🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Да, а от маската на Баба Яга изскача Калин Врачански и всики са в шок Grinning

# 286
Не виждам защо да не може да е и Шотландеца и Баба Яга.
На и аз се надявам на Деян Донков.

# 287
Ала Владо Пенев- Шотландеца ще е Алекс Раева 😂. Шегувам се.
И преди съм писала- ще е забавно някой да е и гост - маска, и участник, защо не?

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:23 от fenyx

# 288
Максимум кеф ще ми достави ако под костюма на Шотландеца е Цецо от "Семейни войни".Зная,че е тъпо,но самата представа ме кара да се заливам от смях.

# 289
Аз ще се зарадвам под маската да е Димо Алексиев и никой да не го познае отново.

# 290
  • София
Може и Захари Бахаров да го сложат под маската на шотландеца.

# 291
Максимум кеф ще ми достави ако под костюма на Шотландеца е Цецо от "Семейни войни".Зная,че е тъпо,но самата представа ме кара да се заливам от смях.

Излиза Шотландец метър и 20 😂😂😂

# 292
  • София
Май няма да го излъчват вече? Според новите мерки е забранено. Някой има ли информация?

# 293
Защо да е забранено?
Или ще са без публика, или и за тях важи както при театрите с 30%.

Но не виждам защо да не излъчват? 🙄

# 294
Предаване ще има, само за публиката е съмнително

# 295
Май няма да го излъчват вече? Според новите мерки е забранено. Някой има ли информация?
Пада към театри, ако не ще се излъчва без публика, както някои формати миналата година. Няма какво да направят, не може да се спре.

# 296
  • София
Ще има предаване, във фейсбук са пуснали промо за събота.

# 297
Със сигурност ще има предаване!

# 298
Сложиха Баба Яга на стената във Фейсбук заради коментарите, че всичко е нагласено, предварително се знае кой ще отпадне и слагат снимката му на стената. Много ясно, че бабата ще е победител. Кой друг?

# 299
Това за снимката на стената не знам откъде тръгна, не всяка седмица съвпада. Булката, Макаронът и Хищницата също са били там и са си още в шоуто. Някои хора търсят под вола - теле.

Общи условия

Активация на акаунт