Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 709
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
Кралица на ноща, много е успокояващо когато чета, че някой ползва импланти 15та година, без проблем. Ти с какви импланти си, къде ги слага преди 15 години? Мислиш ли за подмяна?
Имплантите са ми Eurosilicone, правих ги в Испания. Мисля да ги махам, че с втората бременност започнах да не се чувствам добре и така вече 3г. Имам някои от BII симптомите и се надявам като ги махна да се подобрят нещата.
Преди това нямах никакви странни оплаквания, след първото ми раждане се възстанових бързо.
Извинявайте, бихте ли разяснили какво точно означава BII симптомите ? Благодаря

# 706
  • София, Надежда
Кралица на ноща, много е успокояващо когато чета, че някой ползва импланти 15та година, без проблем. Ти с какви импланти си, къде ги слага преди 15 години? Мислиш ли за подмяна?
Имплантите са ми Eurosilicone, правих ги в Испания. Мисля да ги махам, че с втората бременност започнах да не се чувствам добре и така вече 3г. Имам някои от BII симптомите и се надявам като ги махна да се подобрят нещата.
Преди това нямах никакви странни оплаквания, след първото ми раждане се възстанових бързо.
Извинявайте, бихте ли разяснили какво точно означава BII симптомите ? Благодаря
Потърси в google "breast implant illness". Има доста информация. Симптомите са много и различни.

# 707
На някои може да е известна, но едва ли на всички, една много полезна група в Фейсбик "без(опасна красота) обсъждат се различни теми, но и за силиконови те импланти и Bill. Честно казано ако бях попаднала на тази информация можеше и да се размина с имплантите

# 708
На някои може да е известна, но едва ли на всички, една много полезна група в Фейсбик "без(опасна красота) обсъждат се различни теми, но и за силиконови те импланти и Bill. Честно казано ако бях попаднала на тази информация можеше и да се размина с имплантите
Dete, ей сега вече наистина ме мотивира да влезна в тази ФБ-група!
А с теб какво става? Да не би да съжаляваш или имаш проблеми?

# 709
Здравейте, да се отчета и аз най-накрая със снимка с моя прогрес. На 13.01 беше моята операция, 315сс Мотива Ергономикс Фуул, д-р Хатър. Имам реконструкция на едната ареола, имах и туболарни гърди, които предполагаха двойна гънка, която и стана и беше коригирана с липофилинг. Първоначално като се видях не се харесах - едната беше по-голяма, гледаха в различни посоки и много се шашнах, особено след болезнената за мен операция. Разбрах, че определено с времето промяната е голяма. Може би при дамите, които имат тяхна тъкан и гърди като цяло болката не е толкова силна, но върху ребра (поне в моя случай) - направо съжалих за това, на което се подложих. Е, в момента съм доста доволна от развитието на нещата и съжалението се изпари 😁 Вярвам, че ще става и по-добре. Мислех, че и размера ще ми малее, но засега съм повече от доволна и мисля, че са точни.
 Надявам се, че ще кача успешно снимката 😁
Скрит текст:

# 710
  • София, Надежда
Darmichka, и тук ще кажа УАУ. Знам какво е да имаш тубуларни гърди, знам как изглеждат и предполагам, че е трудно да се постигне толкова добър резултат. Доктор Хатър е топ.

# 711
Darmichka супер, браво за гънката и голямо браво, че е направила липолифтинга 2 в 1 и ти е спестила повторна упойка и липосукция! Дано резултата на липолифтинга да е траен. Аз много мислех дали да не пробвам за моите гънки, но май няма да си причинявам повторни упойки, болки и каквото и да е, следващия път ще е за махане, надявам се да не е скоро Simple Smile

# 712
Не мога да повярвам колко са се променили гърдите на den10! Супер са! Вече са напълно еднакви и на височина и по форма! Чудни са!

