💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 626
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Хех, а един мармот какво завиваше?
Хайде да не коментираме какво ако. Няма ако.
Аз пък не виждам как Ваня ще загуби срещу Катя ама няма да тръгна да споря. Каквото се падне това. Почти всеки може да падне ако няма ден или ако играта не му е по вкус.
Универсални атлети без слабо място няма никъде. Дори и Ники Мартинов загуби от жена.

# 1 246
А Борислав някаква контузия ли има, че каза, че бил куц кон?

# 1 247
На мен Лазаринов ми допадна като играч в целия формат. Първо се открои още при Ловците, като лявата ръка на Тодор(дясната беше Милен), освен това още в първата игра с плуването, Лазаринов беше един от най-бързите. Не мога да го нарека скатавка, където е силен се раздава без много приказки, за разлика от Боби например /голо, голямо е той/

# 1 248
Ако Ваня се изправи срещу която и да е друга жена, ще спечели. Йоанна се стресира и се дъни срещу Ваня, Катя е по-добра само на пъзели, а Джери е прехвалена и не виждам в какво би победила. Ваня не е добра в плуване само, днес обаче не се представи на ниво. И все пак заслужава да е на финал.

# 1 249
Всъщност Лазаринов засега най-много ми се откроява с пъзела от първата седмица. Не мислех, че е кой знае какво постижение тогава, но гледайки Йоана и Чудомир...

# 1 250
Според мен дуел Ваня-Тошко тя ще го спечели с подбрана правилната игра. Отиват съюзници Джери и Вайс - дават пъзел, Вайс губи. На Ваня и дават предимство стил веригите при Джери и Ивайло. И оттам тя сама ще свърши другото. И ето защо Тошко е толкова анти продукцията. Това видео днес, което пуснаха, ясно показа накъде духа вятъра.

# 1 251
Мои съждения...
- Утре, в началото на играта решават от двата отбора да участват равен брой играчи 4/4.
- Жътвварите побеждават
- Рибарите вечерта номинират Йоана
- В петък Йоана избира Екатерина да и помага, а Тодор избира Вайс
- Екатерина побеждава Вайс, дава предимство на Йоана, а Вайс си тръгва от играта.
- Йоана побеждава Тодор, след даденото предимство от Катя и успешно нареден пъзел преди Тодор.
Тръгват си двама основни играчи от играта: Вайс и Тодор. Тодор ненавижда сестрите...

Това е ли възможно да се случи?

# 1 252
1. Ваня, 2. Йоана, 3. Катя, 4. Джералдин. Това е моята подредба на участничките. Йоана е по-добра от Ваня само в плуването.

# 1 253
  • София
Аз да кажа за днешната игра - еми, пак побългарена. В чуждите формати племето тича заедно, не се дели - и понякога носят тежести, които си прехвърлят един на друг. Ако беше така, всяко племе щеше да зависи от най-слабия си играч. И днес рибарите щяха да загубят. Да, ама не...

# 1 254
  • Тук и сега
Хора, може ли линк към серията, в която Рибарите биха на пъзел с построяване на корабен рул и Катя го издейства. Александър се влачи накрая по пясъка, а в отбора беше още и Станимира. Бяха трите отбора още.

# 1 255
За мен лично след показаното на арената днес вероятността жена да спечели сезона спадна наполовина.

# 1 256
  • Тук и сега
Ако беше така, всяко племе щеше да зависи от най-слабия си играч. И днес рибарите щяха да загубят. Да, ама не...
Лазаринов не изпъква с много добра игра и всеотдайност на терена, но днес се надмина неочаквано.

# 1 257
  • София
Не знам, утре ще е много интересно. Ще падне една от големите мистерии. Кой с кого в петък. Simple Smile

Иначе за следващия сезон аз много държа да премахнат тези съюзници и предимства. Не е честно за мен и няма място в играта, когато зависи оставането във формата. Двамата номинирани трябва да тръгват при равни условия.

# 1 258
  • София
Изключително грозни ругатни от страна на Тодор за човек, който доскоро му е бил близък. За него хората явно нищо не значат, но докато е между тях - всички са му братя, та дори и с Ваня се разбира. Победят ли го в нещо - започва да ги обижда и омаловажава във всички аспекти. Цялата му същност, че и игра, е такава.

# 1 259
Не знам, утре ще е много интересно. Ще падне една от големите мистерии. Кой с кого в петък. Simple Smile

Иначе за следващия сезон аз много държа да преманах тези съюзници и предимства. Не е честно за мен и няма място в играта, когато ти зависи оставане във формата. Двамата номинирани трябва да тръгват при равни условия.
+100, но само за дуелите за елиминация. Не трябва изобщо да има битка на съюзниците.
Наградата "предимство в следваща племенна битка" за спечелилия дуела на Капитаните за мен е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт