🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 757
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Това с Путин беше само като пример. Не е задължително да е политик. Може и някой известен доктор, или някой друг известен нетипичен като певец.
Д-р Враберски например, има нова песен Simple Smile

# 391
Да, натам вървят нещата относно изненадите. И Хищницата, колкото и да не ми се иска (защото я харесвах в Х-Фактор, а тук не ми допада представянето ѝ) изглежда, че най-вероятно ще да е Лоизу. Изненадите надявам се да са с добре подбрани песни и истинско шоу, от останалите участници, защото Баба Яка Яга пак очаквам да ни забавлява на макс. Вчера гледах нейни клипчета и дъщеря ми (възраст градинска група) поиска да гледа “онова с кончето” (Бате Гойко) и много се забавлява. Надявам се много добро настроение да ни поднесат довечера всички.

# 392
Е, той премиерът нали ни пя "Корона, чао!" от джипката, сега ще потърся видео Wink
А няма нужда!

# 393
Много ще е тъпо, ако най-голямата изненада на сезона си остане в средата на предаването (Къци). Надявам се нещо подобно да се случи и на финала, иначе ще бъде малко скучноват. Мисля си, че въпреки улики и всичко, е съвсем възможно да са скрили някой коз в ръкава, Магърдич знае как се прави шоу.

# 394
Бяха казали нещо за царски град за Хищницата и Азис я попита дали е родена в Търново - тя отвърна: "не".
I did my research и се оказа, че първата музикална награда на Християна Лоизу е от конкурс в Търново.
Може би търся под вола теле и откривам скрит смисъл в нещата, но ми е интересно да се опитвам да разконспирирам маскираните. Grinning

# 395
Магърдич знае как се прави шоу.
Може да поспорим по този въпрос.😛😉

# 396
За мен неговите предавания са едни от най-добрите в нашия ефир. Като се започне от по-старичките като “Великолепната шесторка”, “Страх”, мине се през “Господари на ефира”, “Пълна лудница” и се стигне до X Factor и “Маскираният”.

# 397
За мен би било интересно да се включат популярни лица, извън шоубизнеса, защото така си въртим обичайните заподозрени с абонамент по ТВ и няма особена изненада.
Но при нас политици, бизнесмени и т.н. са със съвсем друга слава и не се вписват в такъв забавен формат.

От участниците, които останаха не виждам кой би могъл да ни изненада.
Имах съмнения за Боби покрай представлението и за Деси заради предаването на Господарите, но не виждам кой друг може да е под тези маски, звучат си като тях.

Лоизу единствено като име съм я чувала, явно ми се е набило като по-чуждо име, но не ми беше позната нито като глас, нито по физиономия. Но ви се доверявам, че тя е Хищницата, не малко неща съвпадат.
За Невена е ясно. 

Яка бабка си е победител и ми е все тая кой ще отпадне довечера.

# 398
По спомен от едно интервю на Влади Априлов, той беше казал, че са искали да включат повече известни спортисти, политици и т.н. в предаването (както е в западните версии), но просто не се е получило, защото не са много като бройка в България и нямало кой да се навие.

# 399
https://youtu.be/vW4t9Vrt4Fs
За който има съмнения коя е Хищницата.
Говори перфектен български според мен със съвсем лек акцент на моменти.

# 400
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ако говорим само за това изпълнение, Християна надпя Невена отвсякъде. Защо тук подбираше такива песни не е ясно, вероятно за да се скрие, но си направи лоша услуга и не показа особени данни.

# 401
  • Испания
По-интересно е, ако участниците не са само актьори и певци. В испанския формат имаше телевизионна водеща и всички зяпнаха, като свали маската.

# 402
Магърдич знае как се прави шоу. Факт! Но само с предавания, които имат чужд лиценз, а повечето му са такива.

# 403
  • Испания
Магърдич знае как се прави шоу. Факт! Но само с предавания, които имат чужд лиценз, а повечето му са такива.

Разбира се, че знае и го бива, при това много.

Е, не може всеки да измисля топлата вода. Чужд лиценз, ама само у нас "Маскираният певец", та и "Капките" са на живо.

# 404
Изобщо има ли предаване от този тип в България, което е авторско? Всички, за които се сещам през последните 15-тина години, са по чужд лиценз. Не само на Магърдич.

Общи условия

Активация на акаунт