А на Buena и Darmichka, за толкова нови - са топ!
На Darmichka 315сс изглеждат по-големи от моите 375🤣
Мен си ме е яд, че не сложих кръгли кръгли.. Ей така като ма den10 да ми седят, ама пусто - исках естествени🤣 Сега ако ме питате искам топки на врата🤣😁

Като се замисля .. Минаха си 2 месеца и от моята операция, ей ги от сега:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 713
Не мога да повярвам колко са се променили гърдите на den10! Супер са! Вече са напълно еднакви и на височина и по форма! Чудни са!

Мен си ме е яд, че не сложих кръгли кръгли.. Ей така като ма den10 да ми седят, ама пусто - исках естествени🤣 Сега ако ме питате искам топки на врата🤣😁

Скрит текст:
Скрит текст:
На мен на кръгли ми приличат, нз какво не им харесваш, супер са ти🙂😊🙂

# 714
Често кръгли изглеждат като анатомични и обратно. Въпреки, че мойте са кръгли  (400cc Молов, безкрайно доволна от резултата, както съм ги мечтала) изглеждат като естествени кръгли по- скоро, а не типичните...Последните показани също ми изглеждат кръгли и на мен, понякога визуално гърдите са различни като обем и форма, голяма роля играе сутиена и дрехата. С някои дрехи съм с малки гърди, с някои “видимо доволнo”, както и на снимки например незнам дали си внушавам, но изглеждат по-големи. Прави ми впечатление същото и при приятелки, при вас как е? На всички с нови радости бъдете здрави, уверени и красиви! Прекрасни сте, тези вълнения не се забравят:)

# 715

Скрит текст:
Скрит текст:
И на мен ми приличат повече на кръгли 👍
А какъв профил са, понеже са слезли надолу много бързо?

# 716
  • Пловдив
И във връзка с по-сложните операции да ви покажа и аз до къде го докарах ,вече точно 4ти месец от повдигане и импланти.Чак сега се чувствам напълно пълноценна във всичко,което правя и най- важното започнах да спя на една страна,което ми беше най- голямата мъка.Мажа по два пъти на ден белезите,да видим до каква степен ще се заличат,но не ме притесняват особено.
Скрит текст:
Скрит текст:
Четири месеца са малко време за въстановяване на гърдите при този тип манипулация Simple Smile. Ще видите колко ще са различни след още 4-5 месеца.
Аз съм с подобна корекция, истината е, че сега 10 месеца след операцията още се променят и улягат.
С белезите трябва да си упорита, повлияват се, бавно, но има полза от мазането.
Като гледам телосложението Ви, е точно от този тип който д-р Желев определи като най - трудни. Слабо тяло, тънка кожа, никаква подкожна мазнина, и големи естетсвени гърди. При консултацията, ми каза, че това за него са най-сложните случаи.
Още много ще се променят гърдите, ще стават по-хубави Simple Smile. Търпение трябва.

# 717

И на мен ми приличат повече на кръгли 👍
А какъв профил са, понеже са слезли надолу много бързо?
[/quote]

Водят се ергономични висок профил - Motiva Ergonomix full, но дори и в началото не са ми били качени горе🤷♀

# 718
Водят се ергономични висок профил - Motiva Ergonomix full, но дори и в началото не са ми били качени горе🤷♀
Motiva Ergonomix са кръгли импланти, като течността/силикона се мести спрямо тялото, но едва забележимо, не както при анатомични импланти. Аз много исках точно такива, но доктора каза, че са си кръгли и няма да стане да оправят посоката на зърната при мен Simple Smile

# 719
  • София
Victoria, супер са ти гърдите, изглеждат си точно като този кубик, просто не са на врата, както ти сама се изрази, защото са ергономични. А и не забравяй, че Дармичка, на която също са и чудесни, все пка има сложена и мазнина, което увеличава обема! Ден10, много са се променила, идеални! Прекрасни сте, пу пу!

Аз се боря с моите стягания и се чудя кога ще премине това, сега не ме стягат толкова, колкото ме болят както при ранна бременност, постоянно и с остри пробождания отвреме на време Frowning1 Лошото е, че са този тип болка никакво лекарство не по ога и аз затова и не пия. Нощем особено става лошо, а и с тая лента, която сега поне само вечер слагам, кофти работа.

Общи условия

Активация на акаунт