💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 593
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 440
Ми едни от най-добрите бегачки са жени, аз сигурно щях точно на тази игра да се развихря, хем не съм някакъв атлет. А тееее взеха/дадоха набързо.

Да тичаш по пясъка е романтично, но не е лесно. Да не говорим, че от това лазене под мрежата, останаха с обелени колене и ръце.
И на мене ми изглежда лесно, но не забравяй, че ние гледаме 3 игри по няколко обиколки, а колко обиколки не сме видели - това знае само Господ и 1000 щури бабички! Та си е в реда на нещата да се влачат. То пак добре, че изобщо се движеха де...

# 1 441
Аз, понеже не гледах предаването от самото му начало, сега забелязвам, че на някоя си Мая от Рибарите, пише Изчезнала. Как така? Някой може ли да ми даде линк да прочета какво е станало?

# 1 442
  • London
Хубаво де пясъка е един и за мъже и за жени, за мен лично няма логика жените да не догонваха.... защо? Защо оставяш Вайс да ги хваща? Защо не жена?  Даже е по-логично да са по-пъргави, защото са по-леки..... ама иди го разбери. Това ми беше странното.

# 1 443
Хубаво де пясъка е един и за мъже и за жени, за мен лично няма логика жените да не догонваха.... защо? Защо оставяш Вайс да ги хваща? Защо не жена?  Даже е по-логично да са по-пъргави, защото са по-леки..... ама иди го разбери. Това ми беше странното.
Кога жените са бягали повече от мъжете? Нормално е мъжете да са по-бързи и по издържливи.

# 1 444
Аз, понеже не гледах предаването от самото му начало, сега забелязвам, че на някоя си Мая от Рибарите, пише Изчезнала. Как така? Някой може ли да ми даде линк да прочета какво е станало?
Докато бяха на реката и е било зле няколко дни и я взеха с линейката. След това нямаше и думичка за нея за разлика от други, които също напуснаха заради здравословни причини.

# 1 445
Скрит текст:
Писъците в края на играта от промото според мен са на Йоана и Екатерина и победата е за рибарите.

# 1 446
А това масово подмазване към Джериту с какво си го обяснявате? Признавам, че в последните няколко епизода ми стана по-симпатична, защото започна да изразява някакво собствено мнение, въпреки че продължавам да не ѝ разбирам много, и намали хилежа.

Въпреки това не разбирам това специално внимание и ухажване, което получава от почти всички. Тя със сигурност е споделила от какво семейство е, къде е била, какво прави и допускам, че на това се дължи това по-различно отношение, дори от Тошко, който след съвета, на който Джери го номинира, я прегърна, като си тръгваха. Дали щеше да направи това, ако някой друг си беше позволил да го изпрати на елиминационен дуел, независимо с какви доводи?

Иначе Тошко, ако не беше хитрец и не умееше да се нагажда според силните на деня, нямаше да оцелее дълго в неговата си среда.

Aми все пак тя е доста по-малка от повечето от тях, особено от мъжете. Аз съдя по моята дъщеря - тя е на 15, но когато отидем заедно на пилатес, фитнес или друг спорт, всички трениращи и инструктори/ки много й се радват и й обръщат много по-специално внимание, отколкото на другите трениращи, които са по-възрастни. Просто много им харесва, че на нейната възраст е осъзнала колко е важно да поддържаш тялото си във форма.

# 1 447
Скрит текст:
А това масово подмазване към Джериту с какво си го обяснявате? Признавам, че в последните няколко епизода ми стана по-симпатична, защото започна да изразява някакво собствено мнение, въпреки че продължавам да не ѝ разбирам много, и намали хилежа.

Въпреки това не разбирам това специално внимание и ухажване, което получава от почти всички. Тя със сигурност е споделила от какво семейство е, къде е била, какво прави и допускам, че на това се дължи това по-различно отношение, дори от Тошко, който след съвета, на който Джери го номинира, я прегърна, като си тръгваха. Дали щеше да направи това, ако някой друг си беше позволил да го изпрати на елиминационен дуел, независимо с какви доводи?

