Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 154
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
Чесно казано, не знам от къде черпите такива тъпи информации. За втори път вече някой цъфва с напълно заблуждаваща новина за Политех. Еййй, че компетентност. Еми точно Политех не са забранени. Единствено Алерган са навсякъде забранени. Не съм чувала за спукване с тях. Моля, като следите тези неща кажете коя е поне потребителната. От близо 2 год съм тук и аз не знам.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 23:07 от Петя Танева 604618

# 226
Buena esperanza, не се плаши от кубици, доктора е предложил според неговата призма, не бързай с решението. С времето малеят при доста от нас. Ще лягаш под ножа, ще минеш през цялото това приключение и накрая да не съжалиш за размера. Няма да са бомбастични прекалено, но зависи от структурата ти и какво очакваш като визия. На твое място слагам максимума и да не го мисля после при свършен факт. Дръж ни в течение, ние съветваме - ти решаваш Simple Smile

# 227
  • София
Благодаря ви, момичета! Няма такова нещо за забранени Политех в Щатите, даже имат становище от 2019та, че дори и текстурираните не са забранени, а продължават да се ползват ( аз ще съм с гладки така или иначе)
https://polytech-health-aesthetics.com/en/company/news/article/p … es-fda-statement/

Що се отнася до Христов, не съм видяла лошо мнение, може и да съм го пропуснала, разбира се, но то лоши мнения тук има за почти всички, особено за Молов, пък аз се подложих на близо 6 часова операция при него от абдоминопластика (е, не съм супер доволна, ама...). Всъщност, мен фактът, че оперира с Кънев, демек са двама , даже ми е по-спокойно като усещане. Между дургото, докато бях на консултация и Кънев влезе и Пеев, и с тях си размених приказки и ме видяха гола хаха. Може да се каже, че и тримата са ме консултирали. Между другото, другата семдица Христов каза, че и Кънев ще присъства и ще обсъдим всичко тримата. Сестра ми, която живее в Германия, каза че Политех се ползват с много добро име там.

Аз съм пускала назад в темите снимка на гърдите ми сега, ще пусна пак. Не съм нула според всички доктори, макар за мен да са си нула Simple Smile Иначе , аз съм 170, 60кила, не съм дребна.

# 228
.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 23:27 от AbcdDcbA

# 229
Ами то и САЩ работят само с ментор, какво да кажем за едни Мотива например. И те ли са забранени?! Забранени, одобрени или не от дадена държава не означава забранени. То и платна за гърди има на Джонстън и Джонстън, произведени в Америка, които произвеждат платна и за херния и са тотално забранени след скандал. Не е хубаво така да поставянето нещата, при положение че не е точно така и някой може да се подведе. Вашия избор и проучване е едно, но определено не са спряни от производство или забранени.

# 230
.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 23:27 от AbcdDcbA

# 231
В момента Политех се поставят както в САЩ, така и в Австралия. Имаше полемика преди година, но в момента са пуснати навсякъде.

# 232
Да се отчета и аз за днес, така като новичка при вас. Днес беше последната консултация с доктор Комитски преди операцията във Вторник. 315 кубика е максимума при мен. Доста дребна съм. Много се вълнувам и нямам търпение вече. Сънувам си гърдите всяка вечер.

# 233
  • София
Monika, успех!

Благодаря на всички, които писаха с мнението си HeartЕто ми го началния старт, мисля, че няма друга, която да си е поствала толкова пъти гърдите преди, от ме Grinning А пък като ги увелича, ще ви досаждам още!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 17:07 от bubanka

# 234
Благодаря на всички, които писаха с мнението си HeartЕто ми го началния старт, мисля, че няма друга, която да си е поствала толкова пъти гърдите преди, от ме Grinning А пък като ги увелича, ще ви досаждам още!
Колко ти е подгръдната обиколка, Буена

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 17:09 от bubanka

# 235
Ма как няма да се похваля. Може ли да ми вдъхнете малко кураж за след операцията.

# 236
Ма как няма да се похваля. Може ли да ми вдъхнете малко кураж за след операцията.
Пожелавам ти, когато се събудиш да видиш точно гърдите от сънищата си, както си ги представяш 1 към 1 🥳

# 237
Благодаря. Дано, дано. Едната е доста проблемна и ще трябва да поработят над нея. Имам приятелка, която ми каза, че предпочита да роди още три пъти, но никога повече да не изпитва болката от уголемяване на бюста. Аз разбирам напълно , че това е много индивидуално, но пък наистина ли е толкова зле ?

# 238
Здравейте Blush
да споделя как протекоха нещата и при мен.. на 04.12 ми беше операцията при др Кънев ( и др Христов) във Вита. всичко мина както си му е реда, имах неразположения след упойката ппвръщах през час първата вечер,но на сутринта вече всичко беше ок. Оправих се сама и се прибрах. Не беше като мускулна треска при мен,болеше си особено 3-4 ден,но с някое друго хапче и почивка мина много бързо. От 5-ти ден насам се чувствам супер готвя, простирам, занимавам се с децата( 2г и 6г),само не вдигам тежко и ръцете повече от 90°. Вече усещам колко добре ми влияят психичеки...винаги ми е било голям комплекс,че съм с малък бюст. след децата вече съвсем изгубих желание и самочувствие,но вече се усмихвам просто ей така Blush Ме исках нещо,което да се забелязва отдалеч, а максимално естествена визия. Дребна съм 155 см,46 кг и сложихме 350 анатомични Политекс. Много съм доволна от това,което виждам до момента и единствения ми дискоюфорт е от ластичната лента.
На тези,които им предстои да се оперират да пожелая успех и бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover

# 239
  • Пловдив
Благодаря. Дано, дано. Едната е доста проблемна и ще трябва да поработят над нея. Имам приятелка, която ми каза, че предпочита да роди още три пъти, но никога повече да не изпитва болката от уголемяване на бюста. Аз разбирам напълно , че това е много индивидуално, но пък наистина ли е толкова зле ?
Наистина е много индивидуално. Аз лично съм нямала почти никакъв дискомфорт. Бях си в ТОП форма още в деня на операциите (2 в 1 с ринопластика). Бях много щастлива и нищо не можеше да ме бутне Simple Smile. Имам база за сравнение с други операции - секцио и лабиопластика. Болката, ако има такава е пренебрежимо малка в сравнение с удоволствието от това което виждаш Simple Smile.
Позитивни мисли и смело напред!

Общи условия

Активация на акаунт