Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 037
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
Уфффф нещо почнах да се разколебавам за размера, който избрах Sweat
Тъпата ми основа е много малка - 10.5. По таблицата на Мотивата това означава до 300сс от Full серията. Като гледам обаче тези най-изпъкналите Corse (супер висок профил), там на тази основа могат да се сложат и повече от 300сс. Дали пък да не сложа Corse? Много ли са щръкнали тези импланти? Имаше май някой във форума с Мотива Корс, обаче нямам никакъв спомен кой е и дали не беше някъде много много назад в темите. Ще звъня тази седмица на докторката да потвърдя за размера, обаче май много се разколебах... Какво ви е мнението за супер високия профил? Нямам точни изисквания как да ми стоят циците, искам просто да не са мега огромни, нито супер малки, просто да стоят добре на тялото ми. Оффф....

# 286
Тъпата ми основа е много малка - 10.5. По таблицата на Мотивата това означава до 300сс от Full серията. Като гледам обаче тези най-изпъкналите Corse (супер висок профил), там на тази основа могат да се сложат и повече от 300сс. Дали пък да не сложа Corse? Много ли са щръкнали тези импланти? Имаше май някой във форума с Мотива Корс, обаче нямам никакъв спомен кой е и дали не беше някъде много много назад в темите. Ще звъня тази седмица на докторката да потвърдя за размера, обаче май много се разколебах... Какво ви е мнението за супер високия профил? Нямам точни изисквания как да ми стоят циците, искам просто да не са мега огромни, нито супер малки, просто да стоят добре на тялото ми. Оффф....

Мерките ти диктуват най-точно кое ще седи добре.
Аз съм с мотива full и даже се чудя дали demi нямаше да седят по-яко, макар че изключително много си харесвам гърдите в момента.
Колкото повече напред отива имплантът, толкова повече разстояние ще имаш в деколтето.
300сс хич не са малко, особено ако не си висока или с едър кокал. Послушай си и хирурга какво ще каже.

# 287
Аз съм с corse. Нулев старт и 12см основа. Избирах между 400 фул и 475 corse. Пуснах снимка скоро май беше...ако не я намериш, пиши на лично.

# 288
Здравейте дами, за първи път пиша тук , но следя внимателно вашата кореспонденция последните няколко седмици. Тъй като запазих дата за операция на бюста при д-р Илиьо Стоянов. Сега съм пред голяма дилема за размера на имплантите искам да питам тук дали има дами с капковидни импланти малък размер 255cc или 225cc. Това е което доктора предложи след като обясних, че искам възможно най естетично и красиво. Ако има други дами с този размер импланти ще бъда много благодарна да пишат и споделят мнение. Много се притеснявам, че ще бъдат като гумена топка на пипане както се беше изказала една дама тук:(

# 289
Здравейте дами, за първи път пиша тук , но следя внимателно вашата кореспонденция последните няколко седмици. Тъй като запазих дата за операция на бюста при д-р Илиьо Стоянов. Сега съм пред голяма дилема за размера на имплантите искам да питам тук дали има дами с капковидни импланти малък размер 255cc или 225cc. Това е което доктора предложи след като обясних, че искам възможно най естетично и красиво. Ако има други дами с този размер импланти ще бъда много благодарна да пишат и споделят мнение. Много се притеснявам, че ще бъдат като гумена топка на пипане както се беше изказала една дама тук:(
Има ли начален старт, 255 ми звучи доста малко 😁

# 290

Мерките ти диктуват най-точно кое ще седи добре.
Аз съм с мотива full и даже се чудя дали demi нямаше да седят по-яко, макар че изключително много си харесвам гърдите в момента.
Колкото повече напред отива имплантът, толкова повече разстояние ще имаш в деколтето.
300сс хич не са малко, особено ако не си висока или с едър кокал. Послушай си и хирурга какво ще каже.
[/quote]

Наистина ли? Ако са по изпъчени напред, разстоянието между тях става по-голямо ли? Ъъъъ не искам голямо разстояние... 
antoanetastat намерих ти снимката, много са ти хубави. Обаче аз съм с над 100 сс надолу, не мога да преценя при мен как ще е...

