💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 615
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 425
Разбирам идеята едните да са в резиденцията, другите в стопанството, третите на реката, но мисля, че няколко елементарни неща трябва да са осигурени за всички от чисто хигиенична гледна точка. Едното е чисто спално бельо,четка и паста за зъби и сапун. Това не е някакъв лукс все пак. Имам чувството, че въобще не се замислят продуцентите каква беля може да стане от спане на 20 + човека в един и същ непран с месеци спален чувал. Прекалена ми е тая мизерия и не само, че не оставя у зрителя чувството за автентичност, ами го потриса сериозно. И то точно в година на такава страшна пандемия, което допълнително ме втрещява.

# 1 426
За екипите не знам,но спалните чували със сигурност ще ги ползват ,гррр
бляяяк ...
Но .. никой не е казал, че тези са нови, а не са от миналия сезон .. бляяяк...

# 1 427
  • Испания
За екипите не знам,но спалните чували със сигурност ще ги ползват ,гррр

Тупарев & Co ще ходят на къмпинг с тях.

# 1 428
ШОК! ШОК!

JoyJoy
Финалистите вече са ясни. Борислав и Вайс ще се изправят един срещу друг в невиждана битка за сърцето на Йоанна!

# 1 429
И всеки от двамата вика - Вземи я ти Simple Smile

# 1 430
  • Вестерос
хсхахаах каква новина

# 1 431
  • София
Онемях Simple Smile

# 1 432
Хахахаха

Отговорът на Вайс за статията.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:06 от Madison.

# 1 433
Нямам профил в Инстаграм и не мога да отворя линка. Вайс какво казва?

# 1 434
Нямам профил в Инстаграм и не мога да отворя линка. Вайс какво казва?
Казва, че се чуди само едно- кой в 21-ви век пише СМС-и.Joy

# 1 435
Правилно Grinning Никак не си представям Вайс да сваля точно Йоанна. Тя него може.

# 1 436
Да взима Вайс, аз ще взема Бобката, от мен да мине! 😂

# 1 437
Цитат на: biglubo
Но ако във финала оставят парите да решават, още по-голяма пародия ще стане.
Ще стане Simple Smile тази година грошовете заменят тъпотията Кутия на Пандора. И двете кривят картинката, само че ефекта на Кутията беше на общо ниво, а парите са изкривяване на индивидуално ниво

# 1 438
Ох статията е потресаваща: ''Йоанна в момента е в Америка, но Вайс подготвя почвата, като си дойде да му обърне по-специално внимание, разкриват приближени до двойката.'' АХАХАХХАХАХАХАХАХ НЕ МОГА ''В същото време – фитнес мотиватора Борислав, който даваше вид на малкия екран, че харесва Йоанна се оказа доста двуличен и е проиграл шансовете си пред нея. Йоанна не показва негативно отношение, но вече има едно наум за него, научи сайта ни.'' :DDDDD Това все едно Йоанна го е писала. Припадам! Grinning

# 1 439
  • London
SatisfiedМомичета аз пак да се върна на последната битка, недоумявам защо всички жени бяха толкова зле в тази дисциплина. Ми едни от най-добрите бегачки са жени, аз сигурно щях точно на тази игра да се развихря, хем не съм някакъв атлет. А тееее взеха/дадоха набързо.

Йоанна подозирам, че си пада по съвсем друг тип мъже, но това някой трябва да я пита хаха на въпрос в инстаграм.... за да чуем отговора.Smiley

Ваня обаче нещо почва да ми излиза от образ..... една Лара Крофт няма да седне да се снима без гащи. Да се реши кифла ли е или бойна мацка, двете нямат допирни точки.
https://www.instagram.com/p/CIC58KwH0oP/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Сега гледам видеото на Ваня, ама тя от затрития профил във инстаграм ли не можела да се съвземе?Scream Луда работа.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:55 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт