💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 335
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 100
Защо престъпник, какво съм пропуснала? Инапе си му личи, че е от контингента.

# 2 101
  • Вестерос
Може на финал да са 4-ма, а не трима. Ако отпада по един на ден след петък ще са 4-ма. И в събота да е финалът?

Също исках да пиша за Йоана и реването. Някои хора реват като са под напрежение някакво, от яд, от срам, освен стандартните състояния. Аз съм си ревлива, разбирам я.

# 2 102
  • Испания

Едни 13 теми, в които коментирахме Тодор и неговото минало.

# 2 103
За Йоанна и реването й, нека не забравяме, че на 22 години, не е много голяма. Мисля, че е нормално да е по емоционална и пренавита.

# 2 104
  • София
Уви, Тодор спечели. Grinning

# 2 105

https://www.flagman.bg/article/223014
https://www.flagman.bg/article/114968

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 00:31 от Lucky 7

# 2 106
  • София

Игри на волята
(27.11.2020)  Сезон 2 Епизод 61

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 2 107
https://www.flagman.bg/article/223014
https://www.flagman.bg/article/114968
Гнусно е, че такива боклуци ги правят герои по реалити предавания. Това все пак бледнее пред поканването на Ванко 1 във вип брадър. Влязохме тогава във всички световни медии. Пълен резил и тогава и сега. Явно нова има за цел да рекламира мутри.

# 2 108
  • София
Явно ми личи, че не гледам редовно вече и нямам много впечатления от изказвания пред камери и по време на вечери и разни други мероприятия, но в такъв тип предаване за мен е по-интересно да гледам хора с хъс за победа като Тодор отколкото някакви стратегии и игри на нерви. Примат бил, прост бил, но това е състезание предимно от спортен тип. Може да е простоват и да хитрее, но заслужава да е на финал много повече от други, които си осигуриха по сценарий мястото. Да са му живи и здрави децата.

# 2 109
  • София
Оооо Ваня не си толкова важна за всички  😁 Ти си един дървен философ и хиляда пъти предпочитаме  Тодор отколкото такива лицемери като теб !!!! Давай Тодоре!!!!
Кои сме "ние"? Sweat Smile

# 2 110
Тоя път супер кратка игра за предимство, че предния с тези пъзели си вкараха автогол Grinning иначе елиминационната игра за мен си е ОК. Все пак това би трябвало да е състезание за корави хора, това че са влезли и някакви не особено подготвени като Джери, Катя и подобни е друг въпрос.. тук малко и аз мисля като Тошко Simple Smile
Моля?! Джери е една от най-подготвените участнички. Тренира бокс и Кросфит. На кастинга е разбила половината мъже. Направила е 90 лицеви опори и 5 минутен планк.

# 2 111
Доволна съм от днешния развой на събитията. Тодор не го бива в много неща и все ще му се падне битка, в която да окапе преди финала. Затова днес се радвам, че Чудомир отпадна, защото не ми се гледаше за финалист Добрин втори номер.

# 2 112
  • София
Тодор: "биеши тиежка бътка"
Джералдин: "браво, бе Тошееее"
Прочетох го с техните гласове. Satisfied

# 2 113
  • Варна
Тодор може да е всякакав ама си е и боец със хъс

# 2 114
И аз все повече се разочаровам от Милен. Добър играч е, готин като човек, уж комплексен, но кога и с какво е блеснал, честно? Аз повече негови загуби помня, а през другото време е просто ок. Ако гледам само мъжете, наистина силни моменти са имали Вайс и Тошо, но Милен не. Представя се добре, играе си играта, не дразни, но нищо особено. Цял сезон почти не му се чу гласа, не изпъкна. Очевидно него тъкмят за победител, но аз ще съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт