💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 309
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 250
Жал ми е че Чудомир отпадна, но не мога да отрека че това с висенето го правеше по най-неергономичния начин. Както се прави еднократно за впечатляване на публиката. Когато целта е да не се умориш и да стане бързо - правилният начин е орангутанският, тоест точно това което правеше Тошко - с почти прави ръце, с голям размах и всяка ръка минава напред, а не като Чудо - едната ръка напред, после втората я настига, на малки стъпки и набран нагоре.

# 2 251
Конкретно за играта вчера, беше брутална! Ама пък и тоя Чудомир малко се попрестара. Не искал ръкавици, за да бъдело всичко честно. Сякаш че са само един чифт и първия поискал ги, ги печели, за другия няма. Или сякаш тия ръкавици ще му дадат някаква супер сила. Той видя, че губи и май реши да си излъска максимално имиджа за навън. Ми, не е лош човек, даже е много симпатичен, ама това с ръкавиците беше прекалено и напълно излишно. Я

А бе хора,  как си го представяте да се хващат по тия тръби с ръкавици?На мен ми се струва мисията невъзможна.Нали ръцетв му ще се изхлузват от ръкавиците?

# 2 252
  • London
Има и ръкавици, които не се хлъзгат.... предполагам в случая е ставало дума за такива.

# 2 253
  • София
Гимнастиците с какви ръкавици са, те нали не се хлъзгат, а се въртят на успоредката като пумпали.

# 2 254
  • European Union
Сайтът на ИванКа: http://sykabyid.eu/

Е, нееееееее! Ще падна. Пише се "блядь".

Според мен не е чак до там неграмотна. По скоро игра на думи

# 2 255
  • Испания
Скрит текст:
Сайтът на ИванКа: http://sykabyid.eu/

Е, нееееееее! Ще падна. Пише се "блядь".

Според мен не е чак до там неграмотна. По скоро игра на думи

Ха-ха! Не е чак дотам, а и отвъд.

# 2 256
Какво ми се иска на първо време:

- Катето изритва Тодор,
- Йо изритва Лазаринката
- Джери изритва Катето,

- нататък нямам проблеми - както сме гласували - може Милен, може женски финал.

# 2 257
  • IT
Няма какво да го защитавате Тодор, който е живял в Бургас по времето, когато върлуваха Рижите е наясно, че членовете им не са  обикновени хулигани. Да пребиваш, заплашваш, рекетираш е отвъд това.

# 2 258
По въпроса че Джерито била си сложила идиотска фанелка за слава. Нищо подобно. Джерито е направила услуга, нейната слава въобще не я мислете, тепърва предстои.  Джуката е тази която има нужда от помощ.

# 2 259
Не че го толерирам, пак казвам, явно е имал вземане даване с криминален контингент, но наскоро осъдиха и г-н Марешки за рекет, доколко помня. А цяла Варна отв реле оно се държи от престъпни групировки на тимаджиите. Та борци, мма- ци и всякакви подобни с какво очаквате да се занимават...не е чак толкова шокиращо че е замесен в такива неща, макар и недоказани май.

# 2 260
  • София
Леле, каква излагация с този надпис на фланелките, хем е неграмотно, хем грозно и пошло.
Тази жена е жива карикатура
и
Халтура!

# 2 261
  • София
Тя ли беше студентката в Русия с мераци за тамошна реалити кариера? Иска й се да подражава на техните, ама не става така.

# 2 262
Ивана едва ли е чак толкова неграмотна. По-скоро си мисли, че ще изпревари FCUK по креативност.

# 2 263
  • Sofia
Ха ха, а аз се чудех на кого ми прилича. 😅 Всяка прилика с лица и събития е очеизвадна. 😅
Скрит текст:

# 2 264
  • София
Ами от постваното тук от нейните социални прояви съм се нагледал на много неграмотни излагации. И то говорим за елементарни думи от родния български език.
Освен ако не го прави нарочно, знам ли и аз вече, то е направо отчайващо положението при нея.

Общи условия

Активация на акаунт