на Сатиричния, или поне не са го добавили в списъка им. Просто има участия там. Това нищо не значи, де, просто е интересно.
В Творческия състав на театъра е.Там си е.

# 93
След две седмици ще стане ясно истинското лице на Баба Яга, а междувременно предлагам списък със заподозрените за този образ:
Цитат
Деян Донков, Иван Юруков, Константин, Борислав Захариев, Юлиан Вергов, Асен Блатечки, Дичо, Фики Стораро, Башар Рахал, Коцето Калки, Ненчо Балабанов, Димитър Рачков, Драгомир Драганов, Иво Аръков, Силвестър Силвестров, Александър Сано, Дони, Деян Каменов, Калин Сърменов, Светослав Витков, Красимир Радков, Христо Гърбов, Светозар Христов, Магърдич Халваджиян, Орлин Павлов, Калин Врачански, Етиен Леви, Иво Танев, Румен Луканов, Антоан Петров, Филип Аврамов, Димо Алексиев, Виктор Калев, Станимир Гъмов, Иво Сиромахов, Камен  Воденичаров...

Със сигурност пропускам някого. Ако не е Боби, то поне един изброените ще е Grinning

# 94
В Творческия състав на театъра е.Там си е.
Значи някой трябва да обнови страницата им в Уикипедия, че там са изброили 100 имена, но не и Боби. 😃

# 95
Скрит текст:
След две седмици ще стане ясно истинското лице на Баба Яга, а междувременно предлагам списък със заподозрените за този образ:
Цитат
Деян Донков, Иван Юруков, Константин, Борислав Захариев, Юлиан Вергов, Дичо, Фики Стораро, Башар Рахал, Коцето Калки, Ненчо Балабанов, Димитър Рачков, Драгомир Драганов, Иво Аръков, Силвестър Силвестров, Александър Сано, Дони, Деян Каменов, Калин Сърменов, Светослав Витков, Красимир Радков, Христо Гърбов, Светозар Христов, Магърдич Халваджиян, Орлин Павлов, Калин Врачански, Етиен Леви, Иво Танев, Румен Луканов, Антоан Петров, Филип Аврамов, Димо Алексиев, Виктор Калев, Станимир Гъмов, Иво Сиромахов, Камен  Воденичаров...

Със сигурност пропускам някого. Ако не е Боби, то поне един от тези ще да е Grinning

В краен случай някой като Къци, което не е зле, де! Simple Smile

# 96
Допълвам списъка с Явор Бахаров, Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Велислав Павлов.

# 97
Допълвам списъка с Явор Бахаров, Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Велислав Павлов.
И Тома:)

# 98
Ама ако е Боби... ще е голямо браво за него, защото на бегом от едно представление да излезеш на друга сцена и в друг образ е истинско изпитание, напрежение и нужда от добра концентрация и заслужава адмирации.

# 99
Аз почнах да се надявам да не е Боби. Не за друго, а защото това на 100% значи, че прибягват до дубльори. Златният излъга, че не е готвил, Баба Яга е дубльор на представянето, кой знае какво още ще изкочи. Какъв е смисълът да се ровим за толкова улики, ако ни се представят полуистини?

# 100
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси за новата тема.

Гласувах за Бабата, но имам съмнения че ще спретнат Булката или Макарона за победител.

# 101
  • София
За мен Яга наистина беше бързал - веднъж че май-май вярно не го бяха опасали с микрофоните, както си му е редът& отделно си беше с обущета, панталон и черни чорапи. Иначе само дето не беше епилирана Бабата придишните пъти - и чепик, и фуста си бяха баш-баш Simple Smile

# 102
Аз почнах да се надявам да не е Боби. Не за друго, а защото това на 100% значи, че прибягват до дубльори. Златният излъга, че не е готвил, Баба Яга е дубльор на представянето, кой знае какво още ще изкочи. Какъв е смисълът да се ровим за толкова улики, ако ни се представят полуистини?
И да е ползван дубльор, ползван е само за излизането ѝ.  Друг въпрос е, че от тия излизания не виждам особен смисъл, тъй като не подсказват нищо по никакъв начин, а са само за запълване на шоуто. Да, вчера движенията на БЯ подсказаха, че е друг човек, но в никакъв случай не може да кажете "Това е еди си кой"  само заради излизането и строяването му на сцената с другите за половин минута.
Аз също мисля, че е Боби, прочетох вчера и коментарите на "агента" от темата и се прокрадна някакво съмнение в мен. Спокойно пушещ цигара навън, докато трябва да хвърчи към Горубляне. Не знам.
В гласа на моменти пък долових нещо от Коцето Калки.

# 103
Не ми е Коцето Калки Баба Яга. Уликите не пасват, освен това да е чак толкова пъргав като него... Гласът много прилича, но на него не му се налага много да го преправя освен в ниския регистър. Бабата снощи обаче беше с маратонки.

# 104
Аз да ви кажа мисля, че и "агента" тук си е самия Боби.🤪🤪

Общи условия

Активация на акаунт