🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 762
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Макарона е Десислава бутилка та невена Цонева а а за хисницата четох че е християна луизо тя не е българка и е от латвика в София била но неможе да говори бг и за тва на английски пее баба яга всички казва те че е боби дурбото.   - Взето от официалната ФБ страница на предаването.Да се посмеем.( Не съм го писала аз-претендирам,че съм грамотна!)

# 331
Ако бабата е Боби, няма да бълва снимки от капките в ИГ.
Малко логика вложете.
Както Криско си изтипоса краката.
А Невена изтри снимката с колието...

# 332
Доминото беше сребристо-бяло и да, различно е от черното на снимката от предната страница. Някой в темата беше качил снимка на показаното домино във формата като улика.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 13:15 от fenyx

# 333
Ето една снимка на Християна с маската, но не знам дали е същата като в уликите.

# 334
Поразравих се в интернет и намерих няколко снимки на Християна в бяло. Нали в една улика се казваше, че обича бялото. Слушах и нейни изпълнения в Х фактор. Има едно на "Ome way ticket", където е в бяло и с едно бяло наметало. Каквото и да кажа, гласът много наподобява този на Хищницата и вече на 99% мисля, че е тя.

# 335
Права си, маската от X Factor много прилича на показаната в уликите.

# 336
Малко логика вложете.

И кой се връзва с профила на Баба Яга от показаното дотук, че нещо ми бяга логиката?

# 337
Искам да ви обърна внимание, че докато пееше Златния и Макарона зад кулисите показваха Макарона и Златния, а като пееше баба Яга, показваха зад кулисите и Макарона и Златния... Дали ми разбрахте мисълта Grinning Grinning Grinning

# 338
Трябваше да го прочета 2 пъти, че да схвана. 😃 Не го бях забелязала това, но се връзва с теорията ни за Боби.

# 339
Искам да ви обърна внимание, че докато пееше Златния и Макарона зад кулисите показваха Макарона и Златния, а като пееше баба Яга, показваха зад кулисите и Макарона и Златния... Дали ми разбрахте мисълта Grinning Grinning Grinning
Разбрахме я! Евала!И ние тук детективи се водим!Наистина е така,как никой от нас не го забеляза това!Поздравления!

# 340
Това за бешия цвят беше за Булката, а не за Хищницата. Днес гледах пак отговорите им от разпитите. Много особено отговаряше Хищницата. Някак експресивно беше.

# 341
Мдаа, и затова сигурно разхвърчахме снимки тук на разни летящи метли, защото не забелязваме 😉.
Очакванията ми са утре да разберем коя е Хищницата.

# 342
Малко логика вложете.

И кой се връзва с профила на Баба Яга от показаното дотук, че нещо ми бяга логиката?
Ако е Боби няма да слага снимки от продукции на Маги.
Криско си слагаше краката, защото не е той, а беше Къци.
И за Невена разгадай.
За теб имам мнение, че имаш логика!

# 343
  • София
Макарона е Десислава бутилка та невена Цонева а а за хисницата четох че е християна луизо тя не е българка и е от латвика в София била но неможе да говори бг и за тва на английски пее баба яга всички казва те че е боби дурбото.   - Взето от официалната ФБ страница на предаването.Да се посмеем.( Не съм го писала аз-претендирам,че съм грамотна!)
Гласувам да отпадне Бутилката 🤣🤣🤣

# 344
Не знам кой ще си ходи, не знам за бутилката, ама аз искам Дурбото на финал! А ЛоизО си говори доста добър български.

Общи условия

Активация на акаунт