💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 939
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Пупитке, така е, ама виждаш сама, скандалът продава.
Този сезон на Фермата е най-гледания и най-коментирания в историята, а иначе в темата масово си недоволствате и съжалявате за първите три издания. Да де ама едното не кореспондира с другото. Плюе се качеството ама рейтингите друго показват, отделно и коментарите в Бг мама и във Фейсбук чупят рекорди. Кога преди е имало +200 страници на седмица? Баш никога. Едвам смогвам да ви чета. Преди рядко се минаваха 100/110 страници на седмица за Фермата.
Така че продуцентите ни на това залагат. Тук сестрите да ни тровят нервите и да се коментират, а пък във Фермата, въртиопашката Даяна с двама мъже накуп и глутницата срещу Стоян и Милена и ето ви сеир и коментари. Simple Smile А преди това Антония с пръскането на панаири, Мара мяташе ножове, а пък Надя и Калоян перманентно провокират масов хейт и ето хората пощуряха. А тук си имаме само сестрите и един Тошко (примат от класа), ама и тримата издишат някак си и не могат да генерират този интерес независимо дали в положителна или отрицателна страна.
Този сезон сценария на Иван и Андрей е много по-добър от този на ТЪпарев. Рейтингите са близки на двете шоута с малък превес за Фермата, но този все още висок рейтинг на ИВ се дължи на инерцията на миналогодишния, който почупи рекордите по рейтинг и е нормално пак да е висок, но не толкова разбира се.
В сегашния сезон на Игри на волята просто няма дразнители или антагонисти, че да накарат хората да коментират по-разпалено. Като цяло каста може и да е по-комплексен, чисто игрово за самите игри, но до голяма степен е по-безличен и скучен в сравнение с миналогодишния.
Та така за сестрите и тяхната роля. Ако ги нямаше, щеше да е още по-голямо мъртвило. Прави си сметката Wink

# 451
  • Sunshine state
Така е, Дяволо, ама за мен лично са абсолютен "търндаун", тоест страстоубийки.Скандал в тях няма, продто досадно стана. Спрях и да коментирам кой знае колко в ИВ и предимно в другата тема съм се прехвърлила от скука. Няма ги никакви тая година игрите. Прав си за инерцията.

# 452
  • Вестерос
От къде знаете за рейтинга 🤔

# 453
И Тодор е толкова жалък! Удря юмрук на пясъка, мъчи се да направи топка и да я хвърли и цели въздуха...
Смешен е...

Именно. Какъв шампион, какви фантазии?  Потърсете в гугъл. Професионалната му спортна кариера се изразява в 2 победи и 4 загуби. Шампион?!?

# 454
Тази снимка е показателна. Екатерина колко е сама...Мен ми е тъжно за нея.
Педя човек веднага е използвал случая да се метне на врата на Боби.
За нищо не е показателна, Екатерина сама ги изгони и каза да не я гледат, след като изпускаше няколко пъти топчето.

# 455
Тази снимка е показателна. Екатерина колко е сама...Мен ми е тъжно за нея.
Педя човек веднага е използвал случая да се метне на врата на Боби.
За нищо не е показателна, Екатерина сама ги изгони и каза да не я гледат, след като изпускаше няколко пъти топчето.

ами права е, представи си колко е гадно всички да те зяпат в такъв момент.

# 456
Да, напрежение си е.

# 457
  • Испания

Песента на Алма, в чийто клип участва Сюзън, влезе в топ 10 на MTV Dance чарта

# 458
Супер много се кефя на триото: Милен-Чудомир-Боби.
Ако Катя и с тях не може да мели брашно, значи с никой няма да се разбере. Йоана се ядосва с право, макар че според мен прекали с това, че сестра й нямала място на финал. Усетих и лека злоба като стана въпрос за уменията й.

# 459
  • Испания
Скрит текст:
Ако Катя и с тях не може да мели брашно, значи с никой няма да се разбере. Йоана се ядосва с право,
макар че според мен прекали с това, че сестра й нямала място на финал.
Скрит текст:
Усетих и лека злоба като стана въпрос за уменията й.