Иначе Тошко, ако не беше хитрец и не умееше да се нагажда според силните на деня, нямаше да оцелее дълго в неговата си среда.

Aми все пак тя е доста по-малка от повечето от тях, особено от мъжете. Аз съдя по моята дъщеря - тя е на 15, но когато отидем заедно на пилатес, фитнес или друг спорт, всички трениращи и инструктори/ки много й се радват и й обръщат много по-специално внимание, отколкото на другите трениращи, които са по-възрастни.
Просто много им харесва, че на нейната възраст е осъзнала колко е важно да поддържаш тялото си във форма.

Че аз на тази възраст най-много се вълнувах каква е формата на тялото ми Stuck Out Tongue Сега съм повече body-positive и залагам само на тренировки, без да страдам, че рядко се вмъквам в размер s Joy

# 1 448
Има едно малко нещо наречено тестостерон,което влияе на менталната и физическата енергия,мускулната маса и се произвежда около 20 пъти повече при мъжа,от колкото при жената.От личните ми наблюдения жените са често по-умни от мъжете,но за физическа сила и експлозивност не може да се говори,да са равни мъжете и жените,ако са в еднакви условия.Възхищавам се на Ваня за тялото,но да вземем един Лазаринов и да го храним и тренираме  адекватно анаеробно и силово за 3-5 месеца и ще е надмине по всеки един параграф.

# 1 449

Ох, не мога повече. Що не махнат това изчезнала, все едно е обявена за национално издирване.

# 1 450
  • Испания
Не знам ТодАр с кой акъл се репчи на Ваня.

# 1 451
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
авиком, абсолютно като теб мисля. Явно ще сме самички с това мнение, ама в деня, в който им видя гърба на тия двете, те каня на виртуален купон. 😂
авиком и Pupitka, поканете и мен на купонЯ....
Стана ми смешно, от това как някои съжаляват съпругата на Тоше-то,....ами избрала си го е и може да си се разбират и да се харесват. Ние какво да го бистрим...
Аз пък искам да изправя на Изток и да прекръстя тези, дето щи си вземат Йоанчето и Кукуто за съпруги.......
Маллееее, голЕм пожар ще е....
Признавам си, аз тези  две анаконди не мога да ги дишам вече....
Интересно ми е  когато ловците, гледайки сега епизодите, как се чувстват, научавайки какво са творили зад гърба им двете змийки. Особено пък съплеменниците на Йейлското зло!!??
Тя, неадекватната нагъваше яйца и шоколад в храстите, ама приказките и за морал, чест, достойнство и всички други ценности човешки са много големи...айде, карай да върви...

# 1 452
  • Germany
Йейлското зло 😆😆😆

# 1 453

Стана ми смешно, от това как някои съжаляват съпругата на Тоше-то,....ами избрала си го е и може да си се разбират и да се харесват. Ние какво да го бистрим...
Аз пък искам да изправя на Изток и да прекръстя тези, дето щи си вземат Йоанчето и Кукуто за съпруги.......
Маллееее, голЕм пожар ще е.
...
Признавам си, аз тези  две анаконди не мога да ги дишам вече....

Същото ще е, каквото и за половинката Табуреткова. Ако там няма да го бистрим, то защо бистрим половинките Анакондови?

# 1 454
  • София

То стана голяма сензация, писахме и в темата. И по новините гърмеше.
Национално издирване е в ход и какви ли не версии имаше. Даже някои луди писаха, че извънземните са я отвлекли, ама мани ги тия фенове на Досиетата.
Най-вероятно е изчезнала в една мистериозна пещера наблизо, носят се там някакви легенди за нея, не знам и аз, уф. Но последно там са я видели, докато е търсила някаква храна за племето си, че са тия джанки цял ден си докараха яки диарии.

Общи условия

Активация на акаунт