💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 313
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 235
Ивана още каза, че с всички е в добри отношения, освен с Влади, но не от нейна, а от негова страна.
А в понеделник с Вайс ще пускат live.

# 2 236
# 2 237
Някой да качи и лайфа после, плс Simple Smile
Аз гледам абсолютно всичко което Смайли и другите пускат, евала, това е един от най-големите плюсове на темата.
По принцип след като приключи даден лайф, и ако не го запази, няма никакъв шанс да се гледа след това. Simple Smile Могат да се гледат само ако са запазени за 24 часа, или ако са качени в профила му, както беше с този на Ваня.

# 2 238
  • Испания
Сайтът на ИванКа: http://sykabyid.eu/

Е, нееееееее! Ще падна. Пише се "блядь".

Какво да каже човек за откровения цинизъм на някои тениски!

# 2 239
А Джери знае ли превода на това което рекламира? Smiley Какво ли не прави човек за 5 минути слава.

# 2 240
Много ми е интересно дали Тодор щеше да има толкова защитници, ако те самите или техни близки бяха станали жертви на бандата на "Рижите" Thinking
Криминално проявените са навсякъде около нас, дори и във властта...
Толкова ли е трудно да не ни ги натрапват поне в риалити предаванията?! Убедена съм, че е имало достатъчно други кандидати за неговото място, които за разлика от него не смятат, че с наградата могат да си позволят "само една кола".
П.П. Иванка по-нагла не може ли да бъде? Кой знае колко дечица и тийнове са се примолили на техните да им вземат тези "златни" тениски. Айде вече да се минават 2-3 месеца от формата и да ѝ отминава славата, та да видим какво ще продава тогава Grinning

# 2 241
  • London
Иди на хуй каквото си мисля ли е ? Ххахахаха

# 2 242
  • София
А Джери знае ли превода на това което рекламира? Smiley Какво ли не прави човек за 5 минути слава.

Moля превод за незнаещите руски Grin

# 2 243
  • София
"Майната ти" - от гугъл преводач.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 19:46 от Sunny bunny

# 2 244
  • Испания

Moля превод за незнаещите руски Grin

Заповядай, за да не замърсявам форума: https://rechnik.woxikon.bg/bg-ru/%D0%B1%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D1%8C

Не е вярно.

# 2 245
  • София
Хахаха! Ужас! Не знам коя уважаваща себе си жена би си купила такава тениска...то все едно да си лепна етикет на челото и да си ходя така, поне ще си намирам клиенти лесно Sweat Smile Sweat Smile

Благодаря за превода Flowers Rose

# 2 246
А най-лошото е, че фенската маса на Ивана се състои главно от малки/подрастващи момичета. И сигурно си купуват тези тениски без дори да знаят значението на надписите. Отврат.

# 2 247
Вчера гледах епизода на запис и го приключих за има-няма 20 минути. Абсолютна скука беше този дуел за гледане, монотонно, с много повторения на едно и също действие, пък и до някаква степен усащах, че Чудомир си тръгва, та ми липсваше всякаква мотивация. Сега и финала ще претупат и айде по живо по здраво..

Тъй като вече е към края си, спрямо съществуващата база за сравнения, мога да кажа, че за мен този сезон си беше провал. Ако сериалът ще има 3ти сезон, бих препоръчала поне да си подобрят сценичната игра, ако не друго.

# 2 248
Развява се видео отпреди 10 години май..... ми той Тошко тогава май на 20 тина години е бил. Каква мутра бе народе? Заблудено младо момче покрай роднината най-вероятно Очите. Важно е, че после е преосмилил нещата, обърнал се е към спорта, има хубаво семейство и тн. Дай да носи клеймо още 50 години, че на 20 бил залитнал? Идва ми в повече.....
"Криминално проявеният Тодор Желязков, по прякор Табуретката, е издирван под дърво и камък близо месец от бургаската полиция. 29-годишният бивш член на печално известната „Банда на Рижите”е батката, пребил охранители на дискотека „Планета Пайнер” точно преди месец. Желязков е обявен за местно издирване в началото на ноември – около седмица след инцидента

Припомняме, че Тодор Желязков за пореден път има проблеми с правосъдието. В края на март той отново беше обявен за издирване за нападение и грабеж. "

Това е от 2017 година, но какво да се прави, като е заблудено младо момче! Важно е, че има хъс и добро сърце!

# 2 249
  • London
Аз нямам против провокативни надписи, не е нещо дето е измислила Ивана.... не ми допада, че са на руски може би.... липсва ми повечко креативност в самото лого. Има една марка Де пута мадре, която има страхотни неща....
https://www.deputamadreshop.com/

Ама ''подозрение в грабеж'' доказан ли е?

Ето какво казва и Тодор
https://www.burgasinfo.com/news/view/10/55732

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 20:06 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт