Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 845
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
"475 кръгли ли са?"
 650, кръгли. Когато се дооформят ще обновя снимки, но както писах- на живо никак не са скромни, но спрямо моята анатомия, широк гръден кош,  не са прекалени. На дама с по-фина структура и 300 cc може да изглеждат много  големи Simple Smile
Извинявам се, не знам защо не са ми излезли предишните коментари от станицата. Чак сега ми се появиха и там също сте го написали.
Честито, изглеждат много добре. Самата цифра плаши, но вие сте пример, че на всяко тяло седи различно и не трябва да се ръководим само от цифрата.Чашка Д звучи много добре 🤗☺️

# 481
Честито, изглеждат много добре. Самата цифра плаши
Благодаря:) Само се чудех дали няма да ми тежат, но на практика се усещат много естествено, като част от тялото и няма тежест. Допускам, че е така при всички дами с импланти Hug

Ха, странно! Това е на Липоеластик за втора фаза на възстановяване, има друг Актив, който го водят компресия е за веднага след операцията.
Скрит текст:

Приятно се изненадах, че са пуснали и дантелен за втора фаза Simple Smile https://apteka.framar.bg/30084402/%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B5 … D0%B8%D0%B5%D0%BD

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 07:22 от bubanka

# 482
"475 кръгли ли са?"
 650, кръгли. Когато се дооформят ще обновя снимки. На дама с по-фина структура и 300 cc може да изглеждат много  големи Simple Smile

Здравейте, и честити да са ви новите гърди. Размера наистина ви отива, да си ги носите с удоволствие.
На колко дни от операцията са снимките? Инфрамамарната гънка няма или не се е оформила още?

На мен много хора ми казваха да сложа максимално големия размер, който ми предлагат, а това беше 390. Доктора ми искаше 320, стиснахме си ръцете на 365, среден профил. Да ви кажа, май съм от единичните случаи, в които не ми малеят. Даже напротив. В обикновен сутиен, а не спортен са си доста за мен Simple Smile На 3м.съм от операцията. Предполагам, че още ще се оформят

# 483
"475 кръгли ли са?"
 650, кръгли. Когато се дооформят ще обновя снимки. На дама с по-фина структура и 300 cc може да изглеждат много  големи Simple Smile

Здравейте, и честити да са ви новите гърди. Размера наистина ви отива, да си ги носите с удоволствие.
На колко дни от операцията са снимките? Инфрамамарната гънка няма или не се е оформила още?

На мен много хора ми казваха да сложа максимално големия размер, който ми предлагат, а това беше 390. Доктора ми искаше 320, стиснахме си ръцете на 365, среден профил. Да ви кажа, май съм от единичните случаи, в които не ми малеят. Даже напротив. В обикновен сутиен, а не спортен са си доста за мен Simple Smile На 3м.съм от операцията. Предполагам, че още ще се оформят
Благодаря! Simple Smile Снимах ги точно на месец, но ако съдя и предишното ми възстановяване - бях с 400 cc, нулев старт(птоза след отслабване и различни ареоли, които са коригирани тогава) , харесах ги веднага, но забелязах, че след 6 месеца вече бяха много по- различни, оформени, изчистени, с времето стават по- хубави. Очаквам и тези да добият окончателния си вид и оформление след около шест месеца. С кубиците е относително и не са толкова важни за вида- на някои и 300 cc стоят пищно, но има още да почакаме- очаквам и за вас щом сте на 3м. след  още три да ви харесват още повече Hug

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 11:57 от jenny13577

# 484
  • София
А защо се наложи втората операция?

# 485
  • София, Надежда
Здравейте! Бях на консултация при доц. Романски. Мина много добре. Определено бих му се доверила,но ме притесниха кубиците, които ми предложи. Каза, че може да ми сложи максимум 300сс, капковидни, Политех. Висока съм 173см, 60кг, 78см подгръдна, почти нулев старт. Има ли момичета със сходни данни, които са си поставили малко кубици?

# 486
Аз бях горе долу толкова 1-2кг. Разлика, същата височина и по гръдна 75. Аз също съм с Политех, но 350. бяхме се разбрали първо за 315, но доктора каза че не седяли добре - имаше опция на място в операционната да прецени. Така, че не знам с 300 дали ще си доволна.

