💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 83 557
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Oффф само да не отпадне Люо, защото ще откача!

# 676
Лазаринов обаче ми хареса - люлее се и си анализира писмото Grinning

# 677
  • София
Ауу, Тодор сега ги почва!!! Joy

# 678
Ох, ама само как искам Тодор,Катя,пъзел, 10мин преднина на Тодор и отпадането му.

# 679
Ох Тошо е страшен селтак.

# 680
За пореден път две трети от епизода минават в пълнеж... Според мен Лазаринов ще отпадне, защото даваха коментар на Боби за гилотина. Предполагам те са останали с човек по-малко.

# 681
Явно Катя и Ваня са станали приятелки след като Катя е отстранила Тодор. Joy

# 682
  • Пловдив
Много недодялан и комичен Тошо.

# 683
Тошето, ако и в секса се пази така, махалата го води, да не кажа 3 деца!

# 684
Ох, тоя Тодор Grinning ... направо да не кажа, че му завиждам за умението да вярва толкова в себе си... хаха

# 685
  • Испания
Ваня е бясна, но се сдържа. Да се чуди човек как преглъща този австралопитек да ѝ се хили насреща.

# 686
Ох, ама само как искам Тодор,Катя,пъзел, 10мин преднина на Тодор и отпадането му.

Това ще реабилитира донякъде обремените ни от простотията МУ уши Laughing

# 687
  • Стара Загора
Сериозни са нещата между сестрите и в реалния свят.
Много тежки обвинения от страна на Йо?
Не разбрах нещо, тя издържа сестра си ли? :о
 Само човек, който е имал в семейството човек  ( или близък  роднина) като Катя може да разбере състоянието на Йоана. Излишно е да описвам какво причинява Катя на семейството си с поведението си , въпреки, че е умна , интелигентна, но.. с отвратителен характер. И поне аз съчувствам на Йо, защото много се е надявала, че с вкарването на Катя в ИВ нещо ще се промени .
 Само "за протокола"  аз съм за Ваня, Милен и Любо, но предполагам , че ще спечели Милен.

# 688
Един час скука и празни приказки, особенно излиянията на Тодор.Дано Любо победи, симпатяга е.

# 689
  • Germany
Аз харесвам Любо, но ако не може да бие Лазаринов, какъв е смисъла да остава за другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт