💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 931
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 375
Ако утре Катя е капитан и загуби битката..?
Не мисля че ще им кажат, че има вероятност капитана да отпадне...

# 376
  • Пловдив
Тодор е абсолютно първобитен ментално и емоционално.
Наистина, ама наистина ми омръзна да го гледам повече.

# 377
Поне съм спокоен, че Ваня и Милен няма голяма вероятност да са капитани утре Simple Smile

# 378
  • IT
Йоана за мен падна на ниво под нулата. Да прави мили очи и да заговорничи и то 100% само защото сестра и е финалист. Тя реши, че е наследничка нещо на Ришельо, но очевидно не и стига сивото вещество, за да бъде успешен сив кардинал.

# 379
  • София
Според мен няма да са жени, нали миналата седмица бяха, няма как отново, защото и без това са малко на брой.
Време е за Вайс или Любо, защото и Тодор беше. А от Рибарите не помня вече честно казано. Там всеки може да е. Няма да е Чудо, че скоро беше. Боби и той беше. Лазаринов няма как да е. Може би Милен?
Ако трябва да залагам е Милен - Любо/Вайс.

# 380
  • Варна/Лондон
Да пратят Лазаринов капитан и да отпадне.

# 381
  • Испания
Ако утре Катя е капитан и загуби битката..?
Не мисля че ще им кажат, че има вероятност капитана да отпадне...

Тя има имунитет, та едва ли.

# 382
Грозно е Лазаринов да стигне до топ 10. Ще съм много възмутена. Да го пращат вкъщи вече.

# 383
  • София
Много е тъпо това. Май и миналата година имаше такива изненади точно преди финала с Кутията на Пандора. Ако са гледали формата миналата година, не би трябвало никой да иска да е капитан точно 1 седмица преди финала.

# 384
От мъжете само Лазаринов не е бил капитан при Рибарите. От жените Катя
При жътварите - Вайс и Любо само не са били капитани.

# 385
  • España
Този път и кадемлийското голо д..е на Джери не можа да спаси Жътворите! 🤪

# 386
  • София
Добре, че поне в промото не са показали дуелистите.

# 387
Щом в предаването на Гала са казали, че ще се случи нещо , свързано с двете сестри, нищо чудно да пратят Катя и тя да отпадне /това е мое мнение, затова не го слагам в спойлер/. Иначе от жътварите са Любо и Вайс на ред, а от рибарите - Лазаринката

# 388
  • Вестерос
Гледам аз късно пак.
Йоана нещо не се зарадва на Катя
Като си говориха в началото двете, този път тя не беше права. Пак искаше да начука канчето на Катя 🙄

Катя каза, че е от финалните осем и Йоана я попита няколко пъти осем ли, демек се е усетила, че ще са 10, а не осем след тази седмица.

# 389
  • София
Според мен няма да са жени, нали миналата седмица бяха, няма как отново, защото и без това са малко на брой.
Време е за Вайс или Любо, защото и Тодор беше. А от Рибарите не помня вече честно казано. Там всеки може да е. Няма да е Чудо, че скоро беше. Боби и той беше. Лазаринов няма как да е. Може би Милен?
Ако трябва да залагам е Милен - Любо/Вайс.
Бих се изненадала, ако е Милен.  Той обикновено се скатава и не му се ще тази позиция.

Общи условия

Активация на акаунт