Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 712
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
Slynchogled88 хирургът обясни ли ти за по-високия риск от контрактура при големите кубици? Имай и в предвид, че повторната операция не я поемат те, освен ако не го впишете изрично в договора и пак ще платиш за останалите разноски за болница и анестезиолог. 2х 440сс са 880с. Това нещо тежи доста и има вероятност с годините да се изгърбиш.

# 721
  • София
За тежестта пак да кажа, мен много ме притесняваше това, защото и без това съм леко изгърбена. Но въобще никаква тежест не чувствам, ако не беше да ме боцкат, все едно ги няма! А аз съм с 430, не са малко. С това в никакъв случай не агитирам за големи кубици, просто споделям моите усещания, защото имах същите притеснения и си мислех, че едва ли не ще усещам все едно камъни са ми сложили в чувал на врата, но въобще не е така.

# 722
Не мога да повярвам колко са се променили гърдите на den10! Супер са! Вече са напълно еднакви и на височина и по форма! Чудни са!

А на Buena и Darmichka, за толкова нови - са топ!
На Darmichka 315сс изглеждат по-големи от моите 375🤣
Мен си ме е яд, че не сложих кръгли кръгли.. Ей така като ма den10 да ми седят, ама пусто - исках естествени🤣 Сега ако ме питате искам топки на врата🤣😁
Като се замисля .. Минаха си 2 месеца и от моята операция, ей ги от сега:
Скрит текст:
Скрит текст:
А вашата операция от кой лекар е извършена? И каква големина и вид ?

# 723
Аз се будех дълго време/мсеци/с такива крампи.Сутрин ми трябваше време,за да се отпусне мускула.Аз съм си и по-мускулеста,с почти никакъв старт,не зная дали има значение

# 724
Moni993, 375cc Мотива ергономикс фуул, при д-р Стоянов. Аз си ги харесвам де, просто все ми малеят; а доктора каза, че очаква още да се събират.. Макар че ми се струва да няма как повече🤷♀

Аз вече нямам боцкания и стягания, до края на първия месец може би продължиха, вече изобщо не ги усещам, на моменти забравям, че ги имам. На мен не ми тежат грам🤷♀

# 725
Д-р Христов има ли страница в Инстаграм или някъде където мога да разгледам негови работи?

# 726
  • София
Д-р Христов има ли страница в Инстаграм или някъде където мога да разгледам негови работи?

Има страница, в нея има две снимки. Същото важи и за Пеев от Вита, Кънев пък има някакви много стари. И на тримата им се скарах онзи ден по тоя повод. Казаха, че не слагат, защото малко момичета, особено които не са от София, ходят на контролен преглед на 3-6 месеца, камоли повече. Та му дадох каттбалнш да ме качва за модел Joy Аз стриктно ще си ходя на прегледите. И много други доктори не качват снимки, Георгиев няма, Молов няма...

Victoria, дано и при мен минат до месец, че хич не е приятно, благодаря ти! Явно не само на мен не ми тежат гърдите😍

Red soul, точно като крампи са понякога и яко бодежи... От давам го на големите импланти, защото иначе не виждам от какво, аз въобще не съм мускулеста, през живота ми съм направила 10 коремни преси, никога нищо не съм тренирал и очаквах мускулите бързо да се отпуснат и да не правят съпротивление, защото не са тренирани, ама явно не е така...

# 727
Може ли линк? Може пък да реши да качи нещо ново.

# 728
Кралица на нощта, предупреди ме, че с по-големи кубинци е по-трудно възстановяването, за това сега се отказвам от 440 и мисля за 400, дано и те да не са много. Показах му тази снимка

# 729
Разликата между 400 и 440 не е голяма. Аз в началото се бях притеснила как ще сложа 550 и че ще са ми ужасно много, имах да избирам между 475 и 550 (вярно анатомичните си изглеждат по-малко спрямо кръгли същия размер) всички ме посъветваха да избера по-големите....сега съжалявам, че не избрах още по-големи 😂 на моята фигура са като 350.
За възстановяването не знам, боля си ме зверски няколко месеца нон стоп, ама никой не ми беше казал и че фитнеса се спира поне 6м преди това Simple Smile за сега не ми тежат, ама аз и в голяма част от времето съм си с Триумфа или медицинския сутиен от Ива.