# 291
  • София
Аз днес бях на втора консултация при Христов, измери ме и си поговорих и с Кънев, изглеждат чудесен екип, много готини и предразпошагащи. Много съм щастлива и чакам с нетърпение 11ти януари, тогава сложихме дата за операцията. Последно, спряхме се на Политех 430 сс кръгли гладки Ултра висок профил (или корсе, както питаше мацката по - горе). Размерите на импланта са 11.5 на 5.9см, а моята основа е почти 12см.
Пу пу, този път вече да се случи и да се радвам на придобивките си. Heart Eyes

# 292

Коментара за гумените топки е мой.
Няма да те лъжа, въпреки че не е толкова фрапантно и се свиква, импланта не е толкова мек колкото истинската тъкан.

За размера, мисля ако сега ми даваха да избирам, щеше да е който щях да си сложа и аз .

И аз смятам за много красиво максимално естествени гърди. Факта че сага съм с 85D сутиен и този размер го няма почти в нито един магазин, доказва че не е толкова естествен, но ме радва че визуално резултата е перфектен, така че преглътнах размера.

# 293
Когато нещо е изкустяено,няма как да мине за ествествено.И това трябва да се осъзнае още преди да се легне на масата.

# 294
Зачудих се от коментарите по-горе от кои размери става ясно на док дали да препоръча например на мотива корсе или ергономикс🤔 Явно не е само от основата?
Сега си гледах на паспорта на имплантите пише Мотива Ергономикс раунд , но никъде не пише фуул както обсъждахме с док. Зачудих се да не са ми объркали имплантите или просто всички ергономикс са фуул?
🤷♀

Buena Esperenaza, браво за избора! Щв стискаме палци за 11.01. Хубава дата!

# 295
  • София
Явно само мен не ме притеснява това Grinning Може би дамите, които са имали гърди и могат да направят сравнение кое е меко и не толкова при естествения бюст, сравнено с поставените импланти, за тях е особено усещането. За мен, при условие, че почти нищо нямам, пипайки имплантите, ми се струват съвсем естествено меки. Между другото, не видях никаква разлика между различните марки, а съм пипала поне 4-5 вида - Ментор, Политех, Нагор, Мотива и още някакви, които даже не питах какви са. Ми, не усетих разлика. Единствената разлика виждам в кръглите и анатомичните по отношение на пълнотата, кохезивността, нищо друго. И определено един и същ кубик кръгли и анатомични имат голяма разлика като големина. Така че момичетата, които си правят сравнение с дамите тук, които пускат снимки, трябва да имат предвид не просто старта какъв е, но и вида на импланта, защото 400 анатомични и 400 кръгли определено са две различни неща.

# 296
  • София
Зачудих се от коментарите по-горе от кои размери става ясно на док дали да препоръча например на мотива корсе или ергономикс🤔 Явно не е само от основата?
Сега си гледах на паспорта на имплантите пише Мотива Ергономикс раунд , но никъде не пише фуул както обсъждахме с док. Зачудих се да не са ми объркали имплантите или просто всички ергономикс са фуул?
🤷♀

Buena Esperenaza, браво за избора! Щв стискаме палци за 11.01. Хубава дата!
Можеш да разбереш какъв профил е имплантът според кубика. Колко са твоите?

# 297
Logan, 375 са. Сега се вкарах във филма 🤣🙈

# 298
  • София
Не се вкарвай в никакъв филм, 375сс са си фул със сигурност, виж в интернет таблицата на Мотива, има я.
Какъв профил ще препоръча докторът зависи от резултата, който пациентката иска да постигне.

# 299
Не се вкарвай в никакъв филм, 375сс са си фул със сигурност, виж в интернет таблицата на Мотива, има я.
Какъв профил ще препоръча докторът зависи от резултата, който пациентката иска да постигне.

Благодаря ти!
Просто никъде не пише фуул и се зачудих.
Мерси, че ме спаси от излишни терзания цяла нощ🤣🤗

Общи условия

Активация на акаунт