🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 771
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Рачков за коя ли маска не беше спряган от началото на шоуто... Аргументите този път били заради енергията на сцената, но той обръща редовно нещата на пародия, а на Баба Яга ѝ идва отвътре. По-абсурдно предположение за тази маска е само Цветомир Иванов от Семейни войни.

# 316
Рачков май само за Хищницата не е предполаган 😆

Няма да се изненадам да изскочи от там, има хубави крака той😂

# 317
Да, пък и доста често е бърсала сцената с тялото си вече 😀

# 318
  • Ню Йорк
Искрено се надявам Рачков да не се появи под никоя маска.

# 319
  • DE
Те всички смятаха, че Криско е Бебето, а какво излезе Grin
Искам същата изненада с Яката Heart

# 320
Щеше отдавна да е ясно, ако Рачков беше под някоя маска, той милият не пее, а грачи. Трудно може да бъде объркано това нещо.  

Ще видим дали ще има още някоя изненада. Най-голям шанс да сме се заблудили има за Хищницата. Нейните улики са най-абстрактни, а и никой не можа да намери снимка на Християна с маската, която показаха на сцената.

# 321
Как никой, нали в мюзикъл участвала.

# 322
Не носи такава маска там. Във “Фантомът” е съвсем различна - черно домино.

# 323
Аз мислих, че е еднаква. Значи това домино ще е известно, щом са решили него да покажат. Нали сценаристите им избират предметните улики. За да го поискат, значи е била виждана с него.

# 324
Михаела Филева била ли е спрягана за Хищницата?

# 325
  • София
Михаела Филева била ли е спрягана за Хищницата?
Да, но е по-висока.

# 326
Именно, би трябвало да е извесно, но не го намерихме. И то не само из снимките на Християна. Аз не видях никоя българска личност с такова... Освен една снимка на Луна с някакво подобно, но да е тя ми се струва пълен абсурд.

# 327
Продължавам да си мисля, че Хищншцата е Райна.

# 328
Аз мислих, че е еднаква. Значи това домино ще е известно, щом са решили него да покажат. Нали сценаристите им избират предметните улики. За да го поискат, значи е била виждана с него.
Не е задължително. Беше ли известна кучешката възглавничка миналата година на Албена Михова, представена като улика 😉?

# 329

Аз не помня как точно изглеждаше показаното домино, но само тая снимка на Християна с домино съм открила от участието ѝ във "Фантомът на операта":

Общи условия

Активация на акаунт