🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 565
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
За довечера - естествено, ратаи Милена и Стоян.
Ако не вземат имунитет.
И Надка, ако иска да покаже и докаже, че наистина страда за "стожера"-чичак, ще прати на дуел Стоян.
Но понеже това е поредната поза, театър и абсолютно лицемерие, ще покаже истинската си същност и ще метне на арената Милена.
Милена има три варианта - Ваня, Мара, Даяна.
Една ще вземе имунитет - не мога да кажа коя.
Но много се надявам Милена да отстрани една от двете - Мара или Даяна, Ваня засега все още искам да я видя на финал, въпреки, че вече ми е надолу в класацията.

И много, много ме е яд на Даяна.
Ако беше играла сама - каквато и да е, слаба, силна, но сама, без да се качва на гърба на някого - буквално и преносно, то щеше да има по-големи шансове за всичко, включително и за народен вот при евентуален финал.
Много ми допадна позицията ѝ снощи при избора на фермер, не защото е Надка, а защото беше откровена.
Каквато е била и друг път, не е за сефте това. Има мнение и го отстоява, не се води по масата.
Ама тези ракети "МЕДЖИК 1" и "АПОЛОН 2" ако не бяха толкова "обяздени", друга щеше да е нагласата и на фермери, и на публика.

# 601
Сънихоби, аз това с прегръдката и парфюма го приех като шега. А, малко ми е гадничко да си го представя, ама мисля, че всички понамирисват - малко или много, та, предполагам, са си свикнали вече, два месеца мизерия с едни и същи хора, няма как да не свикнеш, човещинка. Казвам го, защото съм била на екскурзионни летувания като малка, преди новата ера, та знам, че свикваш със сравнително лошата хигиена. Е, верно, десет дни не са като два месеца, но знам какво е - горе-долу - когато в хижата има истинска баня, е някакъв страшен лукс. Simple Smile

Мери, тя Надето кЪ па не се сетѝ да се сърди на Мара, че направи мъжки дуел. Ама, как забравям, бе, Мара е най-големият мъж там, а Надя, както знаем, на мъже не се сърди, с изключение на Стоян, но тя ясно си каза, че за нея той е... нещо друго, дето няма да го кажа.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 13:12 от Смиляна

# 602
  • Тра-ла-ла
Аз лично мисля, че сезона го направиха изцяло жените - Дая, Милена и Надя.
Ама то имаше ли мъже в тоя сезон?
Мария?! Joy Тя е по-жилава и по-пич от бая мъже вътре.

# 603
  • Варна/Амстердам
ПФК "Черно море", в чиито редици е бил наш Петър, е притежание на едни известни варненци, които са собственици и на България Еър. Джепешо е използвал връзките си по най-правилния начин, преследвайки пилотската си мечта. 😄
Представянето му в предаването не е най-блестящото, но пък това никак не му пречи да е професионалист и да обича работата си. 😉

# 604
  • при късмета
На Петър зодията да се води пилот, че да спестим постове Joy

# 605
Петър в коя авиокомпания е пилот?!
За една приятелка питам 😆😆😆
edit: Серизоно, че спорим. Аз мисля, че джитка с тези малките самолети из БГ., тя твърди че е към нискотарифните и “карал голям самолет” 😆😆😆
Мисля че в България Еър, някъде ми се беше мернала негова снимка с униформа,

Да, може да си помечтае за България Еър, те такива самолетчета нямат

Абе, има си снимки с униформата им човека, каква е тая мнителност?! Все едно пилоти стават само някакви свещени, чисти и благородни хора. 😃 Голямо величаене, голямо нещо.

# 606
На Петър зодията да се води пилот, че да спестим постове Joy
А зодията му иначе знаем ли я?
Петър са го засякли преди 3 седмици в Пловдив с къдрава девойка.
Предположенията са ми- Милена и Стоян ратаи довечера... в края на седмицата женски дуел Милена срещу Ваня.

# 607
Абе и аз не разбирам какво толкова се коментира, че Петър е пилот, какъв самолет карал, в коя компани работил. Какво общо има това с представянето му? А и това, че се показва по този начин във Фермата, не означава, че не е добър в работата си, стига с тези стереотипи...

# 608
Само аз ли имам чувството, че темите не се четат, а само си пишем Weary
За една прЕателка питам Joy

# 609
  • Sofia
Искат да знаят момичетата дали му е голям... самолета.
Зодията е ясна.

# 610
Сигурно Асцендентът или луната ще му са в Козирог... Лъха студ и его от Сатурн... Simple Smile
Иначе определено в последно време стана по-симпатичен от братчето му Калоян.

# 611
  • Варна
Елис, да си скъсаш дипломата.

Есме, точно това ми прави силно впечатление, как Надя, докато говори, зависи за какво и как, намаля тона, почти шепне, чиста психопатка си е.
Ами извинявам се, ама колкото пъти пуснаха кадъра с удара, че и го озвучиха, се посмях доволно.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 13:30 от esstela

# 612
ПФК "Черно море", в чиито редици е бил наш Петър, е притежание на едни известни варненци, които са собственици и на България Еър. Джепешо е използвал връзките си по най-правилния начин, преследвайки пилотската си мечта. 😄
Представянето му в предаването не е най-блестящото, но пък това никак не му пречи да е професионалист и да обича работата си. 😉

Тук нацели не десетката, ами центъра на десетката.

# 613
Искат да знаят момичетата дали му е голям... самолета.
Зодията е ясна.

Joy
Ей тука трябва да се включи Даяна!
Да разсее мъглата Joy

# 614
Слагайте снимките в спойлер. Пет поста в цитат, докато скролвам изпускам мнения, после се чудя за какви асцеденти говорим.

Общи условия

Активация на акаунт