# 730
Moni993, 375cc Мотива ергономикс фуул, при д-р Стоянов. Аз си ги харесвам де, просто все ми малеят; а доктора каза, че очаква още да се събират.. Макар че ми се струва да няма как повече🤷♀

Аз вече нямам боцкания и стягания, до края на първия месец може би продължиха, вече изобщо не ги усещам, на моменти забравям, че ги имам. На мен не ми тежат грам🤷♀
Бях останала с впечатление, че си с анатомични. Аз съм със същите импланти, 171 см, 52 кг, 11,5 см подгръдна, почти нулев старт. Оперирана съм преди 2 седмици, а твоите изключително ми харесват, чудесни са !!! Никак не са малки, напротив, съвсем хармонично стоят на нежната ти фигура.

# 731
Кралица на ноща, много е успокояващо когато чета, че някой ползва импланти 15та година, без проблем. Ти с какви импланти си, къде ги слага преди 15 години? Мислиш ли за подмяна?
Имплантите са ми Eurosilicone, правих ги в Испания. Мисля да ги махам, че с втората бременност започнах да не се чувствам добре и така вече 3г. Имам някои от BII симптомите и се надявам като ги махна да се подобрят нещата.
Преди това нямах никакви странни оплаквания, след първото ми раждане се възстанових бързо.
Извинявайте, бихте ли разяснили какво точно означава BII симптомите ? Благодаря
Ето тук има много информация за breast implants illness https://www.healingbreastimplantillness.com/breast-implant-symptoms/

# 732
Здравейте, отдавна ви чета, но чак сега се реших да се регистрирам и да пиша... Аз съм с импланти от 5 г. Които от Ден 1 не ми харесва как са направени и още от тогава искам да ги сменя. Проблема до сега освен финансов, защото не са малко пари, също е и на кого да се доверя отново и дали ще оправдае очакванията ми. От вас черпя много полезна информация, особено със снимките, които качвате, за което благодаря!
От вас научих за д-р Молов, много ми харесаха гърдите, които ви е направил.
Искам да попитам за едно име, което никъде не срещнах - д-р Юлия Атанасова. Началник отделение по пластична хирургия в Токуда. Преди е оперирала заедно с Евстатиев, след като се е пенсионирал мисля тя е на неговото място

# 733
Разликата между 400 и 440 не е голяма. Аз в началото се бях притеснила как ще сложа 550 и че ще са ми ужасно много, имах да избирам между 475 и 550 (вярно анатомичните си изглеждат по-малко спрямо кръгли същия размер) всички ме посъветваха да избера по-големите....сега съжалявам, че не избрах още по-големи 😂 на моята фигура са като 350.
За възстановяването не знам, боля си ме зверски няколко месеца нон стоп, ама никой не ми беше казал и че фитнеса се спира поне 6м преди това Simple Smile за сега не ми тежат, ама аз и в голяма част от времето съм си с Триумфа или медицинския сутиен от Ива.

Много  ме изненада,  че те е болято толкова време.
А медицинския сутиен го носиш, защото ти трябва или защото ти харесва?
Кажи колко си висока и подгръдна, извинявай ако те карам да повтаряш.

# 734
Eli много ме боля и дълго (някои тук казват, че при Кънев много боли, дали е така не знам), лявата още си ме наболява вече 9ти месец.
Сутиена си го нося просто, защото ми е удобен, а и с тая корона като си седя в къщи няма нужда от друг Simple Smile
Висока съм 180, подгръдна 80. Ако не ме лъже паметта 14см беше диаметъра за имплант. Та от там по таблиците на Ментор си бяха големи кубици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт