💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 629
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Никакъв шанс да номинират Йоана, ако паднат рибарите. Старите ловци си се пазят, Чудо ще е на пангара.

# 1 291
Никакъв шанс да номинират Йоана, ако паднат рибарите. Старите ловци си се пазят, Чудо ще е на пангара.
Да, при загуба на Рибарите Чудомир е най-вероятния номиниран.
При загуба на Жътварите Ваня е също почти сигурно номинирана, при Вайс капитан. Само Джери може да я спаси, ако купи х2 гласа, но няма логика да го прави.

Чудомир вероятно ще избере Милен за съюзник, при Тодор е ясно - Вайс.

# 1 292
авиком, абсолютно като теб мисля. Явно ще сме самички с това мнение, ама в деня, в който им видя гърба на тия двете, те каня на виртуален купон. 😂
Не сте самички😉

# 1 293
И аз съм на мнение, че битката в петък ще е Тодор/ Чудо и съюзници Вайс/Милен. И така си отиват двамата жалкари. А Джери е предала Вайс номинирайки Тодор, а не Ваня.
Според него те двамата е трябвало да гласуват еднакво.
А относно отпадането на Борислав по здравословни причини не мисля че ще се случи.
Той, дето се уморява докато диша, вижда само чуждите недъзи.

# 1 294
Аз мисля, че Жътварите ще паднат днес заради предимството. И не вярвам Джери да си изхарчи парите за Ваня, тоест очаквам с капитанския глас на Вайс Ваня да отиде на елиминация срещу Тодор. Само мога да се  надявам Ваня да спечели, но нещата ще зависят от сценария, за съжаление сме лишени от честни ИВ вече втори сезон.

# 1 295
чудо е готин. леко е дърво, но изглежда точен.
боби пък какво само се контузва това момче. то хубаво да се помпат мускули и да се правят плочки и задник, обаче никаква издръжливост, много бързо пада. вчера жените можеха да се включат до степен, но се представиха много слабо. лазаринката учудващо, даже да се замислиш как фикусът живна изведнАж.
 ртодор е голям противняк и говедо, но не може да се отрече, че играе с хъс и е издръжлив. чакам с нетърпение да отпадне, дано от жена. онова пискливото дебилче ще добута обаче между капките, пфу. въобще като цяло жътварите са ми неприятни.

# 1 296
  • Sofia
Не знам кой ще победи днес, но искам в петък приматът да си ходи. Стига е ръсил простотии от екрана, а ако вземе и дружката си Вайс, цена няма да има. Добре са го казали старите хора - природата намира начин да "бележи" кофтите хора, за да предпази другите от тях. Доказателство за горното - Тоше и Йоанка.

# 1 297
# 1 298
Винаги съм опровергавал хората, които твърдят, че има нещо нагласено в предаването. Но тази седмица просто си личи побутването на Лазаринов. Не ме разбирайте погрешно, той днес се представи супер, но... Ми е много чудно как цял сезон дърпа племето си назад и въобще не се забелязва, а в предпоследната седмица го превръщат в герой - печели капитанска битка, изиграва ключова роля в номинационната и на всичкото отгоре разказва лична история за бизнеса си. Ее, не мога вече да отрека, че има намеса от сценаристите и режисьорите...
А накрая - току виж спечелил ИВ.
Няма да се учудя, но ще е пълен фарс.

Както каза Катя - седмицата на Лазаринката.

А какво стана с преимуществото? Тази вечер ли ще е? За първи път на капитанска битка дават и грошове и предимство, винаги трябваше да избират. Но...нищо не е регламентирано и всичко може да се очаква от ББ.
Миналата седмица имаше спойлер, кои са част от финалистите.

Не знам кой ще победи днес, но искам в петък приматът да си ходи. Стига е ръсил простотии от екрана, а ако вземе и дружката си Вайс, цена няма да има. Добре са го казали старите хора - природата намира начин да "бележи" кофтите хора, за да предпази другите от тях. Доказателство за горното - Тоше и Йоанка.

Това беше грозно!!! Познаваш Вайс ли, че го твърдиш?

# 1 299
А какво стана с преимуществото? Тази вечер ли ще е? За първи път на капитанска битка дават и грошове и предимство, винаги трябваше да избират. Но...нищо не е регламентирано и всичко може да се очаква от ББ.
Да, тази вечер ще е предимството.
На капитанската битка отново имаше предложение 50гроша или предимство за племето, Лазаринов избра предимството.
50те гроша, които получи преди това бяха награда за победата в елиминацията.

# 1 300
Всъщност предложението беше имунитет или предимство за отбора Simple Smile

Харесаха ми снощи Лазаринов и Вайс, браво за издръжливостта, останалите бяха доста бавни и тромави.
Тодор също се бори, но за него просто не мога да кажа, че ми е харесал Grinning

# 1 301
  • Испания
На всяка битка - Панчев.

# 1 302
Да, тази вечер ще е предимството.
На капитанската битка отново имаше предложение 50гроша или предимство за племето, Лазаринов избра предимството.
50те гроша, които получи преди това бяха награда за победата в елиминацията.

Трябваше да избира между имунитет и предимство, а не между грошове и предимство

То рибарите са си вечно с предимство, богоизбраните, но иначе никога не казват на коя битка ще е. Дори и вчера си имаха предимството с двама души повече

# 1 303
Да, вярно така беше - имунитет и предимство Simple Smile

Едно от нещата, които не промениха и този сезон е развитието на играта във финалната осмица.
Една седмица е много малко време ,още от миналия сезон остана едно усещане за "претупана" работа. Явно има някакви съображения от Продукцията и Нова, но за мен лично дължината на формата от 13 трябва да стане на 14 седмици. Така ще се изравнят с Фермата като продължителност най-малкото. Отделно точно финалната осмица е кулминацията на сезона. Време за сериозни битки, имунитети, социална игра, неочаквани  предателства и съюзи. Четири дни за всичко това са крайно недостатъчни за мен лично. Дано през следващия сезон тази част на играта е в две седмици.

# 1 304
Гледам ютуба на Йоанна еми смятам, че от нея има какво да се научи. По ми е приятна от Тошко. Изглежда от тук само на мен ми е симпатична хаха.

Общи условия

Активация на акаунт