# 487
Цитат

Здравей Simple Smile
Ако въпроса е отправен към мен - смяната се наложи заради късна КК, като причините за такава може да са различни, но при мен си знам, че е вследствие на стрес,  изпити, хормонален дисбаланс, като реакция на организма -  дълго време чувствах голямо напрежение в гърдите и изведнъж забелязах измененията, ходих на мамолог, който потвърди и препоръча смяна. В следствие на контрактурата, освен нагъванията се развали и симетрията и едното зърно си измени позицията и гледаше на долу, като преди този период не съм имала никакви проблеми. За това беше направена и цялостна капсулектомия.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 04:21 от jenny13577

# 488
Здравей Simple Smile Ако въпроса е отправен към мен - подмяната се наложи заради късна КК, като причините за такава може да са различни, но при мен си знам, че е вследствие на стрес, и изпити, като реакция на организма -  дълго време чувствах голямо напрежение в гърдите и изведнъж забелязах измененията, ходих на мамолог , който потвърди и препоръча подмяна. В следствие на контрактурата, освен нагъванията се развали и симетрията и едното зърно си измени позицията и гледаше на долу, като преди този период не съм имала никакви проблеми. За това беше направена и цялостна капселуктомия при подмяната.
А преди колко време и при кого ви беше 1вата операция?

# 489
Цитат
А преди колко време и при кого ви беше 1вата операция?
Първата операция беше 02/18г. - уголемяваме, повдигане, корекция на ареоли + корекция на вътрешна страна на бедрата в една операция от които бях много доволна, д-р Комитски. И при смяната също.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 04:05 от jenny13577

# 490
Поствам снимка от днес - станаха 3 месеца от операцията.

Всичко е наред - нищо не ми млее или големее. Smile
Много съм доволна, но имам една забележка и въпрос към вас. Струва ми се, че са ми прекалено ниско белезите. Аз от белези, като цяло, не се притеснявам, но като се има предвид, че не исках да си личи, че съм си правила операция (поне на пръв поглед), малко са ми прекалено очевидни. Ще ходя да направя няколо процедури с лазер. Изглежда ми все едно са слезли по-надолу в сравнение с началото на възстановяването.
Прилагам и старите снимки, за да видите.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 491
  • Пловдив
anne_boleyn, Чудесни са гърдите. Белегът хич не го мисли, сега му е рано, но след 7-8-ми месец почти няма да се вижда.
Още малко ще слезнат гърдите надолу, и ще покрият белега напълно. Мажеш ли с нещо белезите, изглеждат релефни.

# 492
anne_boleyn, Чудесни са гърдите. Белегът хич не го мисли, сега му е рано, но след 7-8-ми месец почти няма да се вижда.
Още малко ще слезнат гърдите надолу, и ще покрият белега напълно. Мажеш ли с нещо белезите, изглеждат релефни.

Благодаря ти много! Мажа ги с гел, да. Имам чувството, че от масажите, които се наложи сама да си правя, малко се разтегнаха белезите, но каквото такова. Моята кожа си е такава - еластична и ми се е случвало и с друг белег така да се разтегне. Утре съм на лазер и ще питам какво е положението.

# 493
Anne_boleyn,
Супер са! Все по-красиви!
А белега и в началото ли беше там или се измести? Моя е точно на гънката та се чудя как се получава да слиза надолу, виждала съм и на друго момиче така да са🤷♀ Но с тези перфектни гърди това да е проблема Simple Smile

Контролния преглед на 45-я ден в Есте плаща ли се?
Аз съм другата седмица при доктора, макар че пресрочих х малко 45те дни, но така ме записаха🤷♀

Знам, че е индивидуално, но до кой месец се събират гърдите? Имам чувството, че моите няма да се съберат повече от това , което е в момента вече месец и половина след операцията или е рано?

# 494
  • Пловдив

Благодаря ти много! Мажа ги с гел, да. Имам чувството, че от масажите, които се наложи сама да си правя, малко се разтегнаха белезите, но каквото такова. Моята кожа си е такава - еластична и ми се е случвало и с друг белег така да се разтегне. Утре съм на лазер и ще питам какво е положението.
На лазер за белезите ли? Не е ли много рано?

Общи условия

Активация на акаунт