💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 937
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Леле този Тодор пощуре :о
Ми да си забоде главата в пясъка и да си мисли, че никой не го вижда (колко е зле).

# 361
Искам Тошето капитан. Поне няма да е Ваня.

# 362
Хахахаха Тошката... Смях.
Как загубилия утре ще отпадне.. Кой ли ще пратят рибарите?

# 363
Абе играта ми се стори супер интересна утре! Нямаше я миналата година.
Според мен Борислав е единия капитан? Поне така ми се стори с тия жестове ..

# 364
Това с отпадането утре е малко нечестно. Трябва първо да ги предупредят, че пратения може да отпадне.

# 365
  • Испания
Браво, бе, рибари, бе! А Тошо тъпото пак удари дъното. Simple Smile Спойлери за това кой отпада утре?

Скрит текст:
Веселин Панчев

# 366
Хайде утре Тошко Капитанче и go home.

# 367
И Тодор е толкова жалък! Удря юмрук на пясъка, мъчи се да направи топка и да я хвърли и цели въздуха...
Смешен е...

# 368
Тодор е много опасен човек.Ако се разяри,би могъл да убие човек.

# 369
Тодор отново показа какъв човек , е аз не знам как този човек тренира Жиу-Житцу след битка сигурно откача много неспортсменстко от негова страна пълен селянин като губиха рибарите поне казваха Браво другия път обаче везните ще се обърнат Sad

# 370
  • София
Много моля да не се пише без спойлери кои ще са капитани утре.
Има 24 часа, всички ще видим утре.

# 371
Хайде тези дни Тошето да падне от жена 😜

# 372
Ухаааааа, каква победа за Рибарите. Трябва и търпение, и синхрон, не става само с влизане в часове по физическо.

Жалкарите, пардон, Жътварите, предвождани от Тодор, си показаха простотията. Спортсмен докрай!

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 23:24 от vlid0

# 373
Може пък Вайс да пратят. И да отпадне. Стискам палци Рибарите да пратят Лазаринката.

# 374
Колко бързо се обърнаха нещата ... до вчера рамо до рамо Тодор , Милен , Борислав ... днес вече няма и помен от старите взаимоотношения .
Тошко на себе си да се сърди ... исках жълтите в резиденцията , но Рибарите се справиха много по-добре .

И аз така мисля за Ралица 😁🤦♀

Боби понякога излиза с разни по-крайни изказвания ... но се случва да са без покритие ... хареса ми , когато падаха няколко пъти . Може да говори верни неща , но според мен не трябва да си много на високо .

Общи условия

Активация на акаунт