Добре, че го спомена. Снощи забравих да го коментирам.

Всъщност продукцията пак беше извадила фразата от контекста. В промото пускаха три дни, че Йоанна казва, че сестра ѝ няма място на финала. А вчера се видя, че казва, след като се скараха за пореден път и Екатерина тръгна от мястото, където се разправяха: "Ако не ми беше сестра, щях да кажа, че няма място на финала". Това бяха точните ѝ думи, а продукцията набиваше в главите ни последната част на фразата.

# 460
  • Брюксел / София
За мен, върхът в този сезон ще е: приматът Тодор да отпадне, победен от жена. И да няма пъзел в тази играта, него в баланса също хич го няма. Ей, тогава искам да го видя как яде пясък и беснее, и с това ИВ сезон 2 приключва достойно Wink

# 461
  • София
За мен, върхът в този сезон ще е: приматът Тодор да отпадне, победен от жена. И да няма пъзел в тази играта, него в баланса също хич го няма. Ей, тогава искам да го видя как яде пясък и беснее, и с това ИВ сезон 2 приключва достойно Wink
Той и от Лазаринов да отпадне пак ще е същото, но ако е от Катерина ще бъде пълно щастие.

# 462
Скрит текст:
Ако Катя и с тях не може да мели брашно, значи с никой няма да се разбере. Йоана се ядосва с право,
макар че според мен прекали с това, че сестра й нямала място на финал.
Скрит текст:
Усетих и лека злоба като стана въпрос за уменията й.

Добре, че го спомена. Снощи забравих да го коментирам.

Всъщност продукцията пак беше извадила фразата от контекста. В промото пускаха три дни, че Йоанна казва, че сестра ѝ няма място на финала. А вчера се видя, че казва, след като се скараха за пореден път и Екатерина тръгна от мястото, където се разправяха: "Ако не ми беше сестра, щях да кажа, че няма място на финала". Това бяха точните ѝ думи, а продукцията набиваше в главите ни последната част на фразата.
...Даа...и после продължи с това, че сестра й може на пъзелите да е царица, но иначе е зле в силовите игри и със най-слаба физическа подготовка ( като последното дори не е вярно, защото сестра й в състезания за издържливост се показва като една от най-добрите, а за това също е нужна физическа подготовка) и затова други по-заслужавали от нея.
Ето това мен ме изуми как е възможно. Не мисля, че Катя е била щастлива да чуе това, след като е било излъчено. Извадено-неизвадено от контекст, Йоана определено не смята сестра си за сила. Отделно изказването, че друг път нямало да я "вземе" със себе си.  Отделно коментирането й зад гърба й пред момчетата. Добре че те не са от типа Тошко, за да злобеят от този факт, но на мен като зрител не ми беше красиво това сестринско поведение. Катя поне веднъж не съм я видяла да каже лоша дума за сестра си пред останалите.

# 463
  • Испания
Не защитава Йоанна в никакъв случай. Ясно е, че съм последният човек, който защитава сестрите. Просто не понасям, когато ме лъжат и се опитват да ме манипулират.

А другите думи на Йоанна коментирах снощи.

# 464
При Йоанна няма лека злоба. При Йоанна има много прикрита злоба. Ужасно същество, просто ужасно. Ако имах сестра и приличаше на Йоанна, щях да се отрека от нея. Катя си е гадна и нетърпима, но е за предпочитане пред малкия дявол. Може скандалите да генерират рейтинг, но на мен не са ми интересни. Не гледам Фермата - струва ми се, че е пошло предаване, но очевидно и ИВ е същата история. Много ми опротивя това постоянно натрапване на сестрите - всеки ден скандали, сръдни, рев, сълзи и сополи. Чак се чудя как все още има хора, които намират това за интересно, но всеки с вкуса си.

Общи условия

Активация на акаунт