Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 714
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Да ми препоръчате лекар в Пловдив?
Пластичен ли?

Да. За мамопластика
Д-р Желев, бях на консултация при него след като вече се бях оперирала. Много добро впечатление ми направи. Звучеше много наясно с нещата, прям и откровен. Ценя това, защото при мамопластиката, няма място от създаване на нереалистични очаквания.
Попитах го дали е можело да се избегне разреза тип котва при мен, директно ми каза - "изключено, твоята операция може да бъде направена само така", сподели, че немалка част от дамите се отказват като има каже, че трябва такъв тип разрез.
Направи консултация с няколко доктора, и вероятно ще си усетиш твоят човек.

# 136
  • София
Момичета, като пишете с какъв кубик ще сте, моля ви, пишете освен марката и точния профил, защото разликата е толкова голяма, че просто няма на къде.
 Успех и на двете ви и ще чакам отзиви 😊 Във Вита в екип ли оперират или по един хирург, имате ли представа?
Не винаги са в екип, Христов е винаги май с Кънев, но обратното не винаги е така Simple Smile. Също никой от двамата не е за препоръчване при повдигане и корекции. Много назад в темите имаха доста голяма издънка с повдигане с обиране покрай зърната, което в случая на момичето е бил абсурден, трябвало си е котва. Не знам какво стана след това с това момиче.

Благодаря ти,така и предположих,защото Христов е с по-малко опит,не случайно има промоция при него. В моя случай аз съм с почти нулев старт и затова не се притеснявам, но момичетата,при които трябва подвигане с обиране въобще като цяло са в по сложна ситуация, на доста доктори съм виждала тук не особено добри изпълнения.

# 137
Някоя от вас дами знае ли цената при Кънев за Политекс КРЪГЛИ ? БЛАГОДАРЯ !🙏🏼

# 138
  • София
Някоя от вас дами знае ли цената при Кънев за Политекс КРЪГЛИ ? БЛАГОДАРЯ !🙏🏼

Цената при при всички във Вита е 5900лв за кръгли. Само при Христов е 5000лв Политех, заради промоцията. Ако си с почти никакъв старт, т.е не си някакъв сложен случай, защо не се консултираш с него.

# 139
Здравейте, планирам операция за увеличаване на бюст. Бях на консултация при д-р Стоянов и много ми допадна. Предложи ми два варианта - 315 cc Motiva Ergonomix Full и 380 cc Motiva Ergonomix Corse, като той препоръчва първият вариант, тъй като не съм раждала и ми е първа операция. Висока съм 168 см, 48 кг. Подгръдната ми обиколка е 67 см, а гръдната 74 см, нулев или почти нулев старт. Слабичка съм и съм се насочила към 315 cc, но все пак дилемата я има. Ще съм благодарна да споделите мнение. Flowers Four Leaf Clover

Както и другите момичета са казали - послушай док, има много точна преценка.
Иначе ето я табличката на мотива, може да видиш 315 фул с каква проекция е, както и корс 380, разликата в см не е осезаема, по-скоро предполагам корс седят по-изпъкнали (мои си размишления), сигурно док е обяснил.

# 140
Здравейте, Дами. И моите импланти са на Политех. 335 cc. Доволна съм. 4 години нямам оплаквания/. Много естествена и приятна форма. С времето дори по-хубави стават Simple Smile

# 141
Д-р Желев, бях на консултация при него след като вече се бях оперирала. Много добро впечатление ми направи. Звучеше много наясно с нещата, прям и откровен. Ценя това, защото при мамопластиката, няма място от създаване на нереалистични очаквания.
Попитах го дали е можело да се избегне разреза тип котва при мен, директно ми каза - "изключено, твоята операция може да бъде направена само така", сподели, че немалка част от дамите се отказват като има каже, че трябва такъв тип разрез.
Направи консултация с няколко доктора, и вероятно ще си усетиш твоят човек.

Благодаря!

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 11:45 от bubanka

# 142
Здравейте, Дами. И моите импланти са на Политех. 335 cc. Доволна съм. 4 години нямам оплаквания/. Много естествена и приятна форма. С времето дори по-хубави стават Simple Smile
Принципно и аз съм на същото мнение.

# 143
Аз май ще изпусна промоцията на Христов във Вита. Имате ли наблюдения колко често иначе пуска промоции ? И всъщност ако не бе промпцията редовната цена при него е 5900 за кръгли политекс така ли

# 144
  • София
Точно така, извън промоция цената и при тримата лекари във Вита е 5900лв за кръгли, без значение от марката.

# 145
На мен ми изниква още един въпрос и ще помоля да ми пишат дами, които вече са били с импланти и в последствие са имали дете.
Бременноста, раждането и кърменето как са се отразили на гърдите Ви, имаше ли промяна в имплантите и наложи ли се подмяна след това?
Благодаря предварително! 🙂😊

# 146
Аз май ще изпусна промоцията на Христов във Вита. Имате ли наблюдения колко често иначе пуска промоции ? И всъщност ако не бе промпцията редовната цена при него е 5900 за кръгли политекс така ли
Моите наблюдения са, че има постоянно. Поне 2 години назад, от когато гледам.

# 147
Утре в 13.30ч съм на консултация при др. Желев в Пловдив. По телефона ми казаха че работят с ментор. Цена 3850€

# 148
Утре в 13.30ч съм на консултация при др. Желев в Пловдив. По телефона ми казаха че работят с ментор. Цена 3850€
Аз се оперирах при доктор Асенов и съм много доволна. При мен операцията беше за намаляване и повдигане на бюста, нямам две приятелки с гърди при него и са много доволни ☺️ за цени не знам тъй като моята операция е по-евтина отколкото тази на момичетата ,които искат да си слагат импланти.

# 149
Аз съм чела всички теми назад, но вече ми е тотална каша та въпроса ми е следния - днес ми е 7-ми ден от операцията та имах възможност да се изкъпя за първи път цялата и имах чувството, че ще ми паднат гърдите🤣 това знам, че и при други е било и е нормално, но са ми и изтръпнали някак..🤷♀ И това ли минава бавно, като наместването им?
Като свалих сутиена ги разгледах по-задълбочено - дясната е леко по-нагоре, но това може и да се дължи на кривия ми гръден кош, знам ли.. А отока между тях кога се очаква да спадне, че да се съберат малко🙈
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 20:57 от Victoria__

Общи условия

Активация на акаунт