🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 774
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • 42.69751° с. ш. 23.32415° и. д.
Момичета, аз от известно време съм си втълпила, че Баба Яга е актьора Димитър Живков. Моля която има време да погледне трейлъра на моноспектакал "Живак". Маниер, походка, дори танците. Мисля, че е той, но може и да се лъжа. Той също е доста ангажиран в театъра.

# 346
  • Испания
Напълно неизвестен.

# 347
  • София
Аз него го знам, за разлика от К.К. Гледала съм го в друго представление, но ми се струва нисък, Ягата е по-висока според мен.

# 348
Не съм съгласна, че Димитър Живков е напълно неизвестен. Носител е на “Аскеер” и съм го виждала като име в поне 20 постановки. Но да, не се появява по телевизията често. Съмнява ме да е той.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:58 от Lilly_85

# 349
Утре с колко гост маски ще запълват с рекламите 😀 че да стане 3 часа

# 350
Само една. Но редовните участници ще пеят по 2 песни.

# 351
Човекът под маската на Баба Яга е около 185 сантиметра според мен. Бях останала с впечатлението, че Боби е по-висок, но на снимките от Капките не стърчи кой знае колко над водещите.

# 352
  • 42.69751° с. ш. 23.32415° и. д.
Леле мале...  Награда „Най-Най-Най “ за най-добър студент специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ на випуск 2007 година. Носител на "Аскеер"  2013 в категория „Изгряваща звезда“ за авторския си моноспектакъл „Живак“. Преподавател- сценична реч  в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ .
 Напълно неизвестен е за хората които не са посещавали театър 100 години...  Sad  "Тиква" няма да го припомням... Другите постановки в които участва- също .

# 353
  • Испания
Леле мале...  Награда „Най-Най-Най “ за най-добър студент специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ на випуск 2007 година. Носител на "Аскеер"  2013 в категория „Изгряваща звезда“ за авторския си моноспектакъл „Живак“. Преподавател- сценична реч  в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ .
 Напълно неизвестен е за хората които не са посещавали театър 100 години...  Sad  "Тиква" няма да го припомням... Другите постановки в които участва- също .

Не живея в България от 100 години. Коментирай си формата, не мен.

# 354
И на мен ми е неизвестен. На театър последно ходих преди 101 години, за малко сме се разминали ... туу.

# 355
Момичета и момчета, най-накрая да се похваля с така желаната награда - билети (двойна покана) за Маскирания првец. Спечелих ги от тяхната игра. Много съм щастлива. Днес сестра ми има рожден ден, така че това е прекрасен подарък за нея (макар и като придружител) 😍

# 356
Супер за наградата, но предвид ситуацията ще има ли публика?

# 357
  • Испания
Момичета и момчета, най-накрая да се похваля с така желаната награда - билети (двойна покана) за Маскирания првец. Спечелих ги от тяхната игра. Много съм щастлива. Днес сестра ми има рожден ден, така че това е прекрасен подарък за нея (макар и като придружител) 😍

Честито! Ще разказваш от първо лице.

И аз това питам: дали ще има публика?

# 358
Пак опира това, че известността е субективно понятие. Димитър Живков е един от най-търсените актьори на театралната сцена, но си е точно това - театрален актьор. Няма много телевизионни изяви. Въпреки това съм склонна да заявя, че е много по-известен от Кристиан, който е участвал всичко на всичко в едно предаване и в последствие в един епизод от шоуто на Мегс, в който нарече пълничко момиче “реклама на салами”. Въпрос на гледна точка.

# 359
Кристиян е участвал в едно предаване, което се излъчва четири години по Нова ТВ в праймтайма. Говори с ужасен диалект и съм чувала, че е кофти човек, но е в пъти по-известен от Димитър, когото слабо познавам, въпреки,че не от 100, а от началото на тази година не съм ходила на театър.

Общи условия

Активация на акаунт