Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 976
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Новооперираните, ще ни покажете ли снимки? Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:12 от bubanka

# 377
  • София, Надежда
Здравейте, дами! Решила съм и аз да си увелича бюста. Имам записани часове за консултация при доктор Кънев и доктор Молов. Във форума видях доста момичета с гърди, направени от доктор Молов, но от доктор Кънев-не. Моля да ми изпратите снимки на лично. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 378
За пушенето, явно има влияние върху упойката, защото д-р Таук ме попита пуша ли, тъй като много лесно съм излязла от упойка. Което аз не помня, защото са ме оставили да спя след това.
Аз пуша умерено. Пуших 1 цигара преди да тръгна към клиниката Rolling Eyes
На предварителните изследвания кардиолога ми каза, че мога да си позволя тази една цигара преди операцията...

Аз имам проблем с косопада. Месец и половина съм след операцията и забелязвам обилен косопад и по-бързо омазняване на косата. Странно ми е, защото и след раждане косата не ми е падала и не се омазнява. Фризьорката ми каза, че може да е реакция от упойката. Друг с такива наблюдения?

# 379
Кога спада отока? И синини имам, мажа се с репароид.

# 380
Здравейте, дами! Решила съм и аз да си увелича бюста. Имам записани часове за консултация при доктор Кънев и доктор Молов. Във форума видях доста момичета с гърди, направени от доктор Молов, но от доктор Кънев-не. Моля да ми изпратите снимки на лично. Благодаря предварително на отзовалите се.
При Кънев само ако нямате увисване Wink също ако долния полюс е къс и спомене нещо за гънки...не е точния избор. Но при малки стегнати  гърди или съвсем никакви резултата му е добър.
Снимки има в някоя от темите от Юли/Август'20.

# 381
Здр. момичета! И аз да споделя моите нови придобивки....
Вече съм на един месец със Мотива Ергономикс 355сс. Висока съм 170см.- 49кг.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 22:13 от bubanka

# 382
  • Бургас
Цвети, чудни са  Blue Heart
Рязана ли ти е ареолата?

# 383
Благодаря...Да рязана е...но още не съм започнала да мажа белезите...

# 384
  • Бургас
Благодаря...Да рязана е...но още не съм започнала да мажа белезите...
То почти не се забелязва.

# 385
Много добре изглеждат! Честито
Каква чашка докарахте с тези кубинци..

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 22:14 от bubanka

# 386
За пушенето, явно има влияние върху упойката, защото д-р Таук ме попита пуша ли, тъй като много лесно съм излязла от упойка. Което аз не помня, защото са ме оставили да спя след това.
Аз пуша умерено. Пуших 1 цигара преди да тръгна към клиниката Rolling Eyes
На предварителните изследвания кардиолога ми каза, че мога да си позволя тази една цигара преди операцията...

Аз имам проблем с косопада. Месец и половина съм след операцията и забелязвам обилен косопад и по-бързо омазняване на косата. Странно ми е, защото и след раждане косата не ми е падала и не се омазнява. Фризьорката ми каза, че може да е реакция от упойката. Друг с такива наблюдения?
И аз съм така Sad след операцията забелязах обилен косопад и по-бързо омазняване на косата.
Момичета да кажа, че малко съм разочарована от последната контрола при д-р Георгиев на 4месеца след операцията. Прегледите са при сестра. Миналия път на 2-рия месец пак беше сестра. Исках доктора ме види и попитах кога е удобно да отида. Запазих час, а като отидох той беше в операция. На прегледа се появи точно за една секунда. Сестрата почти нищо не ми отговори на въпросите, които си бях подготвила предварително да задам. Сега незнам дали още да спя със спортния сутиен. Аз постоянно съм с него. Мога ли да си позволя да го сваля в някои моменти, например по време на секс. Да правя ли още масажи.. Изобщо нищо не ми казаха. Набързо ме претупаха. Иначе съм много доволна от резултата и се чувствам много добре.

# 387
Що за отношение..
Да, можеш да го свалиш и повече да не го слагаш никога. Можеш да си носиш нормално бельо или ако искаш и без него. Може да спиш без никакви сутиени.
Както си правила преди операцията.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 22:16 от bubanka

# 388
Не е вярно това....препоръчва се спането и тренировките да са винаги със спортен сутиен! Който би искал да си пази бюста би го спазвал - мое мнение, но и на много хирурзи 😉

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 22:15 от bubanka

# 389
След като това е твое мнение и на много хирурзи, не започвай с " не е вярно това " Wink

Според мен и още много други хирурзи е съвсем вярно...

За спорта според мен е нужно да си със сутиен с каквито и гърди да си.
За спането със сутиен почти никой не го препоръчва... ( Хирурзи).

Общи условия

Активация на акаунт